SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Ligde Kalmaya Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2020-07-21 07:50:54
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligde 2019-2020 sezonunun son haftasında sahasında Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Sarı siyahlılar, Gaziantep Futbol Kulübü’nü yenerek, rakiplerinin puan kayıplarını bekleyecek. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin son haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. 33.haftada deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-0’lık skorla kaybederek, küme düşme potasının içerisine giren sarı siyahlılar, Gaziantep Futbol Kulübü’nü mağlup ederek, rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek. Yeni Malatyaspor’a tek başına Gaziantep Futbol Kulübü karşısında alacağı galibiyet yeterli olmayacak. Sarsı siyahlılar, 34.haftada rakiplerinin alacağı sonuçlara göre ya düşecek ya da kümede kalacak. 

Kümede kalma işini mucizelere bırakan BtcTurk Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Ahmed Ildız, “Böyle bir maçta arka arkaya yenilen 3 gol insanı moral olarak çökertebiliyor. Bu hafta başaramadık artık rakiplerimizin puan kayıplarını bekleyeceğiz. İnşallah haftaya biz kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmelerini bekleyeceğiz. İnşallah ligde kalmaya çalışacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

61 yorum yapılmış

  • mustafa (3 yıl önce)
    Kesinlikle Orkun beye hak veriyorum. Federasyon 2. yarı başında Trabzon maçı ile ilgili olarak Adil Gevrek'in açıklamalarından sonra Malatya Sporumuzun kalemini kırdı. Ancak hakem ve federasyon saç ayağına kulübün iyi yönetilememesi de eklenince bugün ki sonuçla karşılaştık. Her zaman olan yine olacak yapanın yanına kar kalacak düzen devam edecek. Biz de her 10 yılda bir çıkıp / düşme heyecan ve korkusuyla yaşamaya devam edeceğiz . Ayrıca ligin ilk yarısında kasasında nakit 10 trilyon parası olan kulübün bir çok oyuncusunu satmasına rağmen sadece 6 ay sonra 80 trilyon borcunun açıklanması da olayın başka bir boyutu. İyi insan retoriklerinin başarı getirmediğini/bir düzen ve sistem oluşturmadığını yaşayarak öğrenmek ve en kötüsü de bunu sürekli yaşamak................
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    Antep maçından sonrada; inşallah seneye tekrar çıkacağız demeçleri verirler.ağam bizimle alay ediyi dercesine.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    saç stilinizle,vücudunuzdaki dövmelerle gençliğin örnek aldığı tipler oldunuz.ben istiyorum ki sizin gibilerinin sahalardan silinmesi için yabancı kuralında sınırlama olmasın.bir yığın artis topluluğu.teknik adamlarda aynı.bu hafta maçda ne giysem derdindeler.bu ülkede para kazanmak ne kadar kolay.kimler bedavadan kazanıyor görüyoruz işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Teşekkürler adil kınık hocam bir çok şeyi televizyon önünde konusamiyorsun ne güzel soylediniz kulüpte bir primciler birde dürümcüler var diye yine aynı programda 80 trilyona yakın borç olduğu ifade edildi .
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Nasrettin hocayi kimse fıkra anlatarak gulduremezmis eğer hoca sağ olsaydı malatyalilarin bu cek cakli konuşmalarına ve hayallerle yaşamalarına çok gülerdi iyiki hocam bu günleri görmediniz diyorum .artık bir haftada ligden düşme hayalleri ile iyi zaman gecirmeler malatyam gelecek yıl bu zamanlar 2.ligdeyiz .
