SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İnsanlarımızın İşlerini Geliştirmesi İçin Varız"

0
Güncellendi - 2021-04-22 03:02:13
'İnsanlarımızın İşlerini Geliştirmesi İçin Varız
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, beraberinde MTSO Meclis Başkanı Hasan Özkan, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve meclis üyeleriyle birlikte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.

Yeniden MÜSİAD Malatya Şube Başkanı seçilerek güven tazeleyen Muharrem Poyraz ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Sadıkoğlu, “9 Mart 2021 tarihinde MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın katılımıyla 21’inci genel kurul yapıldı. Muharrem Poyraz’ın güven tazeleyerek yeniden MÜSİAD Malatya Şube Başkanı seçilmesi bizim içinde memnuniyet verici oldu. Geçmiş başkanlarla olduğu gibi Muharrem Poyraz başkanımızla da devamlı istişare halindeyiz. Kendileri ve yönetiminde yer alan iş insanları istişareye açıklar. Ticaret ve sanayi odamız, MÜSİAD’ın üyesi iş insanlarımla muteber. Görevde bulunduğumuz sürece, Malatya’daki iş insanlarımızın işlerini geliştirmeleri için varız. Şehrimizin ekonomik dinamizmini büyütmek adına MÜSİAD ile birlikte hareket ediyoruz. MÜSİAD’ın yeni yönetimiyle de iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Başkan Poyraz da şunları söyledi:

“Ticaret ve sanayi odası başkanımız genç ve dinamik hamdolsun. Kendisi geçmişinden bu yana tanıdığımız bir kardeşimiz. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olması hasebiyle de hem ülke genelinde hem de Malatya’mızda çok büyük gayretleri olduğunu biliyoruz. Deprem ve pandemi sürecinde olduğu gibi organize sanayi bölgemizdeki gayretlerini de yakinen takip ediyoruz. Malatya ekonomisine olan katkılarından dolayı kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum. MÜSİAD olarak biz de her zaman ticaret ve sanayi odamızla birlikte hareket edeceğimizi, iş birliği içerisinde olacağımızı ifade ediyorum. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da Malatya’mız adına her türlü çalışmada beraber olacağımızı bilmelerini istiyorum.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız