SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Mesirelerinde Dronla Denetim

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla polis ve jandarma ekipleri tarafından denetimler yoğunlaştırılarak sürdürülüyor.

MESİRELERDE DRONLA DENETİM..

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kovid-19 risk değerlendirme haritasına göre orta riskli (sarı) kategoride yer alan kentte, normalleşme sürecinin başlamasıyla mesire alanlarında denetim gerçekleştirdi.

Jandarma ekipleri, İnderesi ile Orduzu Pınarbaşı Tabiat parklarında hem yaya hem de drone ile denetim yaptı.

Semt pazarlarında da denetimlerini sürdüren ekipler, vatandaşların rehavete kapılmamaları ve tedbirlere uymaları konusunda anonslar yaptı.

POLİSTEN DİNAMİK DENETİM..

Malatya'da, 'dinamik denetim' uygulaması kapsamında polis ekipleri tarafından, Cumartesi günü yoğun denetim yapıldı.

Denetimlerle ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"06.03.2021 günü İdaremiz dâhilinde bulunan iş yerleri kontrol edilmiş kapanış saatlerine uyulup uyulmadığı kontrol edilmiştir. Bu bağlamda;

153 Cafe

92 Lokanta

101 Çay ocağı

86 Restaurant

12 Telefon Bayisi

30 Giyim Mağazası

24 Kuruyemiş Dükkanı

28 Pastahane / Tatlıcı

8 park bahçe

5 Dernek lokali denetlenmiş, masa sandalye düzeni sağlanmış tebliğleri ile birlikte görülecek şekilde işyeri girişine masa düzeni şablonu ve içeride metre kareye kaç kişi olması gerektiği ile ilgili evrak astırılmış, 5 işyeri ikaz edilerek tutanak tanzim edilmiştir.

Ekiplerimiz 40 İhbara intikal ederek gereği yapılmış, 8 taziye evi, 7 Park, Bahçe ve Malatya Park AVM ile Doğa Cadde AVM kontrol edilmiştir.

Ayrıca Pandemi Trafik Ekipleri tarafından,

42 Ticari araç

9 Minibüs

26 Otobüs

41 Hususi araç

3 Taksi durağı denetlenmiştir."

Bülten- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet (3 yıl önce)
    biraz da temizlik personeli görevlendirilse bu orduzuya aşırı kirli özellikle yazın o masalar yıkanıp etraf günlük temizlenmeli
    0
    0
    Yanıtla