SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi de AKP Gençlik Kolları Başkanı Değişmemiş miydi?!

0
Güncellendi - 2021-02-08 07:43:15
İyi de AKP Gençlik Kolları Başkanı Değişmemiş miydi?!
A- A+ PAYLAŞ

YERİNE ATAMA YAPILAN İSİMDEN 'BAŞKAN' OLARAK KONGRE DAVETİ!.. AKP Malatya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini,  yaklaşık bir ay önce, AKP Genel Merkezi talimatıyla M. Sinan Özhüsrev'e devreden Ömer Akın'ın, formalite gereği 12 Şubat'ta yapılacak Malatya İl Gençlik Kongresi için yayınlanan davet afişlerine, "AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı" unvanıyla imza koyması, "AKP Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Kim?" sorusunu gündeme getirdi.

AKP Genel Merkezi, AKP Malatya İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na, Ocak ayında, bu görevi M. Sinan Özhüsrev'i atamış, bu görevi 2 yıl sürdüren Ömer Akın, görevini yeni Başkan Özhüsrev'e törenle devretmişti.

AKP Malatya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan M. Sinan Özhüsrev'e yetki belgesini 21 Ocak 2021 tarihinde AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş teslim etmişti,

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise devir-teslim töreninde yaptığı açıklamada, "Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan M. Sinan Özhüsrev kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum. Görevi devreden Ömer Akın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" demişti.

Görevini M. Sinan Özhüsrev'e devreden Ömer Akın da, "2 yıldır gururla yürüttüğüm İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bugün bayrak değişimi yaşandı. Bayrağı devralan M. Sinan Özhüsrev kardeşime görevinde başarılar diliyorum" diye konuşmuştu.

Görevi devrettikten 20 gün sonra AKP Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Unvanıyla kongre daveti yaptı

AKP Malatya İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na Genel Merkez tarafından atama yoluyla yeni başkan getirilmesine karşın, 12 Şubat 2021 tarihinde bir de formalite gereği, AKP Malatya İl Gençlik Kolları Kongresi yapılacak ve bu kongrede atama yoluyla başkan yapılan şahıs, bu defa delege oylarıyla 'seçtirilecek'.

"Demokratik işleyiş görüntüsü" vermeyi amaçlayan bu kongreye daveti, 21 Ocak 2021 tarihinden itibaren AKP Malatya İl Gençlik Kolları Başkanlığı ile ilişkisi kesilen Ömer Akın'ın "AKP Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı" ünvanıyla yapması, AKP Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Kim?" sorusunun sorulmasına neden oldu.

malatyahaber.com

İŞTE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ FOTOĞRAFI: AKP İl Gençlik Kolları Başkanının değiştiği duyurusu, AKP İl Başkanı İhsan Koca tarafından yapılmıştı. 21 Ocak'ta yayınlanan haberle ilgili fotoğrafta görevi bırakan Ömer Akın (sol baştaki) da yeralırken, yerine atanan M.Sinan Özhüsrev (soldan 2.), atama yazısını AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş'ten (soldan 3.) almıştı.

'GÖREVİ BIRAKAN' BAŞKANIN KONGRE ÇAĞRISI..: AKP'nin 12 Şubat'ta yapılacak İl Gençlik Kolları Kongresi ile ilgili hazırladığı, parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının da yer aldığı afişte, kongre çağrısını "görevi bırakan" ve yerine atama yapılan Ömer Akın'ın 'AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı' olarak yapması dikkat çekti

İlgili haber:

