SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstanbul'un Üç Büyükleri Bana Fırsat Sunmaz İse.."

0
Güncellendi - 2021-02-24 23:53:26
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Mısırlı sol beki Karim Hafez, Yeni Malatyaspor'da oynamaktan mutlu olduğunu, ama gelecekteki kişisel kariyerinde Türkiye'nin üç büyükleri olan Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş'da oynamak istediğini, şayet bu kulüpler kenidisine bir fırsat sunmaz ise, İspanya Ligi'nde (La Liga) oynamak istediğini söyledi.

Fransız, lensois.com adlı haber sitesine konuşan Karim Hafez, Yeni Malatyaspor ile 2022 -2023 Sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunduğunu belirterek, Yeni Malatyaspor'da iken, İspanya'nın Grenada Kulübü'nden 1 milyon Euro karşılığında transfer teklifi geldiğini, ama transferin hayata geçmediğini açıkladı.

Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş fırsat sunmaz ise...

Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde, Premier Leaug kulüplerinden Wadi Degla'dan kiraladığı, 2020-2021 sezonu transfer sezonunda ise 3 yıl için renklerine bağladığı Karim Hafez, futbol kariyerinde Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş'ta devam etmek istediğini vurguladı.

Lensois.com'un yorumu: Büyük Türk kulüplerinden birine ya da İspanya'ya giderek bir adım öne çıkmak istiyor

Lensois.com, Yeni Malatyaspor'un Mısırlı sol beki Karim Hafez'in, İstanbul'un üç büyüklerinin kendisine böyle bir fırsat sunmaması halinde ise, kariyerini La Liga'da devam ettirmek istediğini söylediğini belirterek, "RC Lens'in eski sol beki Hafez, büyük Türk kulüplerinden birine ya da İspanya'ya giderek bir adım öne çıkmak istiyor" yorumunu yaptı.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE- malatyahaber.com, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • suat (3 yıl önce)
    karim hafez boydan kaybediyor..defans oyuncusunun boyu uzun olacak.. rakip takımın kaleye kestiği toplarda ben karim hafezin topa müdahale ettiğini hiç görmedim.. bunu antalya maçında gördük.. rakip oyuncu karim hafezden uzun olduğu için topu gole çevirdi.. tabii bu pozisyonda semih de vardı ama o da rakibi seyretti.. niye seyretti o ayrı konu...onun için o hayallerinden vazgeçsin..malatyadan iyi takım da bulamaz..ha zamanında orta saha oyuncusu olarak kendini hazırlasaydı, atom karınca olurdu.. ama bu aşamadan sona da orta sahada bocalardı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (3 yıl önce)
    Onlarda sana bayılıyordu.vasat bile değilsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Esasen kilolardan biraz kurtulsa dağınık ve savruk olmasa birde orta yapma yüzdesini arttırsa La Liganın banko oyuncusu olur.Kemal Özdeşin Malatyaya kakalaması.
    0
    0
    Yanıtla