SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çevre Yolu İntihar Platformu'na Çelik Ağ!

A- A+ PAYLAŞ

Sık sık intihar girişimlerine sahne olan Çevre Yolu Adliye araç alt geçidinin açık olan bölümüne, bu olayları engellemek için Karayolları tarafından çelik ağ çekilmeye başlandı.

Çevre Yolu Adliye Kavşağı ile Turgut Temelli Kavşağı arasında yer alan araç alt geçidinin bir bölümünün üstünün açık olması nedeniyle, buradan yola atlama tehdidiyle intihar girişiminde bulunanlar son zamanlarda artış göstermişti. Doğu ile batı illeri arasındaki bağlantıyı da sağlayan yolun bu bölümündeki intihar girişimleri, ilgili kurumları meşgul etmesinin yanı sıra trafiği de engelliyor, bu durum tepki ve şikayetlere yol açıyordu.

Alt geçidin üstü açık olan kirişli bölümünün kapatılması istenirken, Karayolları çözümü, açık bölüme çelik ağ çekmekte buldu.

Bu arada, çelik ağ çekilen bölümlerin, Adliye ve Maliye'ye geçmek isteyen yaya vatandaşlar tarafından da kullanılmaya başlanacağı endişelerini dile getirenler, buna da şimdiden bir önlem alınması gerektiğini ifade ettiler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • sezgin (2 yıl önce)
    Kardeşim orayı tamamen kapatın..Aşağıda yolda güneş yolu görmemizi engelliyor..Bir çok kazaya davetiye çıkarıyor ..Böyle alt geçit dünyanın hiç bir yerinde görülmemiştir...Işıklandırmada iyi değil..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen bende size katılıyorum güneş yolu görmemizi engelliyor.koru körüne gidiyoruz. Çok tehlikeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Karayolları şu çevreyolunu da artık asfaltlasa iyi olacak. Çevre yolunun asfaltı yeterince bozulmuş durumda, her taraf çukur içerisinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • İSMAİL (2 yıl önce)
    basit etkili bir yol tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (2 yıl önce)
    Ekonomik kriz hayat pahalılığı ve aile içi huzursuzluklar intihar olaylarını artırıyor yönetiçiler önce verdiği kararları sorgulasın .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Karayollari Elazığ da oldukça Malatya ile ilgili sorunların çözümünü de böyle bakar ve yaparlar... bizim buyuksehir belediyesi de bu böyle olmaz üstünü birlikte kapatalım hem intihar girişimini hemde alttan geçen arac suruculerinin gozlerini alıyordu aradan sızan ışıklar... bu işi çözmüş oluruz diyememiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ee o zaman çevreyolunu sahiplenip trambüs hattı çeken belediyen yapsın,
    0
    0
    Yanıtla
  • Beylerderesi köprüsünden de trambus geçiyor dogru ya... yaptığınız köprüyü gördük
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle doğru bir tesbit.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (2 yıl önce)
    böyle güzel mi oldu şimdi? tamamen kapatın gitsin, zaten alttan arabayla geçince insanın gözünü alıyor o boşluklardan gelen güneş ışığı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Tellere elektrik verilsin tam olsun ya da askeriye gibi jilet takılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • sinan (2 yıl önce)
    Olmadı, olmadı yine bir gariplik. Karayollarının çözümü olmamış Koca Malatya büykşehrine yakışmışmış mı bu iş. Arkadaş bu çelik fileyi alt geçidin içerisinden çekmelilerdi. Bu garabet ve ucube işçilik Malatyaya yakışmadı. Söktürün ve yeniden yapılsın. Böyle saçma bir iş yapma analayışı olmaz. Hiç mi gözüzünüzde estetik yok. Ya kardeşim; bi maliyenin yüksek katlarına çıkın bir resim çekinde, ucube işçilik anlayışını görün. Olmadı Malatya bunu hak etmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (2 yıl önce)
    Ellerine sağlık yalnız tedbir yetersiz bu defa alt geçit girişine çıkacaklar orada aynı eylemlerde bulunacaklar orayida kapatsalar bari tam olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengo (2 yıl önce)
    Neden bertarafı kapatılmıyor. Çok ilginç. Zaten ne garip işler varsa Malatya da.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzzer (2 yıl önce)
    göreceksiniz hemen yarın öbürgün üstünde piknik bile yaparlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Tam bize uygun bir haber ,yolun altından geçen yabancı araç sürücüleri ne diyor acaba,orası yapılırken oraların tamamı kapatılacak ve kayısı ve yöresel ürünlerin satıldığı reyonlar olusturulacakti demekki hepsi laftan ibaretmis ,insanların psikiyatri uzmanlarınca dinlenip tedavi edilmesi ve insanları istenmeyen bu davranışa iten sebepler tespit edilerek devlet eliyle çözümler bulunmalıdır yoksa bu çözüm uzun süreli bu sorunu ortadan kaldıramaz.
    0
    0
    Yanıtla