SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kaçırılan Asker Ailelerinin Seslerini Duymadılar"

0
Güncellendi - 2021-02-16 19:55:57
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 2017 yılında aileleriyle birlikte Meclis’te basın toplantısı düzenlediği PKK Terör Örgütü tarafından kaçırılan 13 asker ve polisin şehit edilmesinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesindeki teröristlere ait hedeflere yönelik gerçekleştirilen Pençe Kartal-2 Harekâtı kapsamında bir mağarada PKK'lı teröristlerce 13 asker ve polis şehit edilmiş, şehitlerin cenazeleri askeri helikopter ile Malatya'ya getirilmişti.

"5 YILDIR EVLATLARININ YOLUNU GÖZLÜYORLARDI"

13 Asker ve polisin şehit edilmesini büyük bir üzüntüyle öğrendiğini kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen 13 güvenlik personelimizden biri 17 Eylül 2015 tarihinde Tunceli'de teröristler tarafından kaçırılan Malatya Ticaret Borsası eski başkanlarından Gürsel Özbey’in oğlu astsubay Semih Özbey. 5 yılı aşkın süredir evlatlarına kavuşmak isteyen tüm ailelerin acısını paylaşıyorum” dedi.

PKK Terör Örgütü tarafından değişik tarihlerde evlatları kaçırılan ailelerle birlikte 2 Ekim 2017 tarihinde TBMM’de ortak basın toplantısı düzenlediklerini kaydeden Ağbaba, “2015 yılından itibaren ailelerle sürekli diyalog içerisinde olarak konunun kamuoyunun gündeminde kalması için çaba gösterdik. Milli Savunma Bakanı ve İçişleri Bakanına soru önergeleri vererek ailelerin kafalarındaki soruları meclis gündemine taşıdık. Ancak aldığımız haberle bir kez daha ailelerle birlikte yıkıldık” ifadelerini kullandı.

“BU EVLERDE NE ANNELER GÜNÜ NE BABALAR GÜNÜ KUTLANIYOR” DEMİŞTİ

Ağbaba beraberinde İzmir Milletvekili Murat Bakan, Ankara Milletvekili Şenal Saruhan ile birlikte kaçırılan asker ve polislerin aileleriyle birlikte düzenledikleri basın toplantısında kamuoyu oluşturmak istemişlerdi. Ağbaba, basın toplantısında; “Ülkede kimsenin görmediği, bilmediği, yetkililerin ise görmezden geldiği bir dram yaşanıyor. Bu aileler aslında yaşamıyor. Her evde bir dram bir hüzün var.Evimizde gülmek haram diyorlar.Bu evlerde ne anneler günü ne babalar günü kutlanıyor.Çocuklarının kokularına hasret günlerini geçiriyorlar.Bir gün değil, bir hafta değil aylardır çocuklarının serbest bırakılmasını bekliyorlar.” ifadelerini kullanmıştı.

Ailelerin başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere birçok yetkiliyle görüştüğünü ancak bir gelişme sağlanamadığını ifade eden Ağbaba, “Kaçırılan askerler, devlet görevlileri ordunun, devletin namusudur. Görevleri başında örgüt tarafından kaçırıldıktan sonra yok sayılamazlar. Devlet hangi şartlarda olursa olsun kaçırılan bu görevlileri ailelerine teslim etmelidir” demişti. Kaçırılan askerlerden Semih Özbey’in babası dönemin Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ise 27 aydır her gün öldüklerini ve artık sabredemediklerini dile getirmişti.

"SESLERİNİ DUYMADILAR"

Ağbaba, “PKK’nın katlettiği evlatlarımızın anaları babaları yıllardır seslerini duyurmaya çalışıyordu. Seslerini duymadılar, yüzlerine tüm kapıları kapattılar, biz CHP olarak, ailelerin sesi olduk bizi de dinlemediler. Genel Başkanımız ailelerle defalarca buluşup onların isteğiyle Başbakanla görüştü. Bugün hamaset yapanlar, özür dilemek yerine üste çıkmaya çalışıyor. Malatyalı hemşerim Semih Özbey ve şehit edilen tüm güvenlik personellerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, terörü bir kez daha şiddetle kınıyorum. Eli kanlı PKK’lı teröristleri lanetliyorum. Hepimizin başı sağolsun” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba'nın 2 Ekim 2017'de TBMM'de terör örgütünce kaçırılan asker ve polislerin aileleriyle basın toplantısı yapmıştı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

49 yorum yapılmış

  • Ergün (3 yıl önce)
    Bi susun arkadaş. Sabah akşam ittifak yapıyorsunuz kol kolasınız, çıkmışsınız Devleti suçluyorsunuz. Ayıptır ya böylesine acı bir olayda bile siyasi rant peşindesiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu işin suçlusu devlet değil, şu an devletin başındaki hükümettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (3 yıl önce)
    Şehit olan evlatlarımızın siyasi amaçlarla kullanılması Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak beni rahatsız ediyor.Yasımız varken siyaset yapan hiç bir siyasiyi görüşü ne olursa olsun değil destek vermek şöyle dursun gördüğüm yerde yolumu değiştiririm
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğruları söylemek ve doğru hamleler yapmak siyaset yapmak değildir,eğer zamanında doğru şeyler yapılabilseydi bu asker ve polislerimiz bugün hayatta olabilirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • demet (3 yıl önce)
    kimin bu örgüte en ufak bir faydası olduysa yada fayda gördüyse dilerim bu 13 ailenin yaşadığını yasamadan ölmez....sizler ancak eleştirmeyi bilirsiniz boş teneke çok tingirdarmis partiniz gibi....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali koç (3 yıl önce)demet isimli kullanıcı yorumuna
    Demet abla CHP boş teneke değil ATATÜRK'ün kurmuş ve devam ettiği bir partidir araştırma yapmadan konuşma...
    0
    0
    Yanıtla
  • vatan sevdalısı (3 yıl önce)
    veli ağbaba çıkp basın açıklamasında kahrolsun pkk diyebiliyorsun GAZİ MECLİSİNDE çık deki kahrolsun pkk ve destekçileri selahattin demirtaşı cezaevinde ziyeret ediyorsun boş yapmayın boş adamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğer ıspatla istifa etsin yoksa boş konuşma trt ye kim çıkmış onu araştır bence....
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (3 yıl önce)
    Benim merak ettiğim konu Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 13 şehidin cenazesinin getirildiği, 1'inin de defnedildiği Malatya'ya niye gelmedi? Halbuki gelse, çocuklarının cenazelerini bekleyen ailelere bir baş sağlığı dilese, onların sorularını cevaplandırsa, o Murat Karayılan açıklamasını burada yapsa kötü mü olurdu? Halbuki çok tezcanlı biri, her yere gidiyordu. Buraya gelmedi, çok şaşırttı beni. Çok merak ettim sebebini.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Şehitlerin konuşulmasından sonra espriler yapılan, şen şakrak geçen AKP Rize kongresinin ardından bir katkıda benden olsun https://odatv4.com/sehitlerin-yasi-gokceklerin-kanalina-ugramadi-16022104.html
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (3 yıl önce)
    TRT’ye çıkardılar kırmızı Bülten ile aranan osman öcalan’ı daha istanbul seçimlerinden önce! Habur’da halay çekerek karşıladıklarını söylemiyorum bile! Daha tonla var ancak Yine suçlu CHP’li Ağbaba olmuş! Utanın utanın! Ülkeyi kim yönetiyor 20 yıldır? kimin sorumluluğu bunlar? Bu vekil diğer beş vekilin toplamından daha çok çalışıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman öcalan trt kurdi ye çıkarak pkk ve hdp nin ne mal olduklarını anlattı.Gerçek yüzlerini kürt vatandaşlarımıza gösterdi.Sen niye bundan rahatsız oldun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumsuz (3 yıl önce)
    Vakti zamanında kelle de demişlerdi şehitlere... Şimdi şehitlerin olduğu bir dönemde durum ne mi? Okuyun https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/erdogan-gara-katliamini-anlatti-karadeniz-sivesiyle-konusup-guldu-1813921
    0
    0
    Yanıtla
  • Gadir (3 yıl önce)
    Esiri öldürmek en rezil bir iştir. Böyle rezil, adi, aşağılık bir örgütle karşı karşıyayız. 13 vatan evladımızı canımızı kaybettik. Böyle bir günde devletimizi Suçlayacağımıza, bu örgüte silah ve destek sağlayan para veren abd, fransa, avrupa birliğine bir iki laf söylesek ya. Onlar masum kisvesine mi bürünmüşler. Vay ülkem vay... Haini de bir başka hain oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (3 yıl önce)
    Devletimiz oraya vatandaşlarımızı kurtarmak için koca bir tümeni en sonunda çıkarmak zorunda kaldı.Devlete yakışan budur olayı meclise taşıyıp o çakallarla koskoca bu ülkeyi apoşlarla,fetoşlarla demirtaşlarla pazarlığamı zorlayacaktınız..Çok ilginç tek kelime eli kanlı eşkıya pkk'yı kınama yok.Hiç şaşırmadım..O çocukları kurtarmak için istihbaratın eşkıya sürüsüyle pazarlığın dışında her yolu denediğinden zerre kadar şüphem yok..Siz yol arkadaşlarınızı pkk eşkıyasını kınayarak küstürmeyin.Milletimiz her şeyi not ediyor.Günü geldiğinde cevabını alırsınız sayın vekilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kalpleriniz mühürlü gözleriniz kör.Veli ağbaba, yorum yaptığın bu haberin içinde "Malatyalı hemşerim Semih Özbey ve şehit edilen tüm güvenlik personellerimize Allah’tan rahmet,ailelerine sabırlar diliyor,terörü bir kez daha şiddetle kınıyorum.Eli kanlı PKK’lı teröristleri lanetliyorum. " diyor.Utanmadan tek kelime kınama yok diyorsun.İnsanda biraz utanma olur.Bari bu yorumunu başka bir habere yapaydında böyle rezil olmayaydın.Üste senin gibi biri Gadir yazmış abd,fransa ab filan la söyleme.Adamın birşeyden haberi yok.Aç bak işine gelmediği zaman abd fransa ab küfür eden rest çekenler son 1 ayda hangi noktaya gelmişler.abd yönetimi ile görüşmek için fırsat arıyorlar,fransanın başkanına gönderdikleri mesaj ortada.ab'ye sallıyorlardı birden tam tersi istikamete döndüler.Bu Alican ve Gadir gibilerde mantık arama.Kendi düşündüklerine inanırlar dünyadan bi haber oldukları için başkasınada yutturmaya çalışıllar.Sadece siz değil sizin gibi bir sürü var böyle.Ama bunlar bütün varlıklarını bu iktidara borçlu oldukları için mecburlar.Allah ıslah etsin sizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çözüm sürecinde , oslo görüşmelerini, haburu, sivan Perver Diyarbakır konserini, megri megri gibi meydan anirmalqri, seçim öncesi mektup okutmayi, TRT ye cikartmayida hatırla unutma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Samed (3 yıl önce)
    Şu yazılanlara bakıyorum da anan aşağı baban yukarı sonuç olan yine analara oldu allahım sen insanoğlunu islah eyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal (3 yıl önce)
    Ağbaba ve onun gibiler,ancak şov yapmayı bilir, böyle siyaset olmaz,yorum yapanlar körü körüne birşeyi savunan lar,Çözüm süreci gerçek manada silah bırakıp terörün kökünü kazımak için,hdp ye bilmeyerek destek vererek terörün arkasında durduklarını bilmeyenlere ve dünyaya bir mesajdı,bu kan gözyaşı dursun olyı idi.ama ozaman hükümeti cumhurbaşkanını megri Megri diye eleştiren,çadır mahkemeleri kuruldu diyen,fetöye sövenler,2014 den beri hem fetöye hem hep PKK ya sahip çıkan CHP ve ozamanki MHP nin içindeki muhalifler şimdiki ip çilerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal (3 yıl önce)
    Öve öve bitiremedikleri ortaklari Hdp ye söyleselerdi askerlerimizi serbest biraktirin diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (3 yıl önce)Erdal isimli kullanıcı yorumuna
    Öve övey miş istanbul seçimleri için kimler çıkartıldı trt ye google yaz çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozan Işık (3 yıl önce)
    Devletin jandarması, polisi, askeri ve MİT'i iktidarın elinde. Yapılması gerekeni iktidar yapmalıydı. Bir de dönüp dolaşıp muhaliflere çatanlar, bari şimdi susun!
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman ocalanı bulan devlet 13 kardeşimizi bulamadı öylemi daha dün pkklıları davula zurnayla karşılayan sizin Akp deyılmıydı ne anlatıyon sen sıyasışerın hepsı aynı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    "Veli Ağbaba: Malatyalı hemşerim Semih Özbey ve şehit edilen tüm güvenlik personellerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, terörü bir kez daha şiddetle kınıyorum. Eli kanlı PKK’lı teröristleri lanetliyorum. Hepimizin başı sağolsun" Ama hala AKP trolleri saldırıyor.Sanki geçmişte bunlarla kol kola çözüm sürecini Ağbaba yapmış gibi.Sanki pkk yöneticilerinin bildirilerini televizyonda meydanlarda CHP okutmuş gibi.Ama bu trolların işleri bu.Sadece bu saldırıları yapmak için devlet dairelerine yerleştirildiler.Ekmmekleri CHP'ye saldırmaktan geçilyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali iyiki bi ezberlemişsiniz bu metni bütün ezik chpli ipli varsa hepsinin dilinde bi çözüm süreci bi bildiri masalı. Kendi ülkemizin insanını teker teker idam edecek olsak ilk başta CHP buna karşı çıkardı yakalanan teröristleri asalım desek Avrupa İnsan hakları mahkemesinin kapısında yatardı CHP kalkıp bide insan hakları savunuculuğu yapmayın yemezler
    0
    0
    Yanıtla
  • Medya her gün HDP önünde bekleyen pkklilarin ailelerini gösteriyor. Tüm siyasetin dilinde bu haftada bir var. Her hafta bilmem kaç terörist ikna yolu ile dağdan indirildi haberi var. Acaba bu 13 şehit için bunun kaçta kaçı yapıldı. Burada boş parti muhabbeti yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir. Eziğin kralı sen ve senin gibiler.Gözüzün önündekini görmüyorsunuz, gerçekleri duymuyorsunuz.CHP yiye yiye bitiremediğiniz bu devleti kuran bir parti.Ama senin zihniyetindekiler geçmişte, İstiklal Harbinin Garp Cephesi Kumandanı İsmet Paşaya da 3 tane oy için asker kaçağı diye laf çıkarıp halkı kandırmışlardı.Yapan Demokrat Parti itiraf eden Hüsamettin Cindoruk.Bilmiyorsan aç öğren.Geçmişte paşaya asker kaçağı diyenler ve ona inananlarda aynı senin gibi beyin kapasitesine sahip olanlardı.İstiklal Harbine, onun komutanlarına karşı çıkıp aleyhinde yazdığı bildirileri yunan uçakları tarafından atılan İskiliplilerin ahfadısınız.Bu kadar.Hadi yürü git.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Sözün bittiği yer diye bir başlangıç yok. Bu bitiş iyi değil Dünya haritasını önüne koyup, Türkiye coğrafyasına bakıp, jeopolitik önemini anlayıp, hiç bir ideolojik ezber metine bakmadan etnik kimlikleri ve coğrafyanın mükemmelliğine bakıp yeni bir dil geliştirmek gerekiyor. Yoksa bu mükemmel coğragyayı elimizden alacak en az 4 ciddi ve mazereti küresel olan yapı biliyorum. Her ne parti ve ideoloji olursa olsun durumun vehametinden habersiz basit iktidar erkini kovalarken, bu ciğrafyayı ucuzlattıtklarının farkında değiller.... Çocuklar çok yakında bu nezih coğrafyayı daha akıllı, çevredeki başka adamlar sahiplenecek. Ve biz hiç bir şey yapamayacağız. Bu varsayım değil, ütopik değil Dijital çağdayız ve her şey biliniyor. Bu nefis coğrayda emeli olanların basit işleyen matematiğini gören bir tek ben değilim. Yaşarsak göreceğiz bir çoğumuz mülteci olabiliriz... Artistik pozlarda olacaksanız bana da rol bırakın....
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    İşin siyaset kısmını boşverinde sayın ağbabanın elinde şehit aileleri ile çekilmiş 2017 yılına ait resim var.sayın akp vekilleri varmı sizde böyle bir resim.diyelimki akp vekilleri de çaba sarfetmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • ne güzel işin siyaset kısmını boşvermişsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Gevende kelimesini araştırsana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (3 yıl önce)
    Ortaklarinizdi siz gidip alsaydiniz sizi dinlerlerdide nasılsa aynı torbadan cikmissiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hadi onlar beceriksiz. karayılanı parçalayacak olanlar 6 yıldır niye parçalamadılar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu ülkede hain bitmez rahat ol sen apo iti nasıl alındıysa Karayılan iti de alınır.Allah devlete zeval vermesin Bugün sokakta rahat geziyorsan evinde rahat uyuyorsa bu kahramanlarımız sayesindedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Kimse kimseyi suçlamasın arkadaş. Suç ortak. Bendeniz hepinizden daha suçluyium. Suçu kabul ediyorum. Semih için yapabilecekleriimi yapamadım mesela. Ya sen eyy makam mevkide olan siyah arabalı gıcık sirenli ,şu veya bu partili torpilli plakalı fani? Veya faniler? Sen ne yaptın? Süslü taziye mesajları yazįp şehit kavramına sığınmak ucuzluğu dışında.. Örttük hep şehitlik hokus pokusu ile. Parti pürtü medelesi değil. Erke dönengeci hiç değil. Basit aidiyetlerde olduk.Dünyadan kopuk, temel insan ve hak ve hürriyetlerini kabul etmeden, demografik, çok kültürlü bu toprakların yapısını anlayıp kabul etmeyerek, her ferdi ve her itirrazı adam yerine koymadan yumuşak dil geliştiremedik.Mevziyi boş bıraktık.Ve bu çok zengin ve bakir torakların jeopolitiğini anlamadan insanını ötekileştirenlerin basitliği ile sloganlarıını sorgulamadan mesafe alamayacağız. Topyeküm bir ahirtleşme, helalleşme ve orrak paydalarda dertleşme formüllerinde olmalıyız. Milyon formül çözümümûz var...Hem de hiç ölmeden ve öldürmeden..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Pkk ya açıktan destek veren vekile bakın yüzü kızarmadan utanmadan sıkılmadan timsah gözyaşlarını döküyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Hiç mi utanmaniz yok .Türkiye sınırları içinde bile girilemeyen bir sürü yer var.Arazi 75 km uzunluk 25 km eninde bir dağlık arazi .Öyle kolay mı mikrofona çıkıp devleti eleştirmek .Nerden biliyorsunuz devletin birsey yapmadığını, adama sormazlarmi 2015-2016 dan buyana bu 13 kişiyi neden beslediler neden yasattilar neden infaz etmedilerde ne gibi koz oynamak istediler.karşılığında ne istiyorlardı . Hepsi bir oyun .Diyarbakırda kaç aile var hangi bir gün gidip ziyaret ettin Chp liler Hdp liler .Siz de bu oyunun içindesiniz. Ve asıl soru bu mektup neden sadece Sözcü Gazetesinde yer alabiliyor .mantık yürütün! Veli Ağbaba nin resimleri var pkk ya giden yardım tirlari önünde .Bunu nasıl unutalim Veli Ağbaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (3 yıl önce)
