SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İzin Verirsek İyi Bir Örnek Olmaz"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Gökhan Töre’nin transfer sürecine ilişkin “Beşiktaş’tan Gökhan Töre için 1 milyon Euro bonservis bedeli istedik. Beşiktaş yönetimi bonservis bedeli ödemek istemiyor” açıklamasında bulundu.

Sarı siyahlı takımla bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın Beşiktaş’ta forma giymek isteyen Gökhan Töre’nin durumu henüz netlik kazanmadı. Yeni Malatyaspor yönetimine, İstanbul ekibinde oynamak istediğini ileten Töre, takımın Bolu Abant’taki kamp çalışmalarına katılmadı.

Yeni Malatyaspor yönetimi, Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği Töre için siyah beyazlı yönetimle bir görüşme gerçekleştirdi ancak bu görüşmeden de net bir durum ortaya çıkmadı. Yeni Malatyaspor yönetimi, Töre için Beşiktaş’tan bonservis bedeli isterken, siyah beyazlı yönetimin buna yaklaşmadığı iddia edildi.

Gökhan Töre’nin durumuyla ilgili NTV’ye konuşan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, tecrübeli oyuncu için bir milyon Euro bonservis istediklerini söyledi.

Gevrek, süreçle ilgili “Beşiktaş’tan Gökhan Töre için 1 milyon Euro bonservis bedeli istedik. Beşiktaş yönetimi bonservis bedeli ödemek istemiyor. Gökhan’ın takımda ayrılma talebini bize iletince Beşiktaş ile görüşmesine izin verdik. Artık gelecek haberi, bize sunacakları teklifi bekliyoruz. Gökhan’ın bizden alacağı var ama istediğimiz bonservis bedelini karşılayacak bir miktar değil. Alacaklarını bırakarak gitmesi mümkün gözükmüyor” açıklamasında bulundu.

Gökhan Töre’nin bedelsiz transferinin söz konusu olmadığını kaydeden Gevrek, “Biz Gökhan’ın takımda kalmasını isteriz. Fakat antrenmanlara çıkmadı. Gitme isteğini ortaya koydu. Eğer Gökhan’a bedelsiz gidişine izin verirsek takım için iyi bir örnek olmaz” diye konuştu.

2019-2020 sezonuna Beşiktaş’tan ayrılarak Yeni Malatyaspor’a transfer olan Gökhan Töre’nin sözleşmesi, sezon sona ermeden Mayıs 2021’e kadar uzatılmıştı.

28 yaşındaki sağ kanat, 3’ü Avrupa Ligi, 2’si Ziraat Türkiye Kupası ve 22’si Süper Lig olmak üzere 27 karşılaşmada görev aldı. Avrupa Ligi Ön Elemelerinde yaptığı 2 asistle dikkat çeken tecrübeli futbolcu, Süper Lig’de 22 karşılaşmada bin 488 dakika sahada kalırken, 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Rubin Kazan, West Ham United, Hamburg ve Beşiktaş’ın formalarını giyen Gökhan Töre, sezon başında BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer oldu.

Töre, 2017-2018 sezonunda İngiltere ekibi West Ham United’dan Beşiktaş’a transfer olmuştu ve 120 kez siyah beyazlı formayı giymişti. Töre, Beşiktaş formasıyla oynadığı 120 karşılaşmada 19 gol kaydedip, 29 asist yaptı.

Gökhan Töre, 26 kez Türkiye A Milli takımının formasını giyerken; Türkiye A2, Türkiye U21, Türkiye U17, Türkiye U16 ve Türkiye U15 Milli Takımlarında da oynadı.

Süper Lig’de 107 karşılaşmada görev alan Gökhan Töre, bu karşılaşmalarda 13 gol kaydederken, 22’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Takıma faydalı olmaz bırakın gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Umut nayır malatya ya gelmek istemediğini yönetime bildirdi.Umut nayır zorla buraya gelirse faydası olmaz.Aynı şekilde beşiktaşla görüşen gökhanında bu saatten sonra zerre kadar faydası olmaz.Geriye sadece para kalıyor o da beşiktaşta yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (3 yıl önce)
    Gökhan bu saatten sonra fayda vermez .bıraksınlar gitsin.gönülsüz işten bir sey cıkmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Ben daha unca yazmistim b.j.k.nin gukani Felan istadigi yok para diyorsun yok diyor Takas diyorsun yok diyor buyle ftbolci Transfer edilirmi bu gukanla sergen arSinda Bir bulof maksat gukana piysa bulmak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Kardeşim lig başlayacak hala gündem Gökhan.Bu saatten sonra en ufak bir fayda bekleme.Alacağı varsa ki muhakkak var alacağı düşülür bir miktar bonservis parasıyla güle güle denir.Takasıda boş geçin adam gelmek istemiyorsa zorla getirsende anca besiye çekersin.Kadro dışı bırak futbol hayatı bitsin.Eyvallah da kime ne fayda sağlar.Sözleşme yaparken bütün bu olumsuzlukları göz önüne alarak yapacaksın.Yöneticilerimizin çoğu iş adamı sanayici.Şirketlerinde ticari sözleşmeleri nasıl ciddiyetle yapıyorlarsa kulüp ile ilgili mukavelelerdede aynı ciddiyeti göstersinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Gökhan Töre yi gönderin PAF a ..gitsin orada oynasın sözleşmesi bitene kadar..aynı Mehmet Ekici gibi olsun ..böylesinin futbol hayatını bitireceksin olacak bitecek
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Halbuki adil gevrek bu tur ornekleri severdi...niye iyi ornek olmasinki...iyi futbolcuyu..kendi gitmek istiyor diye hemen yollayan tek adam gevrek...futbolcu niye kalmak istemiyor..bunu hic arastirdimi gevrek
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Takımda tas kayıp. Doğru dürüst transfer yok, güney Amerikalılar buraya uyum sağlayacak mı? Hamza Hocanın istediği futbolcular alınmıyor, diğer hocalar gibi rest çekip giderse şaşırmayın, sözleşmesi devam eden futbolcu antrenmanlara çıkmıyor, yönetim ceza veremiyor, ya takasla gönderin gitsin ya da sözleşmesi bitene kadar kadro dışı bırakın alt yapı ile antrenmanlara çıksın, futbol hayatı bitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Gökhan efendi sen kimsin Malatya spordan ustunmusun sayın başkan bırakmayın ve futbol hayatını bitirin dünyaya örnek olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (3 yıl önce)
    Malatya sporun menfaatları ne gerektiriyorsa o yapılsın.Kimse Malatya dan büyük değil birde Malatya bir spor kulübü ahlak, çalışkanlık ve disiplin önemli tabi.Beşiktaş ya para ya futbolcu takasıyla alsın Gökhanı hayrını görsün.Malatya camiası kulübüne sahip çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (3 yıl önce)
    Yönetim bu oyuncuyu vermesin ve kadroyada almasın seneye 3,lig takımlarına gitsin böyle futbolcuları oynamayacak ve futbol hayatlarını bitireceksin.o kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (3 yıl önce)
    endişeye gerek yok, yarın öbür gün hatırlı biri araya girer buda gider beleşe. Adil gevreğin hatırlı dostu çoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (3 yıl önce)
    gökhan efendi.... hiç bir kulübün seni istemediği bir dönemde, sakatlığını bile bile, büyük bir riski göze alarak sana kapımızı açtık, bağrımıza bastık ve yüksek bir miktar para vererek transfer ettik... uzun bir süre senden faydalanamadık... sonrasında ikinci bir riski göze alarak sözleşmeni bir yıllık uzattık.. bu da senin çok hoşuna gitti.. memnun kaldın..son maçlarda kendine gelmeye başlayınca, tabii taliplerin çıkınca havalara girmeye başladın.. zorla senin sözleşmeni uzatmadık kardeşim.. bu senin yaptığın çok çok ayıp.. takımın kampında olacağına, beşiktaşın tesislerinin etrafında ne dolaşıyorsun sen..adam gibi takımın kampına katılırdın, yönetimle konuşurdun..uygun bir ortam olduğunda yine giderdin.. sakatlığı devam eden, eski formundan uzak, bitmiş bir gökhan töreyi, tekrar eski günlerine yaklaştıran malatyaspora senin vefa borcun var.. gel malatyaspor camiasından özür dile, vefa borcunu öde, ondan sonra seni, istediğin takıma güle oynaya göndermesini de biliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Bu konuda başkanımızın yanındayız.Futbol hayatı bitmek üzere iken risk alarak transfer ettiğimiz Gökhan Töre ye büyük bir iyilik etmiş olduk.Gökhanın bu anlamda Malatyaspora borcu vardır.Bedelsiz gönderilemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • barancan (3 yıl önce)
    Başkan bey sahi sen jahoviç'i devre arası rakibin Antalyaspor'a ne kadar bonservis bedeli ile verdin,veya Gilherme'yi ne kadar Trabzon'a gönderdin.Sadık'ı yok pahasına satın.Şimdi taraftara şirin görünmek için oynuyorsun.Sen dua et bu transferlerin tutsun yoksa ligin 10.haftasını sana göstermezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Bırakın gitsin,bu senede Gökhan Töre sorunu yaşamayalım,Yerine İstanbulsporda oynayan,ESLEM ile yedek kaleci UTKU yu versinler, Yoksa DİA tosununu nasıl beslediysek,bu da öyle olmasın........................
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Başkan guilherme'nin gidişi de iyi bir örnek değil di öyleyse, ama belli ki hatanızı anladınız ama inşallah yine birileri girmez araya ve gökhan'ı da bedava vermeyiz em azından takas olsun ama anladığım kadarıyla ismi geçen oyuncular da bizi istemiyor ( tyler boyd ve umut nayır ) hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ammar (3 yıl önce)
    Hukuken o bonservıs bedelini alabılırsin he bedavada gider ama yarın oburu dıyecek o gitti bende gıdem beleşe verme sonuna kadar savaş başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    umut burda oynamak istemi doğru eee şimdi onu alıp nasıl oynatalim burda kaçtığı günü biliyoruz onu alma başkan boş verin malatyamiza yazık bu ne iş arkadaş sastik kaldık...
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (3 yıl önce)
    Tyler boyd gelse iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)yms'li isimli kullanıcı yorumuna
    Sakatlandı
    0
    0
    Yanıtla
  • tuh yazik olsaydi amerikaya malatyanin reklamida olurdu biraz turist gelirdi hicdegilse
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmirli (3 yıl önce)
    Kardeşim tamam bırakın gitsin gitsinde, umut nayırda buraya gelmek istemiyordu ee nasıl olcak peki, bedavamı verelim, başkan dewre arasında bol keseden bedava bedava adam gönderirse doğal olarak buda diyecekki beni de burajın gidem, Ahh başkan ahhh...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Bırakın gitsin umut nayır ile takas edilecek bence bu durumda umut nayır bize daha çok faydalı olur Gokhanin futbolculuguna diyecek yok fakat malatyaya ne verdi hangi maça direkt etki yaptı ben hatirlamiyorum burda oynamak istemiyorsa bırakın gitsin. Malatyayayi istemeyeni bizde istemeyiz, hem kalsa bile bu saaten sonra nasıl fayda saglayacak
    0
    0
    Yanıtla