SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstediği Oyuncular Alınmalı"

0
Güncellendi - 2019-08-20 02:09:13
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un kendi evinde ligin ilk maçında karşılaştığı Medipol Başakşehir maçına ilişkin açıklama yapan Kaplan 44 Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Kapusuz, “Partizan maçında Stadı dolduran taraftarların bu akşam ligin ilk maçı olmasına rağmen stadyumda yerini almadığını belirterek, Yeni Malatyaspor’u sadece Avrupa maçlarında değil, ligde ki maçlarda da desteklenmesini gerektiğini" ifade etti.

Başkan Kapusuz "Partizan maçı sonrasi Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın açıklamalarının isabetli olduğunu,  takımdaki eksikler ile alakalı açıklamalarına sonuna kadar destek verdiklerini ve  istediği oyuncuların bir an evvel alınması gerektiğini" ifade etti.

Baskan Kapusuz "Ligin ilk maçı olmasına rağmen stadın zeminin çok kötü olduğunu, bundan dolayı kaleci Farnolle'nin 2 defa hata yapıp rakibe gol fırsatı verdiğini belirtip, yönetimin stad zemininin düzeltilmesi için çalışma yapılmasını da dile getirdi.

Ayrıca stada kuruyemiş alınmamasına da tepki gösteren Başkan Kapusuz taraftarların bu uygulamaya karşı olduğunu da sözlerine ekledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • malatyalı (4 yıl önce)
    bu açıklamayı yapan dernek başkanı acaba futboldan ve taraftarlıktan anlıyormu? dile getirilen konularda taraftar halinden gayet memnun. takımda iyi. sıkıntılı olan noktalarda neden taraftarın sesi olmamışsınız. stad ulaşımı otopark lavabo mescid ve kantin sorunları nerde? güldürmeyin lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    dia minura barazite okan fahri gibilere trilyonlar harcamak dururken niye adam gibi transfer yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • MORİS-44 (4 yıl önce)
    adil başkan ve sergen hocamız ne karar verirse odur nokta...futbolcu alınması gerekiyorsa ve sergen hocada bunu istiyorsa adil başkan alır zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • SAĞDUYU (4 yıl önce)
    Stad'ta kesinlikle sigara içilmesine müsade edilmemeli. Sık sık anonslarla seyirci uyarılmalıdır. Tüm Avrupa'da sigara yasak...bizde niye serbest? Kafa yapısı olarak zaten hiçbir zaman Avrupalı olamadık zaten. Bu konuda araplardan hiç farkımız yok. Medeni olalım. Sigara içmeyenleri rahatsız etmeye hiç kimsenin hakkı yok. Sigara içmeyelim, içenleri uyaralım...Okuduğunuz için teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • aslında yasak ama denetleyen olmadığı için içiliyor cimere yaz yeşilay a yaz belki düzelir...
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    kuruyemişsiz daha iyi taraftar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıççı (4 yıl önce)
    Stada kuru yemiş alınmamasına tepkide nereden çıktı, maç izlemeye mi geliyorsunuz, kuru yemiş yemeye mi, anlaşılır gibi değil,
    0
    0
    Yanıtla