SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstemediğimiz Bir Mağlubiyet Oldu"

0
Güncellendi - 2020-12-19 19:52:37
A- A+ PAYLAŞ

Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Mustafa Gürsel, maça istedikleri gibi başlayamadıklarını söyledi.

Gürsel, karşılaşmanın ilk yarısında 2-3 net pozisyonlarının olduğunu ancak bunları değerlendiremediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Ayrıca VAR'dan bir penaltımız döndü. O olsa belki 1-0 biz öne geçecekken, iyi oynarken 0-0 devre biterken bir penaltı golüyle geriye düşmemiz bizi üzdü. İkinci yarı erken gelen bir penaltı golü, ondan sonraki dakikada olay Yeni Malatyaspor'un istediği şekle döndü. İyi savunma yaptılar, kontra ataklarla golü aramaya çalıştılar. Biz de o dakikadan sonra fazla pozisyona giremedik. Üretemedik ikinci yarı. Bunda Yeni Malatyaspor'un iyi savunma yapması ve bize alan bırakmaması etkili oldu. İstemediğimiz, üzüldüğümüz bir mağlubiyet oldu. İnşallah bunu en kısa sürede, hafta içinde oynayacağımız Gaziantep FK maçında telafi etmeye çalışacağız."

AA, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Seyyah (3 yıl önce)
    Artık önünüzdeki maçlara bakın sizde canımmm
    0
    0
    Yanıtla