SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İŞKUR Malatya’da Eski Binasına Tekrar Taşınıyor

0
Güncellendi - 2019-10-12 04:41:51
İŞKUR Malatya’da Eski Binasına Tekrar Taşınıyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Malatya İl Müdürlüğü’nün, eski hizmet binasında 14 Ekim 2019 pazartesi gününden itibaren hizmet vereceği bildirildi.

İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Kurumumuz 14 Ekim 2019 pazartesi gününden itibaren yeni adreste hizmet verecektir. Yeni adresimiz Özalpler Mah. Turgut Özal Bulvarı (eski hizmet binası) numara 47 Yeşilyurt/Malatya” denildi.

İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü binasında deprem güçlendirmesi yapılması nedeniyle, 2015 yılı Eylül ayından beri, Turgut Temelli Caddesindeki binada hizmet vermekteydi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • erkan (4 yıl önce)
    Uzak diyenler siz şakamısınız burası zaten artık şehrin merkezi.Yok aslında her mahalleye bir işkur yapalım.Organize sanayiyede işsiz arkadaşlar uzak diye çalışmaya gitmiyorlar herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (4 yıl önce)
    iskur malatyada basli basina bi sorun kuralari bi garip mulakatlari bi garip iyi guzel bi yer olunca kendi cevreleri önce duyar sorsan is var calisan yok bu kuruma gerek yok ya onune geleni fabrikaya yolluolar zaten onunden gecsen alirlar oralar basli basina felaket bu kuruma gerek yok bi faydasi yok millete
    0
    0
    Yanıtla
  • Bi daha uğramazsın olur biter ?
    0
    0
    Yanıtla
  • CENGİZ (4 yıl önce)
    Bir yıl sonra yıkıp yenisini yaparlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • seda (4 yıl önce)
    sehir merkezinden uzak olmasi kötü oldu.. bence merkezde olmaliydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Önce Vatandaş (4 yıl önce)
    Vatandaşın ulaşım noktasında en iyi yer matim is merkezi olabilirdi veya şuanda bulunduğu yerde kalabilirdi. Taşındığı yer ulaşım olarak uzak ve terste. Düşünmeden yapılan bir isbence. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yolunu kaybeden işkura geliyor. Böylesi daha iyi oldu. Artık gerçekten ii arayan gelir.
    0
    0
    Yanıtla