SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşe Giderken Köpek Saldırısına Uğradı

0
Güncellendi - 2021-12-01 17:02:24
İşe Giderken Köpek Saldırısına Uğradı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sabah saatlerinde işe gitmek için evinden çıkan genç kadına köpekler saldırdı. Çevredeki vatandaşların kurtardığı kadın hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt ilçesi Yeşiltepe semtinde sabah çalıştığı kuruma gitmek için evinden çıkan 35 yaşlarındaki A.Ş, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Yere düşerek feryat eden kadının yardımına çevredeki site sakinleri yetişti. Köpekleri kovan vatandaşlar, kadını hastaneye götürdü.

Hastanede yapılan tedavinin ardından kadın taburcu edilirken, mahalle sakinleri daha önce de aynı bölgede çocuklara, yaşlı bir kadına köpeklerin saldırdığını belirterek, tepki gösterdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • abuzzer (2 yıl önce)
    hayvanseverler hayvan hakları diye bağırıp çağıranlar. ne oldu yoksa sizleride mi köpekler kovaladı sesiniz soluğunuz çıkmıyor.insanın en temel yaşam haklarına yapılan bu saldırıları neden gündem yapmıyorsunuz,sizin çoluk çocuğunuz okula işe giderken saldırıya hiç uğramadımı.tabi tabi nede olsa sizinkiler medeni eğitimli küpeli uysal ?saldırgan köpekler ancak varoşlarda olur öylemi
    0
    0
    Yanıtla
  • kazım (2 yıl önce)
    Aynı durum fahri Kayahan'da ,Çilesiz mah de VALİ GALİP DEMİREL OKULUN ÇEVRESİNDE VAR AMA ne yazık ki hem büyükşehri belediyesi hem de Yeşilyurt belediyesine şikayet edildiği halde hiç bir işlem yapmıyorlar sadece belediye tamam diyor ama icraat yok YAZIK ÇOK YAZIK BİRDE MALATYADA ÇOK YÜKSEK OY ALDILAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (2 yıl önce)
    Hürriyet parkı bile köpekle dolu yokmu bu işle ilgilenen kurum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Mehmet çınar işi başından aşkın, askıda çorba
    0
    0
    Yanıtla
  • Utanç (2 yıl önce)
    Bu nasıl trajedi. Tüm şehir üzerine ölü toprağı serpilmiş susuyor. Geçen sene yine köpek saldırıları oldu. Büyükşehir’in kocaman barınağı boş. Tasarruf var. Para yok. Ama gel görki 1,5 katrilyon bütçe yapmışlar. Selahattin bey yanan yangını ışık saçıyoruz diye ısınıyoruz diye reklam ediyorsunuz. Bu köpeklerden , reklamdan daha kıymetli olarak insanımızı gördüğümüzde bu şehir düzelecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Köpek sorunu önemli. Sokağa bırakılan bu hayvanları kırsalda insanlar mallarını ve canlarını korumak için kullanırlardı. İş de görürdü. Bu köpeklerin olduğu yere insanlar da hayvanlar da yaklaşamazdı. Şimdi bu canavar köpekler içimizde hem de çocuklarımızın içinde. Evet ilaçla uyutuluyorlar ancak unutulup uyutulmayanlar terör estiriyor. Bir kumar oynanıyor. Bunun bedeli ağır olabilir. Ahmaklık olabilir. Lütfen ciddiye alalım. Bu köpekleri toplayalım. Bunlara ayrı bir yaşam alanı oluşturalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bana da köpek saldırdı. Soğuk kanlığmı korudum. Köpeğin üzerine yürüdüm. Mücadele ettim. Köpekte saldırgan geri adım atmıyor. Köpek değil bir çanavar. Kocaman. Dana kadar. Belediyeye bildirdim. Belediye mesajla şikayetime cevap verdi: " Saha taraması yapıldı hayvana rastlanmamıştır. Çalışmalarımız devam etmektedir." Ağlarmısın, gülermisin?!
    0
    0
    Yanıtla
  • Astronot (2 yıl önce)
    Yeşilyurt yakınca Mahallesi Manas evleri tuva sitesi arkasında boş arazide 25,30 civarında köpek başı boş geziyor. Buradaki ilkokula giden çocuklara saldırıyor defalarca Yeşilyurt belediyesine yazdım aradım konuştum küpeli olanlara karışmıyoruz diyorlar. Küpesizleri de toplayacaklarmış ama icraat sıfır.. Hala her gece havlayıp araçlara ordu gibi saldırıyorlar. Yarın bir gün burada bir cocuk köpek saldırısından ölürse sorumlusu Yeşilyurt belediyesidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    Dünya bizi kıskanıyormuş güya. Memlekette her gün sahipsiz köpek saldırısı oluyor. Köpeğe sahip çıkamayan, konuyla ilgi doğru düzgün yasama, yürütme ve denetleme yapamayan bir devlet var. 5 senedir de sabit saat uygulamasıyla gece karanlığında çoluk çocuk kadın erkek milleti sokağa inmek zorunda bırakan bir hükümet var. Hanıma geçmiş olsun, canını kurtarmış; kurtaramayanlar da oldu. Neyse, durmak yok, ısırılmaya devam!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (2 yıl önce)
    Yeter bıktık artık sokak köpeklerinden Mama lobisi ve sözde hayvanseverlerden bu işe bir çare bulun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yeşilyurt un her yeri köpeklerle dolu Bostanbaşında sabahlar siteden yaya çıkamıyoruz defalarca belediye yetkilileri ile görüştük verilen cevap köpekleri kısırlaştırdık. Yaw Allah aşkına kısırlaştırma çözümmü? Biz köpekten çıkamıyoruz diyiyoruz adamlar dalga geçer gibi kısırlaştırdık diye cevap veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • iste anlatamadigimiz olay, kopekler sanki bize tecavuz etmeye calisiyormus gibi kisirlastirdik diolar. isiriyor isiriyo
    0
    0
    Yanıtla
  • duran (2 yıl önce)
    dunyanin en cok calisan belediyesi, dunyanin kiskanarak baktigi selahattin gurkan, dunyanin en buyuk projelerini ve dunyada ilk ve tek projeleri yapan selahattin gurkan basgaanim.... bizim icinde bir ilk yap ve hizmet ver. kopekleri falan toplayip barinaklara gotur bari
    0
    0
    Yanıtla