SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İrfan Buz İstifa Etti

0
Güncellendi - 2019-10-28 00:54:31
İrfan Buz İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Yılport Samsunspor’da Teknik Direktör İrfan Buz istifa etti.

Büyük umutlarla yeni sezona başlayan Samsunspor, geride kalan 10 haftada hiç mağlubiyet almamasına rağmen lider Manisa Futbol Kulübü’nün 6 puan gerisine düşen kırmızı-beyazlılarda Teknik Direktör İrfan Buz, son oynanan Sancaktepe maçının ardından istifasını yönetime sundu. İstifa yönetim kurulu tarafından kabul edildi.

Samsunspor resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yılport Samsunspor Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Sayın İrfan Buz, dün oynadığımız Sancaktepe Futbol Kulübü karşılaşması sonrası istifasını Futbol A.Ş. Yönetim Kurulumuza sundu. Yönetim kurulumuz tarafından istifası kabul edilen Sayın İrfan Buz’a kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

Yeni Malatyaspor'u da 1,5 sezon çalıştıran İrfan Buz, Samsunspor’un başında görev aldığı 10 karşılaşmada 6 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 22 puan toplayabilmişti.

Samsun, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    Tam bir İrfan BUZ stili... Her gittiği takımda işler de tam yolundayken, yani ortada bir sıkıntı yokken, aniden istifa eder ve akabinde de yönetim bunu kabul eder. Bu adam ne yapıyor. Acaba seyyah mı, yani Evliya Çelebi'nin izinden mi gidiyor. Yoksa aradığı şehri, yaşayacağı şehri mi bulmaya çalışıyor. Yeni yeni insanlarla tanışıp kaynaşıp her şehirde bir yerim olsun peşinde mi? Oysa Malatya dünyanın en yaşanabilecek güzide illerinden birisi.. ÇÖZEMEDİK...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla