SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İntihar Girişiminde Bulunan Müteahhit Kurtarılamadı

0
Güncellendi - 2017-12-25 01:14:25
İntihar Girişiminde Bulunan Müteahhit Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında iken silahla intihara teşebbüs eden müteahhit, 16 gün sonra hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre; Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Servisi’nde yatan Mustafa M. (55) adlı müteahhit, 6 Aralık 2017 tarihinde tabanca ile kendisini vurarak intihara kalkışmıştı.

Olayda ağır yaralanan ve 16 gün süreyle yoğun bakımda tutulan Mustafa M.,  hayatını kaybetti.

-Saldırıya uğramıştı

Müteahhit Mustafa M., yaklaşık 4 ay önce Fahri Kayahan’daki site inşaatında yaşanan olayda silahlı saldırıya uğramıştı. Bu olayda ayağından yaralanan Mustafa M., intihara teşebbüs ettiği gün ise hastaneye ayağındaki platinin çıkartılması için Ortopedi Servisi’nde yatıyordu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • berk (6 yıl önce)
    intihar değil önceden bir çete tarafından saldırı ya uğramış tı o yüzden silahla uyuyordu yatak ta silah ateş almış ve mermi boynuna gelmişti Allah rahmet eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla