SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İzmir'de 91 Saat Sonra 'Ayda Bebek' Mucizesi

0
Güncellendi - 2020-11-03 11:32:17
İzmir'de 91 Saat Sonra 'Ayda Bebek' Mucizesi
A- A+ PAYLAŞ

İzmir'de meydana gelen 6.6'lık depremin ardından enkazda arama çalışmaları devam ederken 91'inci saatte mucize yaşandı. Gelen son dakika haberine göre Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 4 yaşındaki Ayda Gezgin sağ çıkarıldı.

Rıza Bey Apartmanı’nda heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Ekipler 90. saatte enkazdan bir ses duyması üzerine bir bölgeye yoğunlaştı.

Çocuğa ulaşılması üzerine enkaz altına serum, termal battaniye ve sedye ulaştırıldı.

TÜM AİLE ENKAZDAN SAĞ ÇIKTI

91 saat sonra ulaşılan çocuğun 4 yaşındaki Ayda Gezgin olduğu öğrenildi. İzmir Bölgesi eski futbol hakemlerinden Uğur Gezgin, eşi Fidan, oğlu Atakan Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından sağ çıkmışlardı. Gezgin Ailesi, 91 saattir 4 yaşındaki Ayla’dan haber bekliyorlardı.

BULAŞIK MAKİNESİ HAYATINI KURTARDI

Bulaşık makinesinin yanında oluşan yaşam üçgeninde bulunan Ayla ekipler tarafından enkaz altından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUİD (3 yıl önce)
    ''Yüce ALLAH'' dilediğini öldürür; dilediğini de yaşatır . Bunlar Allahın mucizesi arkadaşlar 4 gün havasız ve susuz yaşamak gerçekten de mucizedir.Tabi akıl sahipleri bunları görür..
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Allah'ım bir daha yaşatmasın dediğimiz kaçıncı olay bu ya ? Yeter artık neden önlemler alınmıyor ? Bugün izmir, yarın çok daha fazlası istanbul, allah korusun ama hakikaten akıllanmıyoruz.Depremler biz dilesekte son bulmaz bunu unutmadan hareket edelim depremler doğal afettir,yer kabuğundan kaynaklanan eylemlerdir.Anca tedbirle gelecek felaketleri azaltabilirsiniz.Yani öyle bazı kesimlerin,tehlikeli düşüncelerin tahmin ettiği gibi bir şey değildir bu olaylar.Bu vesile ile tedbirlerin arttılırılması dileğeni yineliyorum.Ölen yurttaşlara rahmet diliyorum..Güzel kızımız elif ve ayda'ya kalan yaşamlarında uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla