SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İnşallah Ligi İyi Bir Yerde Bitireceğiz"

0
Güncellendi - 2021-03-13 17:33:01
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, kalan 12 haftada istedikleri sonuçları alarak, ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Gevrek, takımın son durumu, hedefler ve takımın yeni teknik patronu İrfan Buz ile ilgili Radyospor’a açıklamada bulundu.

Gevrek, takımın başına getirilen İrfan Buz ile ilgili, “İrfan hoca daha önce 2 sene bizde çalıştı. Süper Lig’e de İrfan hoca ile birlikte çıktık. Malatya’da sevilen bir isim. Malatya’da büyük başarılara imza attı. Tabii kendisiyle Süper Lig’de çalışmak kısmet olmadı, kısmet bugüneymiş. İnşallah hem İrfan hoca hem de camiamız için hayırlı olur.  Ben inanıyorum ki hayırlı olacak ve tekrardan eski başarıları beraber yakalayacağız. İnandığımız içinde İrfan Buz hocamızla anlaştık” değerlendirmesinde bulundu.

Teknik direktör İrfan Buz ile uzun yıllar devam etmek istediklerini kaydeden Gevrek, “Malatya kendi evi. Bizim için önemli olan ligde kalan 12 haftalık süreç. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek. Tabii ki sonrasında hocamızla oturup, konuşur ve karar veririz” dedi.

Gevrek, ligde kolay maçın olmadığını ifade ederek, şunları söyledi: “Lig’de alt ta da üstteki takım diye bir şey fark etmiyor, her takım birbirini yenebiliyor. Lig’de de zor haftalara girildi. Şampiyonluğa ve küme düşmemek için oynayan takımlar var, bu nedenle de kolay maç yok. Her takımın bir hedefi var. Bizde ikinci yarıda 8 haftadır maç kazanamıyoruz.  Bir kazanamama psikolojisi var. Hoca değişikliğiyle birlikte 1-2 maç galip gelirsek daha rahat olacağımıza inanıyoruz. O anlamda ikinci yarıya iyi başlayamadık ama yeni hocayla daha iyi olacağına inanıyorum. Ama ligde ‘şu maç kolay’ ya da ‘şu maç zor’ demek doğru olmuyor. Bunların hepsini yaşadık. Zor bir lig, pandemi dolayısıyla da kulüpler olarak sıkıntı yaşıyoruz. Bay haftasını hocamızla iyi değerlendirip, Gaziantep Futbol Kulübü maçıyla inşallah çıkışa geçmek istiyoruz. İnşallah kendi evimizde kazanır ve yolumuza devam ederiz.”

Takımın yeni teknik patronu İrfan Buz’un çalışkanlığının yanı sıra yabancı dil bilmesiyle futbolcularla da iyi bir diyalog içerisinde olduğunu kaydeden Gevrek, bu durumun çok etkili olacağına inandıklarını belirtti.

Gevrek, takım olarak bu sezon bazı maçlarda şansızlıklar yaşadıklarını ifade ederek, “Konya maçında 2-0 öndeyken, 3-2 kaybettik. Olabilir, futbolda bunlar var. Ama bazı hatalardan da ders çıkarmamız lazım. Gençlerbirliği maçında bir kırmızı kart oyun planımızı bozdu. Denizli maçını kendi bireysel hatalarımızdan dolayı kaybettik. Tabii geride kaldı ama bunlardan ders çıkarmalıyız. Şansızlıklarda oldu. Futbolda mücadele etmeniz lazım ama bazen kısmette önemli. Yeni hocamızı getirdik. Bizde yönetim olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

