SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Jandarmadan Korona Önlemi Denetimi

0
Güncellendi - 2021-04-05 01:18:15
Jandarmadan Korona Önlemi Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da koronavirüs yaklaşık 1 ay sonra yeniden başlayan hafta sonu kısıtlaması nedeniyle mesireler ve parklar bomboş kalırken, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kırsal alanlarda drone ile denetimde bulunurken, araçlarla da anons yaptı. 

Malatya’da  vaka durumunun sarıdan kırmızıya dönüşmesi üzerine yeniden başlayan hafta sonu kısıtlaması nedeniyle denetimler sıklaştırıldı.  

Vaka durumunun 100 binden 373’e yükseldiği ve her hafta bir önceki haftaya göre artışın olduğu Malatya’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de denetimlerini arttırdılar. Jandarma ekipleri, mesirelerde ve kırsal mahallelerde drone ile denetim yaparken, resmi jandarma araçlarında da sürekli anonslarla uyarılar da bulunuldu.  

Jandarma araçlarından yapılan anonslarda Malatya’da vaka ve hasta sayılarında sürekli artış olduğuna dikkat çekilerek, yoğun bakımda yatan hasta sayının da sürekli arttığı kaydedilerek, koronavirüs ile mücadele de bilinen kurallara uyulması istendi. 

İl Jandarma ekipleri, yine jandarma bölgesindeki karayolu güzergahlarında araç denetimlerinde de bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız