SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyeri Baskınıyla İlgili 4 Şüpheliye Gözaltı

0
Güncellendi - 2021-05-26 03:31:46
İşyeri Baskınıyla İlgili 4 Şüpheliye Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Dabakhane Mahallesi'nde bir işyerine zorla girip, eşyaları tahrip ettikleri ve tehditte bulundukları iddiasıyla, poliste muhtelif suçlardan kaydı olan 4 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Bu arada asayiş ekipleri, uyuşturucu ve silah ele geçirdiler.

Emniyet Müdürlüğü, yapılan çalışmalarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"- 20.05.2021 günü Dabakhane Mahallesinde meydana gelen “Konut Dokunulmazlığının İhlali- Mala Zarar Verme-Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma- Tehdit” olayı ile ilgili müşteki N.M. daha önce tanımadığı ve bilmediği şahısların işyerine zorla girdiğini, kendisini sebepsiz yere tehdit ettiğini içerideki eşyalara zarar verildiğini, güvenlik kameralarının yönlerinin değiştirildiği ve kameralarının kırıldığını ve parçalandığını beyan etmiş, içerdeki eşyaların zararı ve kameraların kırılması ile ilgili 10.000TL civarında zararının olduğunu iddia etmiş, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan kapsamlı çalışmalarda; güvenlik kameraları detaylı olarak incelenmiş, çevre esnafından bilgiler elde edilmiş, daha önceden muhtelif suçları olduğu bilinen şüpheli şahısların İ.Ö., S.Y., G.B. ve M.A. olduğu tespit edilerek, faili meçhul olay aydınlatılmıştır. Olayla ilgili tahkikat devam etmektedir.

Asayiş ekiplerince,

- 61 adet Uyuşturucu hap, 29 gr esrar, 15 gr kannobinoid, 2 adet tüfek, 2 adet tabanca, 25 adet mermi ele geçirilmiştir.

- Yavuz Selim Mahallesinde Faili Meçhul otodan teyp hırsızlığıyla ilgili yapılan kamera araştırmalarında olayın şüphelisi G. M. olduğu tespit edilmiş. Şüpheli çalıntı oto teybiyle birlikte yakalanmış tahkikata başlanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız