SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşte Guilherme.. 12 maçta 3 Gol, 6 Asisti Var

0
Güncellendi - 2018-11-17 03:50:00
İşte Guilherme.. 12 maçta 3 Gol, 6 Asisti Var
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques, Süper Lig'de 12 haftalık bölümde attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle ön plana çıkıyor.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı Guilherme, performansıyla herkesi kendisine hayran bırakıyor. 1,74 metre boyundaki merkez orta saha oyuncusu, ileri uçtaki etkili görüntüsünün yanı sıra savunmaya verdiği katkıyla da sarı kırmızılı takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alıyor.

Brezilya Tras Rios doğumlu olan 27 yaşındaki Guilherme Costa Marques, İtalya Seri B Benevento’ndan Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer oldu.

Sağ kanadın yanı sıra forvet ve on numara pozisyonunda da forma giyebilen Guilherme Costa Marques; SC Braga, Gil Vicente FC, SC Braga B ve Legia Warszawa  takımlarının formalarını giydi.

Geçen sezon İtalya’da Benevento  formasıyla 12 karşılaşmada görev alan  Guilherme Costa Marques, 944 dakika sahada kalırken, 2 gol atıp, 2’de asist yapmıştı.

Süper Lig'de bu sezon şuana kadar 12 karşılaşmada bin 46 dakika sahada kalan ve takımın en istikrarlı oyuncuları arasında yer alan Guilherme, 12 karşılaşmada 3 gol, 6 asistlik bir performans ortaya koydu. Ligin 12.haftasında Malatya'da oynanan Trabzonspor karşılaşmasında 2 gol, 2 asistlik performans sergileyen Brezilyalı futbolcu, farklı galibiyetin mimarları arasında yer almayı başardı.

ASİST KRALLIĞINDA QUARESMA ve VISCA'YI TAKİP EDİYOR

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 12 haftalık bölümde performansıyla fark yaratan oyuncular arasında yer alan Guilherme, asist krallığı yarışı içerisinde de bulunuyor. 

Evkur Yeni Malatyaspor'un gol yükünü çeken oyuncular arasında yer alan Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu, 12 maçta yaptığı 6 asistle, ligde en çok asist yapan oyuncular arasında yer alıyor. 12 haftalık bölümde Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, 8 asistle zirvede yer alırken, Medipol Başakşehirli Edin Visca ise 7 asistle ikinci sırada bulunuyor. Evkur Yeni Malatyasporlu Guilherme ise 6 asistle üçüncü sırada yer alıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • SAĞDUYU (5 yıl önce)
    Yüzünde gülücükler eksik olmasın. Bu pozitif enerjinle inşallah formunun zirvesine çıkarsın. Brezilya milli takımına çağırılırsın. Yolun açık olsun Guilherme.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (5 yıl önce)
    ?
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    Guilherme ilk geldiğinde futbolcu olarak değil güler yüzlü olan bu adamı savmıştı
    0
    0
    Yanıtla