SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İyi Oynamadan Maçı Kazanmış Olduk"

0
Güncellendi - 2018-12-07 00:09:21
A- A+ PAYLAŞ

Etimesgut Belediyespor'la Malatya'da oynanan ve ev sahibi ekibin 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçından sonra değerlendirme yapan  Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, “Bugün kupada 2-0 galip geldik. Bir yandan mutluyuz, bir yandan iyi oynamadan maçı kazanmış olduk” dedi.

Süper Lig takımları alt lig takımlarına oynadıklarını işi zora soktuklarını ifade eden Bulut, “Biraz rakibi küçümsüyorlar. Bizim futbolcularımız da bugün 'Böyle kazanırız' havasındaydılar ama Etimesgut'u tebrik ediyorum iyi bir maç sergilediler. 2-3 pozisyona da girdiler. Biz kazanmak istiyorduk, kazandığımız için mutluyuz. İkinci maça iyi bir skorla gitmiş olacağız" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Genç oyuncuların performansını nasıl buldunuz?" sorusuna Bulut, "Bugün en büyük kazancımız kalecimiz Abdulsamed'ti. Gerçekten kalede uzun zamandır oynuyor gibi bir maç sergiledi. Çıkışları, kurtarışları iyiydi. Onun dışında oyuna sonradan giren Berkant elinden geleni yaptı. Gençler için tabi bunlar kolay maçlar değil. Tabi takımın geneli düşük performansla oynadığından maalesef gençleri görmek istiyorsunuz. Herkesin performansı düşük olduğundan otomatikmen onlar da işin içerisine dahil oluyorlar. İstedikleri tam performansı gösteremiyorlar" cevabını verdi.

Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında pazar günü deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacakları maç için ise "Erzurum'da çoğu takım zorlanıyor. Kesinlikle zor bir maç olacak. Biz yarından itibaren Erzurumspor'a karşı hazırlıklarımızı burada sürdüreceğiz. Eksikliklerimiz var, Guilherme, Boutaib olsun ama sahaya yine de 11 kişi çıkacağız. Oraya puanlar almaya gideceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Takım kaptanı Adem Büyük'ün ise kasığında birinci derecede yırtık olduğunu hatırlatan Bulut, bu futbolcunun Erzurum deplasmanında oynayamayacağını sözlerine ekledi.

Etimesgut Belediyespor’un Teknik Direktörü Adnan Şentürk ise “Kupada bu sezon Süper Lig’in en güçlü ve başarılı ekibiyle eşleştik. Malatyaspor’un Süper Lig’de performansı etkileyici, bizim için kolay bir kura değildi. Şehrimizi, kulübümüzü ve belediyemizi en iyi şekilde temsil etmek için geldik. Turu geçebilmek için sahaya doğru yerleştik. Oyun boyunca istediklerimizi yaptık, bir topumuz direkten döndü, pozisyonlar yakaladık ama 2-0 mağlup olduk. İkinci maçta en iyisini yapmaya çalışarak futbolun ruhuna uygun davranmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Erol Bulut ve Adnan Şentürk, maç öncesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Harun (5 yıl önce)
    Malatya haber senin teknik traktör yada yönetimle sıkıntıniz ne.imali saçma insanlara algı yapan başlık kelime şekil ufak başlık oyunları ile kiskirticilik. İyi oynamadan kazanmış nedir sanki elin takımı elin teknik adamı. Kazandık kazandık.ya kazandık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende anlama sorunu var galiba.Başlıktaki cümle teknik direktör Erol Bulut'un sözleri.Adam öyle demiş öyle başlık yapmışlar.Bu nasıl insanlar var anlamıyorum.Okuduğun anlamıyorlar anlamakta acizler oturup birde anlama kapasitelerinin çapını buralarda gösteriyorlar ahkam kesiyorlar.Tamamda bu tırı vırı yorumları niye yayınlıyornsun malatya haber.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Erol hocam senin iyi niyetinden şüphe yok ayrica maç sonunda sadece futbol konusman takdir alan bir durum, ne yap ne et devre arasinda bu takima sol bek, bir merkez orta saha olursa iki tane direkt oynayacak forvet aldir listeyi ver bunlar alinacak de rahman, ahmet ildiz ve muniri yi gondermenin yollarina bak bunlar bize yaramaz boutaibde sezon sonununa kadar idare edilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (5 yıl önce)
    Berk YILDIZIN biran önce takıma alınması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Valla ben izlediğim hiç bir maçta zevk almadım ts maçıda dahil bu kadar ruhsuz bir takım yok oyun yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Trabzon maçında %34 topla oynamışız. Farnol 7 top çıkardı. Belki en ezildiğimiz maçtı ama her vurulan top gol oldu, maçı 5-0 Trabzon alabilirdi. Bir tane iyi maçımız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (5 yıl önce)
    Bir süper lig takımının yedekleri böyle kötü olmamalı. Ayrıca forma şansı bulan boutaib, perreira, minuru, Mina ve sadık Luiz çok kötüydüler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Maçı Eren Tozlu çevirdi.
    0
    0
    Yanıtla