SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İzlediğimiz, İzlettirdiğimiz Oyuncular Var"

0
Güncellendi - 2018-12-11 16:51:35
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Erol Bulut, transfer çalışmalarına yönetimin bu hafta daha da yoğunlaşacağını ifade ederek, “Bizim, yönetim ve transfer komitemizle belirlediğimiz isimler var. Analiz ettiğimiz, izlediğimiz, izlettirdiğimiz oyuncular var” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, “Erzurum deplasmanı gerçekten zor bir deplasman. Bunu daha öncede söylemiştim. Oraya giden takımlar zorluk yaşıyor. Bizde, zor dakikalar geçireceğimizi biliyorduk. Nitekim ilk 15-20 dakikada o şekilde gerçekleşti. Ondan sonra oyunu dengeledik ama yine basit bir hatadan dolayı penaltıdan golü yedik. Devre arasında futbolcularımla konuştum onlara ‘ben ne kadar kendilerine güveniyorsam, kendilerinin de kendilerine o kadar inanıp, güvenmeleri gerektiğini, bu maçın ilk olmasını ve geriden gelip maçı kazanmamız gerektiğini’ söyledim. Onlarda sağ olsunlar ikinci yarı sahaya çıkıp, müthiş bir performans göstererek maçı çevirdiler” dedi.

Bulut, attıkları goller üzerinde çalıştıklarını ifade ederek, “Gol yememek için defans anlamında çalıştığımız gibi hücum anlamında da çalışıyoruz. Tabi kafayla Beşiktaş’tan sonra en çok kafayla gol atan ikinci takım olmak güzel. İnşallah bunu daha da geliştirip, ilk sıraya çıkma gayretini gösteririz” diye konuştu.

Bulut, bir gazetecinin ‘Takım bundan sonra hangi hedefe oynayacak’ sorusuna, “Biz, ‘hedefimiz yok’ demedik, hedefimiz var. Hedefimiz, ilk 10’da olmak. Her zaman söylediğim şey. Ben daha önceden bir açıklama yaptım; ilk yarıda kalan iki maçımız var, inşallah onları kazanırız, ardından yapacağımız transferlerle birlikte ikinci yarının ilk 7 haftası nasıl geçecek ondan sonra daha net bir tablo önümüzde olacak” şeklinde cevap verdi.

Takımdaki eksiklere ilişkinde değerlendirmede bulunan Bulut, şunları söyledi:

“Zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Bu haftada Aleksic ve Donald kart cezalarından dolayı bizimle olamayacak. Adem Büyük’ün durumuna bakacağız. Konuyla ilgili doktorumuzla bir toplantı yapacağız. Bizimle olamayacak gibi gözüküyor. Kasığında birinci derece yırtığı vardı, onun tedavisine devam ediliyor. Biz zorluklardan bir şeyler yapmaya alışığız. Geçen sezondan buyana o zorluklarla mücadele ettik. En iyisini yapmaya çalışıyoruz.”

Bulut, defansif anlamda olduğu gibi hücuma da iyi işler yaptıklarını ifade ederek, “Zaman zaman topa sahip oluyoruz. Rakibe de topu veriyoruz ve topun arkasına geçiyoruz. Top bizdeyken, topa sahip olma yüzdemizi geliştirmemiz lazım. Topla rakip kaleye gitme, hücum anlamında kendimizi geliştirmeliyiz. Defansif anlamda iyi işler yapıyoruz ama bugün tabloya baktığınızda 23 gol atan bir takım var. İlk 5’in içerisindeyiz. O yüzden ‘Evkur Yeni Malatyaspor hücumda az işler yapıyor’ lafına asla bakmamak lazım. İlk 5’teyseniz demek ki hücumda da iyi işler yapıyorsunuz. Kendimizi hem hücum hem de defans anlamında geliştireceğiz” dedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Bulut, şunları söyledi:

