SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İsmet İnönü Mezarı Başında Anıldı

0
Güncellendi - 2021-12-26 01:43:00
İsmet İnönü Mezarı Başında Anıldı
A- A+ PAYLAŞ

İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, vefatının 48'inci yılında Anıtkabir'deki mezarı başında anıldı.

Törene, İnönü'nün kızı Özden Toker, torunu Ayşe Gülsün Bilgehan ve bazı aile fertlerinin yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Bilal Şentürk ve askeri erkan ile vatandaşlar katıldı.

Aslanlı yolda yürüyen heyet, ilk olarak Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Şentürk tarafından Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrine çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra İnönü’nün kabrinin bulunduğu alana geçildi. İsmet İnönü’nün öz geçmişinin okunmasının ardından Cumhurbaşkanlığı adına Şentürk, Türk Silahlı Kuvvetleri adına Genelkurmay 2. Başkanı Selçuk Bayraktaroğlu, CHP adına CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve ailesi adına İsmet İnönü’nün kızı Özden Toker kabrine çelenk bıraktı. Tören, saygı duruşunun ardından ailesinin İnönü’nün kabri başında taziyeleri kabul etmesi ile son buldu.

Ankara, AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız