SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarmadan 6 Milyon TL 'Korona Önlem İhlali' Cezası

0
Güncellendi - 2020-12-29 07:30:34
Jandarmadan 6 Milyon TL 'Korona Önlem İhlali' Cezası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, salgın süreci boyunca yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden 2 bin 520 kişiye 6 milyon 72 bin 277 lira idari para cezası kesti.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kent genelinde Kovid-19 tedbirlerine yönelik denetimleri sürüyor.

Sorumluluk bölgesinde denetimler yapan jandarma ekipleri, salgın tedbirlerinin uygulamaya konulduğu günden bu yana 6 milyon 72 bin 277 lira para cezası uyguladı.

Ekipler, sosyal mesafe kuralını ihlal eden 689, maske takmayan 1015, karantina tedbirlerine uymayan 205, sokağa çıkma yasağını ihlal eden 530, izin belgesiz seyahat eden 45 kişi ile pandemi tedbirlerine uymayan 36 işletme ve toplu taşıma aracına cezai işlem yaptı.

AA

ARŞİV FOTO: Jandarmanın korona önlemlerine ilişkin denetimlerinden..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyasevdalısı (3 yıl önce)
    Önlemler dahada sıkılasmalı, işi olmayan kimse dışarı çıkmamalı. Halk çok bilinçsiz.
    0
    0
    Yanıtla