SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Kadrosunda 7 Eksik

0
Güncellendi - 2021-04-04 18:33:25
Yeni Malatyaspor Kadrosunda 7 Eksik
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Pazar günü Medipol Başakşehir'le yapacağı karşılaşma için Cuma gecesi İstanbul'a gitti.

Maç öncesi, Malatya'daki son çalışmasını Cuma günü Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde yapan Yeni Malatyasporlu futbolcular, Cuma gecesi uçakla İstanbul'a gitti. Yeni Malatyaspor'un, Cumartesi günü İstanbul'da son çalışmayı yapacağı ve daha sonra maç saatini bekleyeceği bildirildi.

Yeni Malatyaspor'da, M.Başakşehir maçı öncesi Hadebe kırmızı kart cezalısı, Zeki Yavru ve Olcay Şahan da sakatlıkları gerekçesiyle kadroda yeralmıyor. Ayrıca, koronavirüs pozitif çıkan  Kubilay Kanatsızkuş, Umut Bulut ile yedek kaleciler Murat Akşit ve Eray İşcan'ın da kadroda yeralmadıkları öğrenildi.

HELENEX KARMAŞASI..

Öte yandan, hafta içerisinde, sezon sonuna kadar kripto para şirketi Helenex'le isim sponsorluğu anlaşması yaptığı açıklanan Yeni Malatyaspor Kulübü, resmi hesaplarında 'Helenex Yeni Malatyaspor' adını kullanmaya başlarken, TFF'nin resmi sitesinde henüz bu ismin yeralmaması, sponsorluk işleminin henüz resmileşmediği yorumlarına yolaçtı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 yıl önce)
    Parçalanadan gelme kaplanım.Maçtan puan alırsak korkmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    1 sezonluk sponsorluk bu takımın ne kadar ciddiyete alındığını gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Bu durumda zaten kadro yetersiz, mağlubiyet kaçınılmaz gibi görünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Gülüyorlar biliyorlarki bu sezon küme düşmekten kendileri kurtaramayacaklar, yazık Adil Gevrek şansı buraya kadarmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bu futbolcular zaten yok hükmünde bir faydaları yok Hadebe iyi futbolcu fakat amatör liğde oynar gibi dirsek atıyor olan Malatya spora oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Yenilirse futbolcular artık malatyaya gelmesinler ne yapıp edip kazanmaları gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun İnşallah kısa zamanda iyileşirsiniz.........Başarılar İrfan hocam size ve ekibinize.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Sezon başında ilaç diye alınan bir dünya transfer parası ödenen Olcay Şahan diye topçu vardı sakatlıktan ve koronadan bir türlü kurtulamadı sezon bitecek hala sakat ne zaman oynayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • murat 44 (2 yıl önce)
    Gülerek gidiyorlar ne yazık ki üzülerek dönüyorlar. Umarım bu sefer gülerek gittikleri gibi gülerek dönerler. Ama zor. Takımın gücü bu kadar....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid44 (2 yıl önce)
    Fazla halinizide biliyoruz..3.lig takımı ile amatör yonetim
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Süper ligdesin, lig bitmeye yakın zorla sponsor buluyorsun, her sene sponsor değiştiriyorsun? Diğer takımlar yıllardır aynı sponsorla çalışıyor. Sponsor da bile istikrarın yok. Yönetimin vizyonu buradan belli.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla