SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İntihardan Emniyet Müdürü Vazgeçirdi

0
Güncellendi - 2021-06-17 20:03:48
İntihardan Emniyet Müdürü Vazgeçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da alt geçitte beton blokların üzerine çıkarak intihar girişiminde bulunan genci İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ikna ederek bulunduğu yerden indirdi.

Olay, Turgut Temelli Caddesi mevkiinde bulunan alt geçitte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ailevi sorunları bulunduğu ileri süren 18 yaşlarındaki B.D. altgeçidin üzerinde bulunan beton bloklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Blokların üzerindeki genci görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise alt geçit içerisinde minder açtı.

Bir ara polislerden sigara isteyen gencin isteği yerine getirilirken, belirli aralıklarla yer değiştiren genci ikna için polis ekipleri uzun süre dil döktü. Yaklaşık 40 dakika süren ikna çabalarından sonuç alınamayınca olay yerine İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren geldi.

Gençle bir süre görüşen Dağdeviren gence sorunlarının çözümü için yardımcı olacağını söylerken, genç bulunduğu yerden inerek intihar etmekten vazgeçti. Emniyet Müdürü daha sonra genci yanına alarak bölgede bulunan bir pastaneye götürdü.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • babuğdu (2 yıl önce)
    Psikolojik sorunlar,Panik atak,Depresyon, insanın Sonunu getirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (2 yıl önce)
    Alt geçidin üstü, intihar vb vakalar için risk, altı ise ışıklandırma yok, o aralıklar sürüş güvenliğini tamamen olumsuz etkiliyor ve kazalara sebep oluyor hepsini geçtim alt geçidin içinde olası duruma karşı acil çıkışda yok, malatyaya hediye edilmiş ama sorunları beraberinde getirmiş bir mühendislik hatası, bunu dikkate alıp yapacak bürokratımız ise MAALESEF yok, Ercan bey ise kendi elimizle seçmediğimiz, ama seçsek de başaramıcamığımız kadar harika bir idareci Allah ondan razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Insan gözünü kapatıp bir yere girer ya.Alt geçide girerken aynı hisleri yaşıyorum. Sadece ben mi böyle düşünüyorum diyordum.Demek bilinçli insanlar da varmış. Senden de Allah razı olsun Kenan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burda konunun bu gencin derdinin ne olduğu olmalıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Geri kalan 18-29 yaş arası gençlerin sorunu neyse odur. Hiç Bişi olmasa bile gelecek kaygısı kafi.. Allah onunda yardımcısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Sadece kendisini değil,alttan gecen aractaki insanların da canina kastetmis.Üstü kapatılsın.Günesli günlerde cok dikkat dağıtıyor.Tehlikeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Rabbim herkesin yardımcısı olsun.. İşsizliklik, yoksulluk gençlerimizi ne hale getiriyor.. Çocuk cebinde sigara yok 1 tane sigara istiyor.. bir tane sigara.. Rabbim devletimize zeval vermesin, İnşallah şu pandeminin olumsuz etkilerini de biran önce atarız ekonominin de üzerinden, İşsiz insanımız kalmaz.. Ailelerimiz de lütfen çocuklarına bu dönem daha fazla ilgi ve alaka göstersinler. Onların dertlerini dinlesinler, değer versinler.. Bazen bir genci, bir çocuğu sadece dinlemek bile çok şey kazandırır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Saygıdeğer müdürüm mutlaka Malatyalının birisi çok güzel bir hayır yapmış Allah ın rızasına mashar olmuş ki Allah da mükafat olarak sizi Malatya Emniyet Müdürü olarak Malatya ya göndermiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALIII (2 yıl önce)
    Malatya da intihar girişimi yeri haline geldi o alt geçitin üstü. İnsanların artık intihar için tekrar dan oraya çıkmaması için derhâl üzerinin kapatılması alt geçitinde aydınlatınmasi lazım! 2. Olan vaka bu orda!!! Zaten gündüz güneşten birden arabaya giriyorsun oraya gözümüz görmüyor karanlıkta kaza yapmamak için çok dikkatli olmaya çalışıyorsun. Derhâl üzerinin kapatılması içininde aydınlatılması lazım oranın!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydınlatma gerek çok doğru.. ayrıca aynı vakaların olması mi gerek yada bir insanin oradan kendisini atip intihar teşebbüsünde mi bulunması gerek bazı önlemlerin alınması için!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum. Her türlü olumsuzluğa açık ve ışıklandırma çok Yetersiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • bir tane kapasitesi olan idareci yok mu o alt geçidi düzene sokacak. 2 sene önce geldim malatyaya 2 araba önümde adamın arabasının altına atladı vatandaş. Allah yardımcıları olsun bu kardeşlerimin ama bu sorunlu alt geçit problemi çözülmeli.
    0
    0
    Yanıtla