Geçen sene yaşanılan sıkıntının taraftarı tedirgin ettiğini bildiklerini dile getiren Gevrek, “Takımlarına güvensinler. Statlara gelemiyorlar. İnşallah bu pandemi bir an önce biter de hep beraber taraftarlarımızla oluruz. Futbol taraftarla güzel ama biliyoruz ki yürekleri ve duaları bizimle beraber. Dua etsinler, takımlarına desteklerini esirgemesinler. İnşallah ligi iyi bir yerde bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Tf44 (3 yıl önce)
    Aşağılarda iyi bir yer kesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Ağam bizimle eğleniyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Ayrıca ,Gençlerbirliği de deplasmanda Fenerbahçeyi yendi!
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    Bunun hesabını mutlaka vereceksin.Kimsenin yanına, yaptıkları kar kalmayacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Ankaragücü de bugün göztepe ye 3 attı başkan hepsi birden bizi aşağıya doğru çekiyorlar.Başkan ektiğini biçiyorsun.Nasıl ligde kalmayı düşünüyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Rahmetli babamın çok kızdığı cek,caklarla Bekle bitirirsin düşme hatiyla aranda 2 puan kaldı düşecek takımlar Gençlerbirliği,Erzurum,Malatya, Denizli hayırlı uğurlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim aslihan (3 yıl önce)
    Siz geçen sana hikmet karamani beyenmiyordunz demeki siz ftbolda anlamiyorsunuz butün sölediklariniz unagöre
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (3 yıl önce)
    Bu sene kurtuluşun yok başkan geçen sene Cumhurbaşkanlığı kararı ile takım ligde kaldı Futbolcuların alacağını günü gününe ödeyin takım ligde kalır.Baska bir sey yaomana gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Drcengiz (3 yıl önce)
    Sana rağmen mi? Zor biraz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan4 4 (3 yıl önce)
    Küme düşmeyelim de iyi biryer başlalarinin olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Vlkn44 (3 yıl önce)
    Başkan geçen senede böyle diyordun. İlk yarı 25 puan toplayıp küme düştük. Bu yılda rakiplerimize 6 puanlık maçları hep verdik. Görünen köy kılavuz istemiyor. Aynen devam ediyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Bu saatden sonra milletin parasını vermezsen,inşallah demeyle ligde kalamazsın başkan.Bu ligde zaten ne vizyonun nede misyonun var.Bari en kolay olanı futbolcuların parasını öde de,belki doping etkisi yaratırda ligde kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Sen cueva yı nasıl gönderirsin. Şimdi çok ihtiyacı var
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Sayın başkan,Söylediklerinize inanmak istiyorum ama kesinlikle inanmıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin Kuş (3 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor ligi iyi bir yerde bitirmesi için sizin istifa etmeniz gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan istifa ederse,takıma 12-13 puan mı verecekler?Mantığı olmayan yorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • sevket (3 yıl önce)
    aquah ve tetteh antrenmanda yoklar hayırdır acaba gören varmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (3 yıl önce)sevket isimli kullanıcı yorumuna
    Paraları ödenmiyor denizli maçını sabote eden bir aquah var adamın yedeği yok sabote etmeye devam edecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Başkan siz önce futbolculara ödeme yap insanların boş laflara karnı tok
    0
    0
    Yanıtla
  • Asıl boş ama bomboş yorum yapan sizsiniz.Çünki futbolcuların günü geçmiş alacakları Yok.Takımı düşürmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.Sanırım siz taraftar felan değilsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basiretsiz yönetim.İstifa etmedikleri sürece bu takım asla iflah olmaz.Büyük Malatya taraftarı İki yıldır aynı yalanları dinlemekten usandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (3 yıl önce)
    Sözde başkan önce kendine baksın.istifa etmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Sayın Başkan, Genclerbirliginin üstündesin ama kümede kalma şansını,sizlere bırakıyorum. Şimdiden geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Çok zor çok artık masa başı oyunlar başladı bu oyunu maalesef Rize,Kayseri,Ankaragücü,Denizli, Antalya ,konya yıllarca güzel oynadılar yine oynarlar bakalım göreceğiz bu iş hoca değişim işi değil söz verilen alacaklar odensin hocasızda ligde kalırız.
    0
    0
    Yanıtla