SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma 64 Ton Boğma Rakı Ele Geçirdi

0
Güncellendi - 2019-11-15 20:28:43
Jandarma 64 Ton Boğma Rakı Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, iki ilçedeki operasyonlarında toplam 64 ton boğma rakı diye de adlandırılan kaçak içki ele geçirirken, 11 şüpheli gözaltına alındı.

YEŞİLYURT'TA 61 TON..

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan uzun süreli istihbarı çalışmalar sonucu, Malatya ili ve çevre illerde kaçak içki satışı ve imalatı yapan şahıslara yönelik bir operasyon düzenlendi.

110 personelin katılımıyla, kaçak içki imal edilen Yeşilyurt ilçesinde 9 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

Operasyonda, 61 ton kaçak içki (6 tonu satışa hazır şişelenmiş vaziyette 55 ton ise jelikan bidonlar içerisinde mayalanma aşamasında), 15 adet alkol yapımında kullanılan distilasyon cihazı, 30 adet alkol kaynatma kazanı, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ve bol miktarda jelikan bidon, el arabası ile kaçak içki imalatında kullanılan yardımcı malzeme ele geçirildi. 

Jandarmanın operasyonu sonucunda ele geçirilen kaçak, sahte boğma rakı piyasaya sunulmadan toplanıp, vatandaşların mağduriyetlerinin önüne geçilirken, 9 şüpheli gözaltına alındı.

3 TON DA HEKİMHAN'DA..

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde de 3 ton kaçak içki (boğma rakı) ele geçirildi.

Hekimhan ilçesinin Hasançelebi ve Çulhalı mahallelerinde belirlenen iki adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 500 kilogramı satışa hazır halde şişelenmiş, toplam 3 ton kaçak içki ile içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi.

Operasyonda 2 şüpheli yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Neco (4 yıl önce)
    Fiyatlar çok pahalı bunun önüne geçilemez bence
    0
    0
    Yanıtla