[embed]http://malatyahaber.com/haber/akp-il-genclik-koluna-yeni-baskan/[/embed]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Ak Partili (3 yıl önce)
    CÜMLETEN SELAMÜNALEYKÜM Bildiğiniz üzere yarın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan nın telekonferansıyla malatya gençlik kollarının kongersi olacak müsait olan abilerim ve kardeşlerim sizden ricam saat 11:30 da Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına gelmenizini istiyorum. Ardından da Yeşilyurt Belediyesinin bizler için temin ettiği körüklü otobüsler ile Kongre salonuna ( Kapalı Spor Salonuna) geçiş yapacağız. Kongremiz bittği zaman müsait olan abilerimi ve kardeşlerimi parti binamızda çay içmeye davet ediyoruz KONGREYE GELEN ARKADAŞLARIMIN DİKKATİNE Çift maske ile gelmeniz önemle rica olunur YER Çavuşoğlu Mahallesi Kirişci Sokak NO:35 91.000 DEV ÖĞRENCİ karşısı AS BRANDA yanı SAAT 11:30
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Ben o arkadaşın (özhüsrev) yerinde olsam istifa ederim.nokta.ankara'ya da bizatihi gider davetiye yi ellerimle veririm.malatya il teşkilatının durumu ortaya çıksın
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim akın (3 yıl önce)
    Böyle siyaset anlayışı olmaz olamaz madem devir teslim yapıyorsun bırakacaksın yeni kişilere bu şekilde partiye zarar veriyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Aldanmayan (3 yıl önce)
    Görevini en iyi şekilde yapan sadece Muhammed Said Kurhan dı üniversite başkanı iken bir nevi çağ atlatmıştı ancak nice ömerler tarihe karıştı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (3 yıl önce)
    Yolun sonu görünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Ülkemizin milletvekilleri, gençlik kolu başkanları, il başkanları, ilçe başkanları, kadın kolları başkanı nedense hep bölgenin en zengin iş adamları yada oğulları, kızları oluyor. Hele Ak Part'de bunun tam zirvesi yaşanıyor. Adeta bölge zenginleri bir araya gelip, bu sene de benim oğlum başkan olsun diyorlar diye düşünüyorlar herhalde. Siyaset zenginlerin elinde olunca da haliyle soğan ekmek fiyatını sorgulamak kimsenin aklına gelmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (3 yıl önce)
    bundan 1 ay önce gençlik kolları başkanı değişti devir teslim yapıldı, yoksa bu yerine geçen başkan kukla başkan mı ? Ömer Akın başkan sanırsam il başkanının akrabası olduğu için her tarafı idare etmeye çalışıyor. Bu ve bunun gibi arkadaşlar yüzünden ne yazıkki parti kan kaybediyor ve gençlik hiç bir zaman gönüllü olarak çalışmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat korkmaz (3 yıl önce)
    Evet 1 yıldır virüsle uğraşıyoruz. Bu Corona ne hikmetse ne parti kongrelerine, ne seçimlere hiçbir şeye uğramıyor. Aynı Parti'nin sağlık bakanı evde kal diyor. Bunlar milleti davet ediyorlar. Lütfen kimsenin aklıyla dalga geçmeyin yazıktır. Bir yasak varsa, mesafe kuralı varsa herkese uygulanmalıdır. Kişiden kişiye değişmemelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (3 yıl önce)
    Bu seçim son olur diyenlere Bekleyin görün bu seçimde yine reis bayrağı dalgalandırır Asıl mesele AKP değil Ana muhalefet ve diğer partiler için kepenk kapatma Ve kendilerine çeki düzen verme seçimi olacak İftira ve çamur at izi kalsın siyasetini bırakıp ülkeye hizmet getirmek isteyenler gelecek mevcut olanların son seçimi olacak Bu ülke macera ve hayalperest siyasetçilere ve dahi umudunu içerde değil dışarda arayanlara bırakılmayacak kadar çok büyük bir devlet Bekleyin görün durmak yok yola devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Yol mu kaldı.millet yarı yolda kaldı gakko.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)TUNCAY isimli kullanıcı yorumuna
    Yav he he ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay (3 yıl önce)
    Malatya da bir tek Burak ergöç vardı göreve layıkıyla yakışan ondan sonrası olmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyran (3 yıl önce)
    Vaybe ne açık yakalamışsınız gündemi sarsacak bir haber bırakın bu işleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Partiyi oyuncak haline getrdiler.Bu seçim artık son gibi görünüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Günümüz siyaseti evlere şenlik. Ama halk memnun. Yani halka göre siyaset. Halka göre demokrasi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamuran (3 yıl önce)
    Ak partinin her damarı ileri demokrasi tekniği ile dolu başkanı belli olan makamın kongresi yapılacak:)))))) Allah yardım ede.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Oğlan bizim kiz bizim tey teeyy
    0
    0
    Yanıtla