SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşhanının Asansör Boşluğuna Düştü, Öldü

0
Güncellendi - 2019-12-23 19:22:21
İşhanının Asansör Boşluğuna Düştü, Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir işhanının 5. katından asansör boşluğuna düşen şahıs hayatını kaybetti.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Yenihamam Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akpınar Meydanı'nda bulunan Mecidiye İşhanı'nda kıraathane işleten Abdullah Bulut (56) 5'inci kattan boşluğa ve zemin katta duran asansör kabininin üstüne düştü. Saat 22.00 sıralarında olay, 1. kattan asansöre binmek isteyen bir kişinin hareketsiz durumdaki şahsı farkedip polisi araması üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin 10 dakikalık bir çalışması sonuncu  asansör kapısının açılmasıyla bulunduğu yerden çıkarılan Abdullah Bulut'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışma sonrasında şahsın cenazesi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

iha- AA- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • öneri (4 yıl önce)
    Yürüyen merdivenli han... Yeşil etiketli (!!!) asansör
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı (4 yıl önce)
    Hatırladığım kadarıyla 5. katta kahve(oyun salonu) var onun için kullanmıştık birkaçkez o asansörü.. Caydırıcı bir ceza olsaydı böyle birşey olmazdı .. Atıl çok eski ve korkutucu bir asansördü sonunda böyle bir acıya neden olacağı aşikardı.. Merhumun ailesine baş sağlığı diliyorum olan olayla ilgili suç duyurusunda bulunmaları gerekir yüklü miktarda tazminat talep etmeliler bence ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Merkezdeki bütün binalar yıkılıp yeniden yapılmalı. Hepsi çok eski ve kendi kendine göçecek gibi. Asansörlerin de eski olup güvenlik kurallarının onda birini taşımaması da cabası. Denetim falan hak getire. olası depremde o kadar insanın kanına girmeye çok hevesliyseniz yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedir (4 yıl önce)
    Belediye mühürlüyor yapı sahipleri asansörcüler bir olup asansörü açıyor suç işliyorlar asansör bakımları hakkıyla yapılmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Asansör kapısı şöntlenmiş olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Asansörlere etiket yapıştıran saçma sapan bir uygulama vardı ya....Bu asansöre ne yapıştırıldı acaba! Bu işte denetimi yapmayanlar tamamen sorumludur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bir tane değil ki ,merkez mahallenin tamamı böyle
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (4 yıl önce)
    Senelerdir aynı sorun var dı, kimse önlem almadı sonunda birinin canına mal oldu.Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (4 yıl önce)
    Bu bina her an çökebilir belediye bir an önce yıkım kararı vermeli şehrin en kalabalık yeri
    0
    0
    Yanıtla