SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarma Ormanlık Alanlarda Denetim Yapıyor

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin birçok bölgesinde aynı günlerde meydana gelen ve 'felaket' boyutuna ulaşan orman yangınları üzerine Malatya’daki orman alanlarında jandarma ekiplerince gece- gündüz denetimler yapılmaya başlandı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, orman yangın ve sabotajlara karşı devriye görevlerini arttırdı. Jandarma ekipleri dronlarla ra ormanlık alanlar üzerinden sürekli izleme yapılıyor.

Jandarma ekipleri ormanlık alanlar ve çevresinde dolaşan vatandaşların da kimlik ve üst kontrollerini yaparken, ormanlık alanlara giden yollarda seyir eden araçlar da yine denetleniyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Dün merkezde bir petrol istasyonundan aracıma yakıt alirken elinde pet şişe ile benzin alan şahıs gördüm.( Şahsı tenzih ederim) Bence şu dönemde petrollerden açık benzin v.s. almak kesinlikle yasaklanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Motorlu testere için v.s. alıyor olabilir. Ayrıca ormanı yakmak istese aracın deposundan da benzin çekebilir. Ek olarak her yer kuru ot dolu, benzine ihtiyaç dahi duymaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Cengiz (2 yıl önce)
    Güzel yerinde bir uygulama bu günlerde yapulan düğünlerde Havai fişek atışlarına müsade edilmemesi yerinde bir karar olur
    0
    0
    Yanıtla