“Bizim, yönetim ve transfer komitemizle belirlediğimiz isimler var. Analiz ettiğimiz, izlediğimiz, izlettirdiğimiz oyuncular var. O isimlerin üzerinde bu hafta yönetimimizin daha fazla yoğunlaşacağını düşünüyorum. 1-2 transferle bitmeyeceğini söyleyebilirim.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Faik (5 yıl önce)
    Malatyasporumuz bu bütçe ve imkanlarla burada ise,ve buna rağmen halen eleştiriliyor ise,Erol hocanın emeklerine bakılmıyor ise kim olursa olsun.Bundan böyle kesinlikle iyi gözle bakmayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Erol hocam taraftarlar olarak yanindayiz sana kuyu kazan kimse acikla tribunde onlari rezil kepaze edelim bu sehir buralara cok zor geldi kaybolan bir malatyasporumuz yeni malatyasporu da bunlara yem etmeyiz senin iyi niyetinden ve taktiginden şüphe yok son model futbol oynatiyorsun dünya kupasi tamaminda bizim taktigin aynisi oynandi, boyle devam edersek butce gelisecek ve daha iyi kaliteli futbolculara sahip olacagiz, eren ve murati elestirenler futboldan anlamiyorlardir o seviyenin en iyi futbolcularindan iki tanesi eren ve murat bu iki adam belki nokta pas yapamiyor iyi sut atamiyor ama rakibi surekli kovalayip oyun kurdurmuyorlar bizim taktikte bu yönde oldugu icin bunlar takim oyuncusu oluyor, buğra ya 3 sezondur surekli firsat veriliyor ama ileri bir hamle yok defans yapamiyor orta kesemiyor sut atamiyor adam tutamiyor nasil almanya alt yapisi var anlayamadik bence bugra firsati degerlendiremedi yol verilmeli yerine iyi bir sol bek alinmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    EROL HOCA AKŞAM TV DE ARKAMDAN KUYUMU KAZMAYA ÇALIŞANLAR VAR ZAMANI GELİNCE İSİMLERİNİ AÇIKLAYACAM DEDİ ŞOK OLDUM EROL HOCA GİBİSİ ZOR BULUNUR KIYMETİNİ BİLMEZSEK ÇOK YAZIK OLUR KİM BU KUYU KAZAN ALÇAKLAR ÇIKSINLAR ORTAYA BAŞKAN SEN BİLİYORSAN ÖNLEM ALMAN LAZIM MALATYA DÜŞMANLARINA GEÇİT VERMEYİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Bahsettiğiniz oyuncular Erzurum u 3 1 yenen oyunculardır.Üst düzey topçu olmayabilirler ama takımlarına katkı yapmaya devam ediyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • kodalmm (5 yıl önce)
    Edep yahu....Eren'e, Buğra ya,Murat Yıldırım a ne kadar para verildi de yerden yere vuruyorsunuz, adamlar ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar, evet kapasiteleri kısıtlı ama bu mu şimdi tartışılacak konu,takım böyle iyi giderken, oyuncuların moralini bozmaya çalışmak hangi akla hizmet....Allah ıslah etsin, Ne diyelim....
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (5 yıl önce)
    BU TAKIM ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNAL OYNAYIP KAYBETSE YİNEDE KİMSEYE YARANAMAZ. ŞUNU ALIN BUNU GÖNDERİN DİYENLERE '' 100 LİRA BAĞIŞ YAP'' DESENİZ BİR KURUŞ VERMEZLER. BU BÜTÇE İLE BU BAŞARI ALKIŞLANMALI. TAKIM 5. SIRADA TRİBÜNLER BOŞ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (5 yıl önce)
    Hocam sen Allahın bir lutfusun.İleriki yıllarda değil Türkiye avrupanın sayılı kulüplerini çalıştıracağını şimdiden görüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (5 yıl önce)
    Doğrudur bende çok eleştirmişimdir lakin ortada önemli ve küçümsenmeyecek bir başarı var baştta erol bulut ve ekibi olmak üzere tüm takımı tebrik ediyor başarılar diliyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (5 yıl önce)
    Senin Allahina kurban hocam seni çok seviyoruz bu takima ne yaptiysan sen yaptin Allah senden razi olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (5 yıl önce)
    Beyler hepimizin ortak sevdası malatyaspor. Beğenmesek te bazı futbolcuları. Ortada çok büyük bir basari var. 4 sene önce neredeydik unutmayalım. Süreç hem biz taraftarlar açısından hem kulüp açısından öğrenme sureci şeklinde devam ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Sayın editör rica ediyorum eren gibi sahaya artistlik için çıkıp kasım kasım kasılan, buğra gibi hala kendini geliştirememiş, ahmet ve murat gibi topla oynama becerisi olmayan, rakibin arkasına saklanan yetenekleri sınırlı oyuncuları savunanların yorumlarını yayınlamayınız!
    0
    0
    Yanıtla
  • gardaşımsın ağzından bal damlıyor maşşallahhhh. buğrayı tek ben öyle görüyorum sanıyordum sevindim öyle göründüğüne....
    0
    0
    Yanıtla
  • Cercis Karaca (5 yıl önce)Hakkı isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın yorumcular futbolun f sinden anladığınız yok eğer siz bu işi biliyorsanız Erol hoca bu işi bilmiyor ki bahse konu futbolcuları sahaya sürerek tesadüf i sonuçlar alıp takım şuanda ilk beşin içinde lütfen bildiğiniz işlere yorum yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • yav kardeşim bir futbolcu formunda olmazsa hemen gönderin diyorsunuz boutalip eren buğra sadık murat akça bunlardan örnekler siz bunları beğenmiyordunuz futbolcular günündede olmayabilir beğenmediğiniz buğra her mevkide oynuyor memet topalda öyle değilmi gün geliyor o eksiğimizi gideriyor futbol anlayışınızı anlamak mümkün değil Hoca takımı buraya getirdiyse futbolcularımızın emekleriyle sağolsunlar hepside değerli Futbolcular
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Yav su çok bilen çok bizde. Rıdvan Dilmen çok bizde. Az geniş bakın mantıklı pozitif. Varinli 10 . Sırada olalım yine iyi kimi transfer ettin iz onlarca milyon doları harcadiniz stad hep ful he . Alıp gidersiniz destek verin destek düşük teklif kalmakta bizim takım. Ailemiz memleketimiz takımımız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Valla ne diyim bu kadro ile ilk 5 te olmak açıklanması zor bir hadise, en açıklanabilir yanı erol hocanın teknisyenliği ve turkiye liginin ne kadar kötü bir duzeyde olmasıyla açıklanabilir , bunun dışında elbetteki guzel ve tebrik edilmesi gereken bir yerde malatyaspor ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete Hanbey (5 yıl önce)
    Sayın editör rica ediyorum Malatya spor hakkında insafsızca eleştiri yapan futbol bilgisi olmayan cahil isimsiz insanların...! Yorumlarını yayınlamayınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Bir an önce yapılsın şu transferlerde kurtulalım eren, buğra, ahmet ıldız, murat yıldırım gibi oyunculardan!
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (5 yıl önce)
    #ErolHocaAdamdır.
    0
    0
    Yanıtla