SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Kamu Kesiminin Diğer Çalışanlarına da.."

0
Güncellendi - 2019-01-01 05:50:54
A- A+ PAYLAŞ

  • Tüfenkci, yeni belirlenen asgari ücret zammına ilişkin değerlendirmede bulunarak, “İnşallah diğer kamu kesiminde çalışan arkadaşları da enflasyona ezdirmeden sosyal barışı tesis edecek ve mutlu olacakları sonuçları elde etmiş olacağız” dedi.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Memur-Sen Malatya İl Temsilciliğini ziyaret ederek yeni seçilen Başkan Mehmet Bingöl ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Memur-Sen’in Türkiye’nin birliği, beraberliği ve bekası noktasında önemli duruş sergileyen sendikaların başında geldiğini ifade eden Tüfenkci,  sendikanın bir yandan çalışma barışı ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi noktasında vermiş olduğu sendikal mücadelenin, bir yandan da toplumsal barışı ve uzlaşıyı sağlama noktasında ki gayretlerinin takdire şayan olduğunu belirtti.

Tüfenkci, yeni belirlenen asgari ücret zammına ilişkin de değerlendirmede bulunarak, “Biz çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğimizi ifade etmiştik ve gelinen noktadaki bu çalışma hayatında çok sınırlı olmuştur. Tüm tarafların işveren, işçi sendikaları ve diğer paydaşların da Asgari Ücret Belirleme Komisyonu’nunda oybirliğiyle varmış olduğu bir netice. Yüzde 26  oranında enflasyonun da üzerinde, asgari ücrette iyileşme sağlandı. İnşallah diğer kamu kesiminde çalışan arkadaşları da enflasyona ezdirmeden sosyal barışı tesis edecek ve tam emeklerinin karşılığı olmasa da ama mutlu edecek sonuçları elde etmiş olacağız” dedi.

15 Temmuz’da milletin gösterdiği duruşla Türkiye’nin bölgesinde oyun kuran bir ülke haline geldiğinin altını çizen Tüfenkci,  “İnşallah 31 Mart yerel seçimlerini de atlattıktan sonra Türkiye’nin önünde dört yıl seçimsiz bir dönem var. Özellikle almış olduğumuz tedbirlerle ekonomide düzelme ve dengelenmeyi de inşallah bu dönem içerisinde yaşayacağız. Türkiye’yi yine hep beraber büyütmüş olacağız” diye konuştu.

BATTALGAZİ DEVLET HASTANESİ İHALESİ 25 OCAK’TA

Tüfenkci, 25 Ocak’ta Battalgazi Devlet Hastanesi’nin ihalesinin yapılacağını aktardı. Malatya’nın özellikle sağlık noktasında önemli bir yere geldiğine işaret eden Tüfenkci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Onkoloji Hastanemiz kanserde gerçekten hem bölgenin hem de Türkiye’nin önemli hastanelerinden bir tanesi olacak. Karaciğer Enstitüsü’nü Malatya’ya kazandırdık, Onkoloji hastanesinin fiziki gerçekleşme oranları yüzde 65’lere ulaştı. İnşallah haziran ve temmuz ayında oranı yüzde 100’lere taşımak istiyoruz. Dolayısıyla bölgede onkoloji anlamında Malatya gerçekten bir farklılık oluşturdu. Kardiyolojide de müstakil bir hastanemiz olsun istiyoruz. Tabi bütün bunları sizlerin desteği, gayretleri ve emekleriyle yerine getiriyoruz. İnşallah Kadın Doğum Hastanemizi ve Fizik Tedavi Hastanemizi de süratle bitirdiğimizde Malatya bu noktada da önemli eksikliklerini gidermiş illerimiz arasına girmiş olacak.”

31 MART ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Malatyalıların hizmetin en güzeline layık olduklarını vurgulayan Tüfenkci, “Türkiye’de artık iller rekabet ediyor bırakın bölgeleri iller rekabet ediyor. 31 Mart esasında Malatya’nın daha yaşanılabilir bir kent olması noktasında önemli bir fırsatı da sunmuş oluyor. İnşallah 31 Mart seçimlerinde yerelde yeniden iktidara geldiğimizde daha yaşanabilir bir Malatya oluşturma noktasında yine sizlerle beraber gayret göstermiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Clas (5 yıl önce)
    Sağlık Sen Önce Şunu Bir Cözün Aile Sağlığında Çalışan Hemşireler ve Hizmetliler Kadrodan Yoksun Ve Dışladılar..Sanki Bunlar Sağlık Bakanlığına Bağlı Değiller Ha Manavda Çalışmıssın Ha Bakkalda Hiç Bir Farkları Yok Nasıl Bir Sistemse...neymiş efendim bakanlık önçe Doktora Hizmetli ve Gider Parasını Veriyormuş eee sen ister hizmetli çalıştır ister Çalıştırma Böyle Bir Saçmalığı İşte Anlattığım Gibi Sağlık Bakanlığında Görüyorsunuz....Lütfen Yorumumu yanlış anlamayın küçük düşürücü veya hakarette felan bulunmuyorum söylemek istediğim sen eğer sağlık sen sen buna bir çözüm bul....devlet hastahanede 5 ay çalış kadro al aile hekimliği 2010 yılında başladı yıl 2019 kişi 9 sene çalışsın kadro felan yok yuhhh be.....oldumu bu revamı bu hmmm....lütfen editör bunu yayınla....
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Halimize sukredin en kotu memur 3.500 TL aliyor.yaptiklari oturmak hallerine sukretmiyorlarsa bıraksınlar genç dinamik insanlar gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Malatya Eğitim ve Araştırma hastanesi neden Türkiye de en az döner sermaye verir. Memur-Sen bunu çözsün bakalım.
    0
    0
    Yanıtla