SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma Lojmanının Yerine Ay- Yıldız Parkı

0
Güncellendi - 2021-10-24 14:05:31
Jandarma Lojmanının Yerine Ay- Yıldız Parkı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Fırat Mahallesinde bulunan Jandarma Komutanlığı Lojmanlarının arka kısmına Türk bayrağımızın simgesi olan ‘Ay-Yıldız’ anıtı bulunan modern park yapılacak. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 2.5 milyon maliyetli parkın Battalgazi’ye çok yakışacağının altını çizdi.

Fırat Mahallesindeki vatandaşların park taleplerini geri çevirmeyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Jandarma Komutanlığı Lojmanlarının arka kısmına yapılacak olan ‘Ay-Yıldız’ anıtı bulunan park projesi için düğmeye bastı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 4 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak olan parkın içerinde; Ülke ve milletimizin varlığı ve bağımsızlığını temsil eden Türk bayrağındaki Ay ve yıldız temalı yükseliş anıtı, havuzlu meydan, yürüyüş yolları ve işletme binası yer alacak. 2021 yılı tamamlanmadan başlanılacak olan ve toplam 2.5 milyon maliyeti bulan parkın yapım çalışmalarının 2022 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hayata geçirdiğimiz hizmet ve yatırımlarımızla Battalgazi’de hayalleri gerçeğe dönüştürmemizin yanı sıra vatandaşlarımızın dinlenebileceği, aileleriyle güzel zaman geçirebileceği alanlarda oluşturmaya devam ediyoruz. Fırat mahallemize kazandıracağımız parkımız ile örnek bir projeye imza atacağız. Türk bayrağımızın simgesi olan Ay-yıldız temalı parkımız Battalgazi’mize çok yakışacak. İlçemizin çehresine güzel dokunuşlar yapmaya devam ediyoruz. İnşallah çalışmalarımızın startını 2021 yılı tamamlanmadan vermeyi ve 2022 yılında vatandaşlarımızın istifadesine sunmayı hedefliyoruz. Battalgazi’mize ayrı bir görsel görünüm katacak olan bu güzel projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bülten

Park projesinin maket görselleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Sevda (2 yıl önce)
    2.5 milyon yazık cok yazık belediyler park bahce yaparak malatyaya katkida bulunduklarini saniyorlar hic bir belediyenin malatyaya katkisi olmamistir bunlarin disinda su anda cadde ve yollarin halini goren yok sanirim hepsi berbat durumda sokak hayvanlari barinaklar ulasim sorunlari avuc ici kadar malatyada turgut ozal mh ozalpere aksam 5 den sonra vesait yok aktarma disinda ama tabi park onemli bi unsur belediyelerin tek yaptiklari alinan araclari gosterisini yapmak o araclar nerde kullanildigini goremiyoruz bile hmm birde park yapmak kolay gelsin size bu halk bunu sandikta cevabini verir size
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Suriyeli kardeşlerimize hayırlı olsun.Parklarda piknik yapıp çay kahve içmeyi çok seviyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Çeşmeye kaldırım taşı ve betona bu kadar gerek yok bolca ağaç ve bank yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    ben bu yeri çıkaramadım, projeye bakınca o kadar ferah bir yermiş gibi gösteriliyor da benim bildiği yere bu proje sığar mı bilmem... yine de Malatya yeşilliğine bir katkı olursa(?) neden olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan circan (2 yıl önce)
    Park adı altında cafe yapar ve bununda tügva veya ensar gibi vakıflara beleş kiraya verirsiniz sonunda kazan kazan iş yaptık dersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • selim (2 yıl önce)
    Park yapın ama sadece yeşil alan ve tuvalet olsun. cafe falan olmasın. yürüyüş yolları falan hep beton oluyor, doğal haliyle bıraksanız, ağaçlandırma yapsanız kafi. Aksi takdirde sümerpark gibi park olmayan bir yer çıkıyor ortaya. Yazık etmeyin sonra telafi edilemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • sinan (2 yıl önce)
    Ya kardeşim laf olsun diye konuşmayın sırf muhalefet edeceğim diye eleştirmeyin. Belediye ne yapar başka bi hürriye parkına gidin ne kadar kalabalık. Eleştirirken biraz mantıklı olun. Sn. Başkana teşekkür ederiz. Sosyal belediyecilik budur. Ben o bölgede oturuyorum o bölgede sokaklar çok dar ve insanların gidip nefes alacağı bir yer lazım. Projenin resmini de göstermişler hani betonlaşma, ikram yapılan yer ve wc lerde olmasın mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin gözlerin mi bozuk! alan 4 dönüm diyor resimde belli ki alanın 3/4 nü ay yıldız için ayırmışlar ve betonlaşmış ayrıca 4 dönüm için 2,5 milyon bedel o ne güzel ye mamo ye misali belediye kendi imkanları ile 500 bin TL'ye yapacağı bir park için trilyonlarla ihale açıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    isallah guzel park olur ay yildiz bayragimiz burda dalganalir
    0
    0
    Yanıtla
  • Captain Price (2 yıl önce)
    Vizonyonsuzlar her ay bir Battalgazi, bir Yeşilyurt, bir Malatya belediyesi park projesi gösteriyor. Yapılan parklar rezalet hepsinin içerisine kafeler yapılıyor birilerine ihale ediliyor. Millet parkta oturabilmek, zaman geçirebilmek için bir şeyler almak zorunda bırakılıyor. Hiç yurt dışındaki parklara bakıyor musunuz? 4000 m2 ile sözde yeşil alan oluşturacaklar. Projeye bakılırsa sadece parkın % 40 yeşil alan geri kalan kısım yine beton. Rezalet gerçekten...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (2 yıl önce)
    Yeşil alanı artıran çalışmalar en kıymetli hizmettir.
    0
    0
    Yanıtla