SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşadamından Öğrencilere Tablet

0
Güncellendi - 2020-12-17 01:25:49
İşadamından Öğrencilere Tablet
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde hayırsever iş adamı Tebernüş Kaçaman, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 10 tablet hediye etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce teslim alınan tabletler, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak.

Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Has Yapı Şirketinin Genel Müdürü Tebernüş Kaçaman'a uzaktan eğitimin devam ettiği böyle bir dönemde verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Hayırsever iş adamı Tebernüş Kaçaman da eğitimin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu belirterek, gençlerin ihtiyaçlarını gidermek için her zaman yanlarında olacağını söyledi.

Kaçaman, Milli Eğitim Müdürlüğünün ihtiyaç sahibi çocuklar için başlattığı tablet kampanyasına şirket olarak ivedilikle destek olma kararı aldıklarını belirterek, "Yarınımızın teminatı çocuklarımızın eğitime eşit katılımı için benzer projelerde yer almaya, yenilerini üretmeye devam edeceğiz. Bu kampanyanın başka şirket ve iş adamlarına da örnek olmasını diliyorum." dedi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız