SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İstanbul'da 19- 24 Ekim'de Malatya Günleri Yapılacak

0
Güncellendi - 2021-09-26 21:45:07
İstanbul'da 19- 24 Ekim'de Malatya Günleri Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Konfederasyonu ( MAKON ) ve konfederasyona bağlı federasyon başkanları bir araya gelerek, 19-24 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da yapılacak İstanbul Malatya günlerinin istişaresi yapıldı.

MAKON Genel Başkan Yardımcısı Cihan Akköse başkanlığında, MAKON Genel Başkanı Adil Gevrek'in de katılımıyla Malatya ilçe federasyon başkanlarının da hazır bulunduğu İstanbul Malatya Günleri Organizasyonu Komisyon Üyelerinin yer aldığı toplantıda, yaklaşık bir ay sonra yapılacak İstanbul Malatya günlerinin sorunsuz yapılması için çalışmalara acilen başlanması kararı alındı.

Yapılan toplantı sonrasında açıklama yapan Komisyon Başkanı Cihan Akköse " 19-24 Ekimde Yenikapı'da gerçekleştireceğimiz Malatya Günleri için Malatya'mızın tüm değerleri ile bir araya gelerek Yenikapı'da Birlik beraberliğimizi gösterecek bir tarih daha yazacağız. Malatya ilçe federasyon başkanlarımızla bir araya gelerek Genel Başkan Adil Gevrek başkanlığında ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Bundan sonraki toplantılarınızı da hızlı bir şekilde derneklerimiz, Vakıflarımız, STK temsilcilerimizle bir araya geleceğiz, Ayrıca Malatya'da bulunan komisyon üyelerimizde İstanbul Malatya Günleri için Malatya'da yetkili kurum kuruluş ve Sivil Toplum Örgütleriyle görüşmelerini sürdürüyor” dedi.

Akköse, 19-24 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da gerçekleştireceğimiz Malatya Günleri için Başta Malatya olmak üzere İstanbul ve bölge illerdeki Malatyalı kurum ve kuruluşları kanaat önderlerini ziyaret edeceğiz” şeklinde konuştu.

Akköse, “Önümüzdeki hafta tüm çalışmalarımızı bitirerek komisyondaki görevli arkadaşlarımızla Malatya'ya gideceğiz. Malatya Valisi, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, tüm kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yapılacak olan Malatya Günleri hakkında bilgi verip davetiyelerimizi ileteceğiz” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu işte de Adil Gevrek baş rolde. Malatyasporu halletti. Şimdi de Malatya günlerini halledecek. O kadar çok zamanın var ise Malatyasporu nasıl düzlüğe çıkaracaksın ona harca. Bu işi de ranta çevirmeyin. ÖNÜNE GELEN DE MALATYA GÜNLERİ DÜZENLEMESİN. Bununda suyunu çıkarırsanız kimse gitmez buradan söyleyeyeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (2 yıl önce)
    boş beleş işler bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilginefendi (2 yıl önce)
    Bütün meyve ve sebzeler bitiyor siz ondan sonramı yapıyorsunuz Malatya Günlerini? Maşallah hepiniz çok akıllısınız! Bence boşuna zahmet etmeyin, biraz mantıklı olsanız Malatya günleri için en güzeli Eylül Başı olurdu diye düşünürsünüz. Ekim sonu Akdeniz yöresi için güzeldir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Gültekin (2 yıl önce)
    Çok değerli MAKON heyeti çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Katılım sağlamaya ve destek vermeye çalışacağız Ankara Darende'liler Derneği yönetim kurulu başkanı Mehmet Gültekin
    0
    0
    Yanıtla