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 ferdi (3 yıl önce)
    Sergen Yalçın 2.yarı başlamadan söylemişti takıma yeni takviye lazım demiş, futbolcu istedi diye gönderildi adam haklı çıktı
    0
    0
    Yanıtla
  • Melita44 (3 yıl önce)
    Hani havaya bir taş atarsında kuş gider taşa değer ya bizimkide o hesap işte. Adil gevrek sonunda takımı düşürdün ve stediğin oldu seni kutluyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Bunlar kendini dari ambarinda zannediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Orkun (3 yıl önce)
    Takım futbol namına 2. Yarı bişey yapmadı.. anlıyorum.. ama kaç maçımıza hakemlerin etki ettiğini de unutmayalım.. başakşehir nasıl şampiyon yapıldıysa kanımca biz de öyle düşürüldük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca (3 yıl önce)
    UEFA hayali kurarken ligde kalma hesabı yaptıran başkan vs kim varsa Allah misliyle çıkartsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin büker (3 yıl önce)Hoca isimli kullanıcı yorumuna
    Amin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (3 yıl önce)
    buna kim inanır...kadir inanır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Bu habere kargalar çok gülmüştür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Rakipler puan kaybetse nolacak. Senin Antep’i yenmen Ümraniyesporun Liverpool’u yenmesiyle eşdeğer. Kimseleri güldürmeyin kendinize ben olsam Antep maçına çıkmam valizi kaptığım gibi Antalya da bi otele dinlenmeye giderdim. Bu sene bayağı yoruldu topçular tatili dibine kadar hak ettiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat yamaci (3 yıl önce)
    Taraftara yumruk atan, her maç taraftarla tartışan, seyirci aralarına kendi adamlarını serpiştirerek kendi yönetimine karşı toplu protestoları engelleme çabası içerisine giren, bu yerleştirilen yönetim yanlısı fanatik taraftarların diğerlerine karşı fevri haraketlerinden ötürü taraftar arasına nifak tohumları ve ayrılıklar oluşturan, ekonomik olarak saydamlığını kaybeden, vizyonu yalnız transfer ile para kazanmaktan ibaret olan, Avrupa kupasına katılan takımı sezon ortasında yaptığı yanlış hamlelerle alt lige düşüren, taraftarın bu kadar nefretle andığı başka bir başkan daha var mı acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (3 yıl önce)
    Su vereydi iyiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin Fatih (3 yıl önce)
    Şimdi sıra,taze Malatyasporda,sonra turfanda gelecek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hadi oradan kimi kandırıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Hiçbirşey söylemeye gerek yok alayına yazıklar olsun malatyayı rezil ettiniz bari düşünce bide çıkıp vırvır etmeyin Malatya’yı terk edin dfln Malatyaspor’u gerçek Malatyalı biri alır inşallah yönetimden hiçbirini görmek istemiyoruz tamamen rezillik
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Taraftarı yumrukladı taraftara küfür etti kulübün gelir gider dengesini hiç etti ve halen başkan ne bi vali ne bir müfettiş ne bir savcı harekete geçmiyor anlaşılan o ki asıl sorumlular siyasilerdir olay bu kadar basitt
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    gevrek ve adamlari o sahaya piknik yapmaya giderler Malatyanin kaderi diyelim başka söz kalmadi
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    BEN ARTI İNŞALLAH LIGDE KALIRIZ DEMİYORUM Bir an önce Tekrar süper Lige çıkarız diye Dua ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Demir (3 yıl önce)
    Malatya amatöründe takım çok.Hepsinin isimlerini değiştirip yeni yeni takımlar oluşturulabilir.Elbet biri süper lige çıkar.Onunla devam edersiniz.Daha Yeni Malatyaspor, Fırından yeni çıktı dumanı üstünde Malatyaspor, Hakiki Malatyaspor, Öz Hakiki Malatyaspor, Birlik Malatyaspor gibi isimler fena değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • new malatya (3 yıl önce)
    Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Bu günleri atlatacağız inşallah biz yeniden süperlige döndüğümüz zaman şuan bizde oynayan sporcu müsvetteleri 3.ligde oynuyor olacaklar. Süperligin kıymetini ne futbolcular, ne taraftarlar nede siyasiler kimse bilemedi. Bundan sonra ne olacak ; artık Türkiyede malatya adı daha az duyulacak, malatya insanı daha az aktiviteye katılmış olacak, maç günleri kazanan esnaf kazanamayacak, beşiktaş, galatasaray yerine giresunla, menemenle oynayacağız vs.vs. Düşmesine düştük kimse hesap kitap yapmasın boşuna. Ancak şu olabilir antebi yenersin gelen 3 milyon galibiyet parasının 1 milyonuna mehmet altıparmağı getirirsin. 2 milyonun üzerine 18 milyon bulur kadroyu büyük ölçüde bozmadan ortalama 20 milyona mehmet hocanın hatay, erzurum vs. takımlardan alacağı oyuncularla erzurum gibi geri çıkarsın. Ancak kadro tamamen yenilenirse morinho gelse bu takım bir daha çıkamaz ve bu planlama bu haftadan itibaren yapılmazsa mehmet hocayı kaparlar ve bütün planlarda boşa çıkar. Adil gevrek ve ekibi gitti kaldı ne olduğu önemli değil acilen toplantı yapılıp mehmet hoca getirilmelidir yoksa önümüzdeki senede osmanlı, mersin, malatyaspor, erciyes, karabük, antep vs. başlarına ne geldiyse yeni malatyasporun başınada o gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kayisikentli (3 yıl önce)
    Değerli dostlar at binenin kılıç kuşanın derler tüm siyasetçiler gider tüm yöneticiler gider yani sel gider kum kalır biz bunu yaptık şöyle yaptık diyorlar mecbursunuz yapmaya ya kazınımlarınız sizler taraftarlar kadar bizim gibi üzüldünüz mü maddi sıkıntınız yok her şeyiniz bedava öyle insanlar varki yemesinden içmesinden kesip maçlara gidiyor bir kere emeğiniz geçtimi Malatya spora ne oldu Malatya kaybetti hertürlü oteller lokantalar şire pazarı VS hepsi kaybetti sağol un var olun takımı İstanbul da yöneten beyler hayal edemiyeceğiniz ulaşamıyacağınız bir reklamınızı oldu futbolcu transferini bilmezsiniz takıldınız bir menejerin peşine onuda köşe ettiniz sizlere söylenecek ve anlatılacak çok şey var ama ne diyelim sizleri bu güzel Malatya halkını üzdüğünüz için Allah'a havale ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • tebrikler ALLAH sorsun bunun hesabini
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (3 yıl önce)
    Everett nerede o GEVREKCILER RAVCILAR biz yazdığımızda hain dediniz malatyalı değilsiniz dediniz ne oldu?beter olun Amatör kümeye kadar yolunuz var yönetimi destekleyen malatyalılar aslında siz MALATYA lı değilsiniz beter olun
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Takımla beraber siz de düştünüz, bulabilirseniz gidin 2. ve 3. ligde kulüp arayın kendinize gerçi kim ne yapsın sizi, gelene yenil, gidene yenil böyle ruhsuz topçuları amatörde bile oynatmazlar. sonra inşAllah ligde kalmaya çalışacağız.bari utancınızdan susun da komik duruma düşmeyin. adil, hikmet ve ali ravcı da istifa lütfen!
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak şen (3 yıl önce)
    Takımın bu noktalara geleceğini 4 ay önceden sezinleyen spor Basınında 3 kişi var.Bu adamların her programını ve yorumlarını izledim ve Malatya’da herkes tepki gösterdi.Bu adamlar Gerçek Malatya sevdalısı herşeye göğüs gererek bildikleri doğruları söylediler Yapmacık değillerdi çıkarları yoktu.Sizin gibi Malatyalılar lazım(Ad.. Kı... - Fa... Av... -Az.. Ki... Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • zeynel (3 yıl önce)
    söylediğine kendiside inanmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    GÜLE GÜLE ÇAKMA MALATYASPOR PTT ye. EFSANEMİZ inşaallah süper lige çıkar. 3 yıldır yapmadılar bir isim değişikliği daha ne diyeyim. Rengini kullanmaya gelince kullandılar. Birileri efsane ye destek olmuyor. Neymiş borcu varmış. Yıllar geçti artık ZAMAN AŞIMI diye birşey var. İlgilenilirse yapılmayacak şey yok. Kimlere ne borç kalmış, kimler feragat etmiş, Kalanlarla görüşülmüş mü. Yani kısaca EFSANE den haberleride yayınlasanız memnun oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • güzel yazmışsın kardeş. malatyaspor play off oynayacak.inşallah tez zamanda 3.lige çıkar ve maçlara gideriz.burada öyle yorumlar okudum ki inanamazsın. adamlar şehrin asıl takıma hakaret edip,gidin amatörde maç seyredin diye alay ediyorlardı.o beleşçi kalleş taraftarlar artık boyunun ölçüsünü almıştır. bu şehrin tek takımı vardır o da sarı kırmızı malatyaspordur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Zaten Malatya'spor taraftarına süper lig yakışmıyor. Takımın gerçek yeri 2'ci lig bu taraftara bu yakışır.
    0
    0
    Yanıtla
  • o kadar olaylar oldu sen uyanmadin oyuncularin parasi bizmi ödemedik iyi oyunculari bizmi sattik sergeni bizmi gönderdik o hakemlere bizmi sustuk bu ne bicim söz bize kimse hakaret edemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin Fatih (3 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen doğru,superlig bu şehire ve taraftara 3 beden büyük geldi...Anagold Erzincan, Artvin Hopa,Esenler Erok, yeşil Kırşehir gibi takımlar,Malatya'nın ayarında.
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (3 yıl önce)
    Erkan Kaş’ın maç bitimindeki görüntüsü her şeyi anlatıyor başka söze gerek yok lanet olsun senin gibilere
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Sahipsiz malatya dedikmi bazılarına batıyor bu memleketin ortak payidası Malatya spordur peki bu takım haftalardır küme düşmeye doğru giderken kim taşın altına elini koyup yönetime dur burda yanlış yoldasın diyebildi sadece lafta kaldı millete gene şirinlik yaptılar sayın selatin başkan öznur vekil ahmet vekil Bülent vekil hakan vekil nerdeydiniz lafa geldimi mangalda kül bırakmıyorsunuz yarında milleti Malatya sporu süperlige çıkaracağız diye konuşmaya başlarsınız bu millette herzamanki gibi susar kalır size yazıklar olsun oylarımızla orda olduğunuzu unutmayın bütün vekiller belediye başkanları şehirin ileri gelenleri bu takımı siz düşürdünüz yazıklar olsun size bir delikanlı çıkıp adil gevrek denilen vatandaşa dur diyemedi adamda ben çıkardım ben düşürecem dedi ve yaptı aylardır adamın niyeti buydu seni Allah’a havele ediyorum adil efendi sen Malatyalı olamazssın yazıklar olsun sana şimdi kına yak bu memleketin kaderiyle oynadın bür sürü genç insanın ahını aldın bir sürü memleket sevdalısı insanın ahını aldın unutma Allah’ın adealetini tekrar sahipsiz malatyam sahipsiz malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Muhtemelen antebe de yenilir malatya...denizli ve rize de rakiplerini yener....3 yil boyunca şansla goturen Adil Gevrek yaptigi hatalari nasil ve ne zaman anlatacak...yoksa haberimi yok kume düştugunden
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (3 yıl önce)
    Bu takımı Adil Gevrek e destek veren milletvekilleri ve belediye başkanı ı düşürdü 7 aydır bu takım ben düşeçem diyordu ama ne yazıkki hiç kimse budahale etmedi. Adil beyi görevden alamadılar. Malatyaspor üzerinde ne çıkarları varsa. Efsane Malatyaspor durumunu ne çabuk unuttular daha 10 yıl oldu. Yazıklar olsun koca şehiri kümeye düşürenler kendileri de düştü. Eserinizle gurur duyun sayın vekiller ve belediye başkanı
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)Nihat isimli kullanıcı yorumuna
    nihat kardeş çok haklısın. ne hikmetse malatyamızın yöneticiler vurdum duymaz. dediğin gibi adil gevreği getiren milletvekilleri. onu kapı önüne koymakta milletvekillerine düşer.. bifuma satıldı 20. milyon TL. nerde. aguah sakat değilmiş oda italyaya satılmış diye duyumlar var onun parası nerde. sezon bitsin hadebe ve gökhan töreyide satıp kaçacaklar. milletvekilleri ve selahattin gürkan hala bu gelişmeleri izlesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Rezalet.Kimse küme düştük diyemiyor.Antebi yensen ne olur yenmezsen ne olur.Millete matematik den -bahsedenler.Alttaki üç takımın dışında tüm takımların puanları 35 den fazla.Onlarda son hafta puan verecekler öylemi?Yazıklar olsun sizin gibi klübe
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrahman (3 yıl önce)
    Bari insanlarla dalga geçmeyin ne ligde kalması aptal yerine koymayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Ligde kalmamız çok zor artık bizleri çok üzdünüz hiçbiriniz beş para etmez futbolcularsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Hayel..dunyasindan.yasamayin.her.macda.ezile. Ezile.maglup.oldunuz.kumeye.bay.bay
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    adil gevrek.. hikmet karaman ve ali ravcı hala görevlerinin başındalar mı yaa.hayrett vallaa
    0
    0
    Yanıtla
  • sonunda ali ravcı nında gitmesini söyleyen biri daha gördüğüm için mutlu oldum.
    0
    0
    Yanıtla
  • sezer (3 yıl önce)
    ben bu takımın düşeceğini 2 yarı başladığında söyledim çünkü en iyi topcuları sattı hayatında duymadığımız futbolcu aldı üstüne üslük 40 yaşındaki umutu aldı başkan düşmesi için elinden geleni yaptı süperliğ artık hayal malatya için
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    adil gevrek nerde kardeş hiç açıklama yok istifa eden yok korkarım bu takımı amatöre getireceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (3 yıl önce)
    Ben bir malatyasporlu olarak taraftarların bu gidişata üzüldüğü ,kahrolduğu kadar teknik ekip ve futbolcuların kahrolduğunu sanmıyorum halbuki bu işten ekmek yiyen geçimini sağlayan bunlar.aileleri akrbaları nediyor bunca başarısızlığa anlamış değilim...Ziya doğanın dediği gibi bunlar heyecanlarını kaybetmiş sebep,sebep,sebep...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)
    İki sezondur bu takımda oynuyorsun. Takıma bir maç dahi katkın olmadı. Senin gibi bir sürü oyuncu var yan gelip yatıyor. Şimdide boş boş konuşuyorsun. İyi bir yönetim olsaydı zaten senin gibi futbolcular bu takımda oynayamazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (3 yıl önce)
    33 haftadır nerdeydiniz. komple gidin ruhsuzlar imkansız artık ligde kalmak....
