SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İsmet İnönü Malatya'da da Anılacak

0
Güncellendi - 2019-12-23 20:59:58
İsmet İnönü Malatya'da da Anılacak
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularından, büyük asker ve devlet adamı, 2. Cumhurbaşkanı, eski başbakanlardan, Malatya eski milletvekili İsmet İnönü’nün 46'ncı ölüm yıl dönümü dolayısıyla 25 Aralık Çarşamba günü Malatya'da da anma etkinlikleri yapılacak.

Etkinlikler kapsamında, 25 Aralık Çarşamba günü saat 11.00’de İnönü Anıtı’na çelenk sunulacak, ardından saygı duruşu yapılacak ve İstiklal Marşı söylenecek.

Aynı gün saat 11.30’da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu konferans verilecek.

Konferansta, 2.Ordu Komutanlığı tarafından görevlendirilen bir personel tarafından “İsmet İnönü’ nün Askeri Kişiliği” konulu sunum yapılacak.  Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenen, bir öğrenci tarafından şiir okunacak. Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenen bir öğretmen tarafından ise “2. Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü”    konulu sunum yapılacak.

Hükümet Meydanı'ndaki İsmet İnönü Anıtı'nın önünde ise saat 14.00’te 2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından konser verilecek.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • H.Hüsayin Demircan (4 yıl önce)
    Atatürk'ten sonra gelen tek devlet adamı İsmet İnönü'yü rahmetle anıyorum . Mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Irahmetli ismet.pasayi turk milleti hic unutmadi Unutmayacak.mekanin.cennet.olsun yakinlaring Bas sagligi diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan babalıoğluları (4 yıl önce)
    Birde İnönü heykelinin etrafındaki yazıları haber yapsanız bakımsızlığını
    0
    0
    Yanıtla