SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma, Bu Kez 'Ödeme' İçin Dağlarda..

0
Güncellendi - 2021-05-06 03:01:25
Jandarma, Bu Kez 'Ödeme' İçin Dağlarda..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, korona virüs salgını nedeniyle başlatılan 'tam kapanma' uygulaması nedeniyle, hak ettikleri maaş, ödenek, yardım paralarını alamayacak olan vatandaşların ödemelerini adreslerine giderek kendilerine teslim ediyor.

Jandarma ekipleri, 29 Nisan günü başlayan ve 17 Mayıs sabahına kadar devam edecek olan tam kapanma nedeniyle para dağıtım işini de üstlendiler. Jandarmalar, vatandaşlara tahsis edilen ödemeleri, imza karşılığı teslim etmeye başladılar.

Darende ilçesinin Yarımca Köyünde Çobanlık yapan M.D.’nin parası da hayvanlarını dağda otlattığı sırada bulunarak kendisine parası teslim edildi.

Tam kapanma nedeniyle paraları zarf içinde evlerine gelen vatandaşlar jandarma ekiplerine teşekkür ediyorlar.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Rabbim Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin eksikliğini vermesin, yardımcıları olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • dırejanlı (2 yıl önce)
    var olsunlar...
    0
    0
    Yanıtla