SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dur' İhtarına Uymadı, Kaçarken 3 Polisi Yaraladı

A- A+ PAYLAŞ

KAVGADA YARALANDI, SONRA TERÖR ESTİRDİ.. Malatya’da polis ekiplerinin "dur" ikazına rağmen kaçmaya çalışan şüpheli araç sürücüsü, kendisini durdurmaya çalışan sivil ekip aracına çarpması sonucunda 3 polis memuru yaralandı. 

Malatya’da Orduzu Pınarbaşı mesire yerinde gece saat 02.00 sularında arkadaş grubu arasında çıkan kavga olayında bıçakla boynundan yaralanan bir kişinin İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine götürüldüğünün ihbar edilmesi üzerine ekipler olay yerine ve hastaneye sevk edildi. Ancak kısa bir süre sonra yaralı şahıs hastaneden çift kabinli arazi tipi araçla kaçtığı ihbar edildi.

Çevreyolu üzerinde polis ekiplerince durdurulmaya çalışılan şüpheli araç kaçmaya başladı. Şüphelinin "dur" ikazına rağmen araçla kaçmaya başlaması üzerine aracın gidebileceği kavşak ve caddelere polis ekipleri sevk edildi. 

Çevreyolundan  Özalper Mahallesine giren, Fahri Kayahan Bulvarında polis ekipleriyle kovalamaca yapan araç sürücüsü Ahmet K., Fahri Kayahan Caddesi Nikah Sarayının karşısında Emniyet TEM Şubesine ait sivil ekip aracının ikaz etmesine rağmen, ekip aracına çarparak kaçmaya devam etti.  

Ekip aracına çarpmasın etkisiyle araç kullanılmaz hale gelirken içinde bulunan 3 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurları olay yerine giden ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan polis memurları tedavi altına alındı.  

Polis ekibine çarptıktan sonra kaçan  çift kabinli arazi tipi araç, Tecde Mahallesi Hüseyin Gazi Caddesi üzerinde terk edilmiş olarak bulundu. Çevrede arama yapan polis ekipleri Ahmet K.’yi boynundan yaralı vaziyette bularak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirdi. Şahısın alkollü olduğu belirlendi.  

Ekip aracı ve şüpheliye ait araç yapılan incelemelerin ardından otoparka kaldırıldı. 

Başlatılan soruşturma sürüyor. 

Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Bunlara artık taviz vermeyin.Hasar verdikleri herşeyin parasını bunlardan son kuruşuna kadar alın.Asla müsamaha göstermeyin.Bıktık usandık,artık böyle canlılardan
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Dünyada Türk polisi kadar yetkisiz polis varmi o polisler bizim evladımız kardeşimiz babamız yazık değilmi üniformayı veriyon bari birazda yetki verin Örnegi fransa 3 polis birde devriye gezer aracını durdurdumu belgeleri verirsin birisi inceler biride silah elinde başına dayamış gibi bekler hic bir hareketine izin vermez kaşınmana dahi izin yok Almanyada belgeleri verirsin ellerini dreksiyona korsun beklersin eli silahta hata yapma lüksün yok Ispanya polanya avusturya da da polisin emrini yapmak zorundasın hemen gaz veya copla müdahele eder ler veyada eteş ederler Türkiyede tetör ,5 mil sığınmacı, ve de eğtimsiz o kadar insan verken birde yüzde 70 piskiyatrik sorunu olan bir ülkenin polisi güvercin gibi olurmu bir sarhoşu dahi etkisiz hale getiremiyor neden korkuyor hemen insan hakları deniyor veya bir dayısı çıkıyor polisin arabasına bilerek çarpana hele polisler arabanın içindeyken istiyerek çarpanı pestil etmeyen polise polis demem onlara o yetkiyi vermeyene de saygı duymam Siyasilere sarhoşa sınırsz yetki Ne güzel melmeket polisi ezerde darpda eder çarparda
    0
    0
    Yanıtla
  • Büyük bir kısmına katılıyorum, Zira bizim polisimiz gerçekten nezaket sahibi. Son donemlerde kiltepe, tastepe carmuzu, cavusoglu, yesiltepe girislerinde uygulamalar yapiliyor. Inanin cok mutlu oluyorum. Ne kadar yasa disi işlere bulaşmış tipler var bu uygulama noktalarina takiliyorlar. Ayrica gorevi basindaki polisimiz gayet nazik ve ozellikle aracin icerisinde ailemiz var ise candan bile davraniyorlar. Benim aracim gunde 10 defa aransa bile rahatsiz olmam. Bilakis suç ve suçlulara mucadele edildiği icin gururlanirim. Suçluya kesinlikle nezaket gösterilmemeli, hele hele gorevi basindakilerin canina zarar verecek fiziki her turlu hareketin karsiligi mutlak suretle bertaraf edilmeli. Fakat uygulama noktasinda ya da supheli bur durumda silahlarin dogrultuldugunda insan psikolojisine ve ozellikla aracta masum insanlar var ise ya da cocuklar var ise hic dogru olmaz. Gorevi basindaki butun emniyet gorevlilerine tesekkur ediyorum. Allah onlari korusun, Ay Yıldızlı bayragimizin ruzgarina kuvvet versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Yalçın (2 yıl önce)44 gurbet isimli kullanıcı yorumuna
    Şu avrupa uyum yasaları ,insan hakları şudur budur derken Türk polisinin son durumu bu işte.
    0
    0
    Yanıtla