SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi Parti İl Başkanlığının Bulunduğu Binaya Saldırı

A- A+ PAYLAŞ

SALDIRGAN, OLAYDAN 10 DAKİKA SONRA YAKALANDI.. Pazar günü sabaha karşı, İyi Parti İl Başkanlığı'nın da bulunduğu iş merkezinin giriş kapısı ve camları bir saldırgan tarafından tahrip edildi. Saldırgan kısa sürede yakalandı.

Olay, Kavaklıbağ Mahallesi Leblebici Sokaktaki bir iş merkezi önünde saat 03.15 sıralarında meydana geldi. 1. katında İyi Parti İl Başkanlığı, 2. katında AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya'nın da ortağı olduğu hukuk bürosu, 4. katında ise bir televizyon kanalının bulunduğu iş merkezinin giriş kapısında ve iş merkezindeki ofislerin levhalarının bulunduğu yan camlar, eli sopalı bir kişi tarafından kırıldı. Saldırısı sırasında elindeki sopa da kırılan saldırgan, yaya olarak Çevre Yolu'na doğru uzaklaştı. Gürültü üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdiler. Saldırıya uğrayan yerin İyi Parti İl Merkezi'nin bulunduğu bina olduğu anlaşılınca, bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.

Polis, ilk araştırmada saldırganın 30-35 yaşlarında bir kişi olduğunu ve saldırının ardından Çevre Yolu'na doğru yürüyerek gittiğini belirledi. Polis ekipleri, şahsın eşkalini de saptarken, eşkal bölgede araştırma yapan tüm ekiplere bildirildi.

Verilen eşkale uyan bir kişinin, Adliye önünden Taştepe istikametine doğru yürümekte olduğu buradaki sabit nöbetçilerce fark edildi. Polis ekipleri, şahsı saldırıdan 10 dakika sonra, elindeki bir bölümü kırılmış diğer parçası da olay yerinde olan sopayla yakaladılar.

Adının Vahap Ş. olduğu ve poliste birçok suçtan kaydının olduğu öğrenilen saldırgan, olayı kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Şahıs gözaltına alınırken, olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

Bu arada, saldırı güvenlik kamerasınca da kaydedilirken, saldırganın olay esnasında "Bu mahallede terörist olamaz, olamaz lan" diye bağırdığı öne sürüldü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Tuncay (2 yıl önce)
    Pırasa-senarist siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama Yorumlarınız belliki geçmişini bilmeyecek kadar ya genç ya balık hafızalı yada Partizan tarafınız kabardı 70-80 ve 90 ları iyi bilirim eğer ülke içinde samimi bir destek verilse idi bu gün Türkiye bulunduğu ortamda 3 kat daha iyi olurdu Yaşananları iyi okuyun biri ortalığı dağıtır Biri birleşik Arap Emirlikleri de kendini teslim etmiş son kullanılacağı günü bekliyor Suçlu AKP ve daha önemlisi cumhurbaşkanı Daha dün abd nin bunak başkanı demedi mi Türkiyede artık darbe ile değil muhalefete açık destek vereceğiz Muhalefet de her gün seçim de seçim diyor Neye kime güveniyor bunlar Dünyada ki tüm Türk İslam bayrak düşmanları bir olmuş Tayyip gidecek diyor Mesle ap açık ortada arkadaşlar oyuna gelmeyin başka bir Türkiye yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Klasiklesmis taktikdir, seceresi kabarik birine istediğini yaptırmak... is yok, guc yok, para pul yok, gelecek yok. Aba altindan sopa gostermek icin en bilindik yontemdir. Her halti ye, ama yediğini sanki başkası yapmis gibi iftira at. Yalniz duvardan o tugla cekildi, bakalim ne tarafa yikilacak. Allah bayragimizin ruzgarini hic kesmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (2 yıl önce)
    Her önüne gelen partiye bir kulp takılırsa billi bor partili olmayan herkes terörist ilan edilirse olacağı bu. 35 yaşındaki şahıs birçok suc kaydını 15 yaşından once yapmışsa ne ala. Ama 2002'den sonra yapmışsa kendi eylemlerini sorgulasın. Bi de bu taraftan bakın olaya.
    0
    0
    Yanıtla
  • SenarisT (2 yıl önce)
    Lise seni okul disipline veririz dediklerinde korkutan kaçacak yer arardik. Malum iktidar başa geldiginde malum şahıs daha 12-13 yaşındaymış ve görünen o ki 20 yılda egitilemeyerek 43 ayrı suç işleyecek potansiyele erişip 20 yılda işlediği suçları cezalandıracak bı adalet sistemi olmadığının açıkça göstergesi. bı de şunu diyeyim alkolludur ne yaptığını bilmiyordur diye 44. Suç kaydından da sokağa salarlar kesin.
    0
    0
    Yanıtla