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Ayıp ayıp ayıp bari konuşmayın susmak edeptendir.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    28 Temmuz'da tff liglerden düşme ilgili kritik bir toplantı yapacak tüm siyasilerimiz, sivil toplum kuruluşları ve Malatya kamuoyunun gerekli baskıyı kurup desteklerini bekliyoruz. son şansımız bu. rıdvan dilmen bile hakem hatalarından Malatya'nın 7-8 puanı çalındı dedi. deprem ve corona sonrası futbolcularımızın bazıları şehri terk etti., çoğunun psikolojisi bozuldu. haydi Malatyam gün bu gündür. Düşersek çıkması çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (3 yıl önce)
    ikili averaj en bozuk takım Malatya Trabzon kayseri yenecek düşmüş Ankaragücü Denizli'yi yenecek Fenerbahçe Rize'yi yenecek öylemi Malatya Rize yi 2-0 yenmiş adamlara üç lazımdı bize 3-0 atılar Rize'ye 3-0 yerine 2-0 yenilseydin veya bir gol atmış olsaydın bugün şöyle bir hesap yapılırdı fener Rize'yi yenerse Trabzon kayseri de puan alırsa likte kalırdık beyler hesap kitap kapandı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya rizeyi ne zaman yendi. Hayal mi görüyorsun ilk maçı rize burda 2-0 aldı. Hem fenerin rizeyi değil rizenin puan yada puanlar alması denizlinin yenilmesi, malatyanın kazanması lazım. Rizeyle aynı puana gelirsen üçlü averajdan yine düşüyorsun. Rizenin puan almasi lazım kısacası. Söylenecek tek şey yönetim, sportif direktör , teknik direktör istifa , futbolcular güle güle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Bu kadar parayı malatyaspora verselerdi Malatyaspor amatöre düşmezdi 2 ligdeyken yatırımı malatyaspora superligdeidi Türkiye'ye reklamda olmazdık önüne ek koyupta takim çıkartıyorlar diye aslına bakarsanız bir çınarı yıktık taklit peşine düştük onunda miyadi doldu düştük ama biz koskoca çınarı amatöre atmisiz ordaki hataları tekrarladik hiç tecrübe etmemisiz zaten şehir olarakda kabullenmedik düşünün maça gidiyorsun büyük takım taraftarları içimizde sevinoyr Malatyaspor bir baskaydi ne taraftar abilerimiz vardı pazar günleri postane önünde munibusler beklerdi stad önünde maça maça diye onları kaybettiğimiz gibi yeni Malatya'da inşallah tarihin eski köşelerine atılmaz bir Sakarya Kocaeli Eskişehir samsun gibi değerlerimize sahip çıkarız
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Ah be ahmed kardeşim, şu türkiye süper liginde resmen top koşturuyorsun ya aslan kardeşim şu performansınla çok merak ediyorum acaba seni izleyip,bilen,tanıyan bir süper lig kulübü senin şu saatten sonra transferini düşünür mü ?? Cevabı NET aklı olan,kulübünün menfaatini düşünen bir başkan seni alarak başına iş almaz !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (3 yıl önce)
    Hangi ligde kalma takimi bu hale getirenleri allaha haval ediyoruz tebrikler adil gevrek ve ekibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (3 yıl önce)
    Adil Nerde kayip
    0
    0
    Yanıtla
  • Atuka (3 yıl önce)
    Geç bunları. Bir laf vardır, geçti bor'un pazarı sür eşeği niğde'ye. Sana hayırlı işler demek lazım, günaydın. Aklın nerede isi? şimdi mi başına gelid? Unutmayın YMS ile birlikte sizde battınız. Çünkü küme düşen takımda yer aldınız. Sizinde gelirleriniz aşağıya düşecek. Alma ah, çıkar aheste ahste Kendi kendini kandırma Ahmet kardeş. Bu iş bitti. Bu saattern sonar kimse puan vermez. Kimse YMS nin futbolcu ve yöneticileri gibi değil..
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Çelik (3 yıl önce)Atuka isimli kullanıcı yorumuna
    Bu saatten sonra tüm yazılan ve konuşmalar boş artık yapılacak iş yapılan hata ve yanlışları tespit edilerek bir daha tekerrür etmemesi için gerekli tedbirleri almak ve PTT 1 ligde başarılı olacak bir kadro kurularak tekrar süper lige çıkmak olması için çaba sarf etmelidir
    0
    0
    Yanıtla