SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaçırılmış, Silahla Vurulmuş Ama..

0
Güncellendi - 2021-07-18 00:01:20
Kaçırılmış, Silahla Vurulmuş Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir şahsın silahla vurulmuş ve dövülmüş halde bulunması olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüphelinin serbest bırakıldığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili olarak şu bilgiyi verdi:

"14.07.2021 günü K. B. isimli şahsın ateşli silahla sol bacağından yaralı ve darp edilmiş olarak Hastaneye intikal ettiği bilgisi üzerine, müşteki ile yapılan görüşmede önceden tanıdığı H. A., H. G. ve M. U. isimli şahısların kendisini zorla araca bindirdiğini ve Şire Pazarında bir depoya götürerek darp edildiğini, H.A.’nın tabanca ile sol bacağına ateş ederek yaraladığını, 4 adet senet imzalattıklarını beyan etmesi üzerine şahıslar yakalanmış, olayla ilgili 1 tabanca, 1 av tüfeği, 19 av tüfeği fişeği, 6 adet tabanca fişeği ve 4 adet ahşap sopa ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan H. A. isimli şahıs Adli Kontrol şartıyla serbest bırakılmış, H. G. isimli şahsa Yurt Dışı Çıkış Yasağı kararı verilmiştir."

Bu arada, Emniyet Müdürlüğü tarafından, Asayiş ekiplerinin müdahale ettiği diğer olaylarla ilgili olarak verilen bilgiler de şöyle:

"-1 Adet tabanca, 1 av tüfeği ve 2 adet fişek ele geçirilmiştir.

-Şifa Mahallesinde bir araçta bulunan 2 şahıs üzerinden toplam 507 adet uyuşturucu hap ile narkotik madde ticaretinden elde edildiği düşünülen 4.500 ₺ ele geçirilmiş tahkikata başlanılmıştır.

-İnderesi Toki’de bulunan Müşteki kendisine ait kartını 500 TL çekmesi amacıyla şüpheli şahsa verdiğini, şüphelinin para ve kartını geri iade etmemesi üzerine şüpheli yakalanmış ve tahkikata başlanmıştır.

-Çavuşoğlu Mahallesinde bir işyerinden demir boru ve su pompasının çalınması olayının Faili Meçhul şüpheli tespit edilmiş, şüpheli başka bir hırsızlık suçundan suçüstü yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • AYDIN (2 yıl önce)
    Darp var,santaj var,zorla senet imzalama var,gasp var adamlar serbest.Anlamadık adam kendi kendini mi vurmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet nerde (2 yıl önce)
    Darp edilen vatandaşın sucu ne dayak ye silahla vurul adalet güvenecekken korunması yerine darp edenler elini kolunu sallayarak gezecek adaleti bozuk dunya o zaman suc işleyenin yanına kalsın
    0
    0
    Yanıtla