    Şehit Annelerinin bir çoğu Diyarbakır Anneleri ile birlikte Diyarbakır da evlat nöbeti tuttu. Vekilim keşke oraya gidip. pkk kanlı bir terör örgütüdür deseydiniz. Halen geç değil onlarca anne halen evlat nöbetinde. yarın gidin pkk terör örgütüne karşı yanınızdayım diye açıklama yapın bizlerde gururla sizi alkışlayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (3 yıl önce)
    ŞİMDİ BEN BUNA NE DİYEM Eli kanlı terörist s. Demirtaş bırakılsın diye bağırmanıza Teröristler ile kol kola adalet yürüyüşü yapmanıza Oy için terörün uzantısı parti ile kucaklaşmanıza Ortağınız alınmasın diye genel başkanınızın açıktan terörist diyememesine Hangi birine ne diyeyim bari susun sesinizi çıkarmayın Bu millet 2023 de sandık önlerine geldiği zaman Gereken cevabı size de ortaklarınıza da verecektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Kap kara Ak trol yine carlamış. Sanki bu memlekette terör örgütüyle müzakareye oturan, çözüm süreci yapan, Osman Öcalan'ı televizyona çıkartan, terör lideri Abdullah Öcalan'ın mektubunu meydanlarda okuyan CEHAPE!... 13 şehit üzerine utanıp seslerini keseceklerine hala böyle konuşuyorlar. Bari fotoğrafa bak utan, utanman varsa. Bu anneleri babaları görüşmeye bile kabul etmeyen kim? Bunlarla ilgili önergeleri reddeden kim? Sonra öldürülen bu çocuklardan birinin annesini parti kongresine bağlayarak ondan da siyasi çıkar sağlamaya çalışan kim? Beyin olsa da anlasan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)Muhlis isimli kullanıcı yorumuna
    ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhlis senin daha konuşacak yüzün varmı terörist cenazelerindeki sezgin tanrıkulunu göremeyen körsün
    0
    0
    Yanıtla
  • ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay berşeyden utanmıyorsan şu şehit semih özbeyin mektubundan sonra utan bari.Ama sizin gibilerin tuzu kuru.Muhakkak sen ve sen gibiler bir resmi dairede yüksek maaşla kapılanmışsınızdır.İşiniz gücünüzde trollik yapmak.Gerçek ne olsa, sadece saldır talimatı alınca saldırıyorsunuz.Yarın AKP HDP ile yine konuşmaya başlarsada siz yine yazarsınız partiniz ne yaparsa iyi yapar ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeter.. (3 yıl önce)suat isimli kullanıcı yorumuna
    Beraber nasıl salladık diyen kim bütün bölücü yürüyüşlere katılan kim gezi vs olaylarda destek olan kim bırakın herkesin safı belli.!
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (3 yıl önce)Yeter.. isimli kullanıcı yorumuna
    iyi uykular sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir tost (3 yıl önce)
    Pkkdan cok devleti suçlamış Kendisine yakışan bu Beklenen de bu zaten Ortaklarına hiç hesap sormuş mu acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin için devlet hükümetten ibaret basit bir yapı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Bulut (3 yıl önce)
    Sözün bittiği yer. Acımız büyük. Yıllardır sizleri o şerefsizlerin elinden alamadık. Bu olay sorgulanmalıdır. Vatan sağ olsun.
    0
    0
    Yanıtla