SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İyi Parti Standına Saldırı

0
Güncellendi - 2019-11-28 17:23:27
İyi Parti Standına Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da İyi Parti’nin üye standına saldırarak zarar veren şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İyi Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından Nurettin Soykan Meydanı'nda kurulan üye kayıt standına gece yarısı yapılan saldırıda içerideki malzemelere zarar verildi. Olayın ardından inceleme başlatan polis ekipleri, standa zarar verdiği iddiası ile G.K. isimli şahsı gözaltına aldı.

Parti yönetimi, yapılan saldırının tüm yönleriyle araştırılması gerektiğini ve olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • cafer (4 yıl önce)
    Hangi parti olursa olsun hangi düşünce olursa olsun.Yaoılan terbiyesizliktir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bir yerde bir şey konuşuyorsun adam seni nerdeyse vatan haini ilan edecek Mustafa Kemal Atatürk vatan sevgisi ona yapılan hizmetledir der Sanki bu vatan babasından kendisine miras kaldı artık din vatan ve laiklik vb değerler üzerinden değil hizmet siyaseti yapılmalıdır vatan bayrak ezan din hepimizin vazgeçilmez olan değerlerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Demokrasi adına ayıp devlet gereğini yapmalıdır orada yasa dışı bir şeyler yapılıyorsa bu ülkenin emniyet güçleri gereğini yapar o kişiye soruyorum kendi oy verdiği Parti'ye birisi aynı şeyi yapsa ne hisseder bu ülke hepimizin lütfen biraz hoşgörü biraz empati inanın hiç bir şey konuşamaz düşüncemizi açıklayamaz olduk bize ne oldu diye düşünüyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Hakyemez (4 yıl önce)
    Sehrimiz için büyük bir ayıp.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (4 yıl önce)
    Kimse devreye girmeden gereken yapılmalı, yoksa kafası esen olay çıkartır
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Demokratik, medeni ülkelerde her görüşe hoşgörü vardır. O höş görü yeri ve zamanı geldiğinde ortak payda da birleşir. Hoş görüsüzlük birlik ve beraberliği bozar.Bizi bir Ortadoğu ülkesi konumuna getirir.
    0
    0
    Yanıtla