SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Işıltınız Bu Şehre Umut Olacak"

0
Güncellendi - 2018-10-27 05:45:40
A- A+ PAYLAŞ

Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne üye gençler “ Söz Gençlerin” programı kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın konuğu oldular.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, gençlerin yerel gündem de söz hakkı alması, düşüncelerini belirtmesi, Malatya’ya ve Türkiye’ye dair neler yapılabileceğinin belirlenmesi, gençlerin gelecek hakkındaki öneri ve eleştirilerini dile getirmesinin yerel yönetimlerin yatırım planlamasına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat: “ Bugün buraya gelen siz gençler bu ülkeyi kendine dert edinmiş kişilersiniz. Bu şehir ve bu ülke için dava sahibisiniz. Bunun için siz gençlerin karamsar olmaması ve durumu iyi analiz etmesi lazım.” dedi.

Gençlerin düşüncelerinde ve yapacakları eylemlerde kararlı olması gerektiğini, kararsız olmanın hayatımızda olumsuz etki yapacağını dile getiren Polat, “Bugünümüz ve yarınımız olan gençlerin gözlerindeki ışıltı ve dava sahibi olmanın verdiği güç bu ülke ve bu şehre umut olacaktır.” dedi.

Gençlerin sorularını cevaplayan ve gençlerden gelen öneri ve talepleri dinleyen Polat, gençlerle önümüzdeki dönmelerde yine bir araya geleceklerini söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız