SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir Depremzedeleri İçin Malatya'da Kampanya

0
Güncellendi - 2020-11-02 03:17:09
İzmir Depremzedeleri İçin Malatya'da Kampanya
A- A+ PAYLAŞ

İzmir'de meydana gelen deprem mağdurları için Malatya'da da yardım kampanyası başlatıldığı, vatandaşların belirlenen 3 ayrı gıda kolisi bağışı yapabilecekleri Valilikçe duyuruldu.

Malatya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından başlatılan yardım kampanyası ile ilgili şu açıklama yapıldı:

"İzmir’de meydana gelen depremden dolayı mağdur durumda olan afetzedelere insani yardım amacıyla gıda kolisi dağıtılacaktır.

Söz konusu gıda kolilerinin içeriği hayırseverlerin tercihine göre 3 farklı paketten biri olabilecektir.

Bağışta bulunmak isteyen hayırseverlerimiz aynı içerikte Gıda Kolisi hazırlayarak aşağıda belirtilen adreslere Teslim-Tesellüm Fişi ile teslim edebilirler.

Aziz Milletimize saygıyla duyurulur.

GIDA KOLİSİNİN TESLİM EDİLECEĞİ YERLER:

1. İL AFAD Müdürlüğü

2. Büyükşehir Belediye Başkanlığı

3. İlçe Kaymakamlıkları

4. Müftülük

5. İlçe Belediye Başkanlıkları

NOT: İlçelerimizde Toplanan Gıda Kolileri Malatya SYD Vakfına Teslim Edilecektir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hasan (3 yıl önce)
    Afad valilik ve belediyeleri aradım kolileri nereye teslim edelim dedim böle Bi kampanya dan haberimiz yok dediler
    0
    0
    Yanıtla