SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşbirliği ve Hizmet Protokolu

0
Güncellendi - 2020-12-24 23:23:52
İşbirliği ve Hizmet Protokolu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ), Arapgir Belediyesi arasında işbirliği, Malatya İl Sağlık Müdürlüğü ile de hizmet protokolü imzaladı.

İşbirliğinin geliştirilmesi amacıyla Arapgir Belediyesi ile yapılan protokola, Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ve Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu imza attı. Düzenlenen protokolde MTÜ ile Malatya Arapgir Belediyesi arasında bölgenin gelişmesine ve yeni istihdam imkânlarının oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla başta yöresel ürünler olmak üzere Araştırma ve Geliştirme (ARGE) ve Ürün Geliştirme (ÜRGE) faaliyetlerini yürütmek üzere iş birliği protokolü yapıldı. İşbirliği protokolünde MTÜ başta yöresel ürünler olmak üzere tarafların uygun görülen alanlarda ARGE ve ÜRGE faaliyetlerini yürütmek üzere yöresel ürünlerin verimliliğinin ve iş istihdamının artması için akademik destek sağlayacak, yeni eğitim kursları açılması için destek sağlayıp akademik destek de vereceği belirtildi.

MTÜ ile Malatya Arapgir Belediyesinin AR-GE ve ÜRGE’sini birlikte yaparak geliştirdiği ürünlerden elde edilen gelirin yüzde 10’unun öğrencilere burs verilmesi için Malatya Turgut Özal Üniversitesini Geliştirme Vakfına verileceği belirtildi.

Rektör Prof. Dr. Karabulut, MTÜ geliştirilen ürünlerin ambalaj, pazarlama ve uluslararası ihracatta ürünlerin reklam tanıtımını gerçekleştirip aynı zamanda pandemi süreciyle e-ticaret sektöründe destek vereceğini belirtti.

İşbirliği protokolü MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ve Malatya İl Sağlık Müdürü Recep Bentli tarafından imzalandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız