SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüfenkci: "İnşallah Hep Birlikte Atlatacağız"

0
Güncellendi - 2021-10-08 17:45:48
Tüfenkci:
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, beraberinde AKP İl Başkan Yardımcısı Aytunç Narin ile birlikte Tevfik Temelli Caddesinde esnaflarla bir araya geldi. Bir çay ocağında bulunan gençlerin daveti üzerine yanlarına giden Milletvekili Tüfenkci, daha sonra cadde üzerindeki esnafları tek tek ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Fırsat buldukça esnaflarla bir araya geldiklerini ifade eden Tüfenkci, “Bugün burada esnaflarımızla bir araya geldik. Buradaki esnaflarımızı tek tek ziyaret ederek onları dinledik. Biz sürekli sahadayız, ilçe ziyaretlerimiz ve kırsal ziyaretlerimiz ile birlikte esnaf ziyaretlerimizi de sürekli yapıyoruz. Esnafımızın isteği ve talebi varsa bunları dinliyoruz. Vatandaşlarımızın içerisinde olmak, onları dinlemek bizim temel görevimiz. Tabi dünya zor bir süreçten geçiyor. Ülkemiz de bu süreçte bazı zorluklar yaşıyor. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız.” şeklinde konuştu.

"Esnafımızın yanındayız"

Tüfenkci, pandemiden olumsuz etkilenen esnafın durumunu iyileştirmek için gayret sarf ettiklerini belirterek, “Esnafın korunması ve ticari faaliyetlerin sıkıntıya uğramaması için hükümetimiz salgın döneminde önemli adımlar attı. Yaklaşık 10 bin esnafa tam kapanmadaki zararların telafisi için 3 ve 5 bin lira olmak üzere yaklaşık 33 milyon TL hibe desteği verildi. 24 Ocak 2020’de meydana gelen deprem sonrası da esnafımızın yanında olduk. Esnafın hazine destekli olan kredilerinin faizleri ertelendi. Malatya’da 2 bin 300 kişiye 167 milyon TL hazineden destek kredisi verildi. Esnaf ve sanatkarlara verilen hazine destekli kredi miktarı 253 milyon 114 bin TL’yi buldu. Fakat buna rağmen sıkıntı yok mu, var elbette. İnşallah bunu da aşacağız" ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Zafer (2 yıl önce)
    İnanmadik vekil bey,kandiramaayacaksınız...size yol göründü,iyi uçuşlar
    0
    0
    Yanıtla