SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KADEM'den Kılıçdaroğlu İçin Suç Duyurusu

0
Güncellendi - 2017-11-29 05:00:38
KADEM'den Kılıçdaroğlu İçin Suç Duyurusu
A- A+ PAYLAŞ

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Malatya Temsilciliği üyeleri, kadınlara yönelik açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ellerinde "Kadına muhalif muhalefet istemiyoruz" yazılı pankart ve dövizlerle Malatya Adliyesi önünde toplanan KADEM üyeleri, savcılığa suç duyurusunda bulunduktan sonra basın açıklaması yaptı.

KADEM Malatya Temsilciliği Hukuk Komisyonu Başkanı Nuseybe Acı, yaptığı açıklamada, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü arifesinde Kılıçdaroğlu'nun şiddeti meşru sayan ifadelerini dehşet ve esef içinde izlediklerini söyledi.

Ülke siyasetinde rol oynayan, oynaması beklenen bir kişinin kadına yönelik şiddetle mücadeleyi teşvik etmesi beklenirken ucuz politik gayeler güderek şiddeti meşrulaştıran sözler sarf etmesinin asla kabul edilemeyeceğini aktaran Acı, "Ekonomik sorunları olan erkeğin hıncını eşinden alabileceğini' söyleyen Kılıçdaroğlu şiddeti meşrulaştıran bu açıklamasıyla bir kez daha cehaletini ve samimiyetsizliğini ortaya koydu." diye konuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Nedim (6 yıl önce)
    (1)Laf olsun torba dolsun. (2) Allah akıl fikir versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sosyal (6 yıl önce)
    Sivil toplum örgütü , siyasi parti örgüt ve kolları ayrımını öğrenmeye davet ediyorum. Bir sivil toplum örgütü hiçbir şekilde siyasi partinin ayağı olarak çalışmamalı. Çalışıyorsa da bunu sivil toplum örgütü adı altında yapmamalı. AKP Kadın kolları yapsa anlayış göstereceğim fakat bugüne kadar ki kadına yönelik ihmal ve istismar örneklerinde sesi çıkmayan bir sözde sivil toplum kuruluşunun bugün bir siyasi partiye hizmet için sesi çıkıyorsa açıklaması da dövizi de suç duyurusu da tamamen SAMİMİYETSİZLİK içeriyor demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (6 yıl önce)
    gülünç
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (6 yıl önce)
    Bu derneğin başkanı rektörlük seçimine 1 ay kalana kadar rektör adayı Aysun Bay Karabulut'un en yakın destekçisiydi, öyleki Aysun Hanım KADEM il başkanlığını buna devretti, sonra bu zat seçime 1 ay kala aniden Ahmet Kızılay'ın en yakını oluverdi. Şimdi üniversitede kendisi dekan, eşinin bir dediği iki olmuyor. Çok yetenekli insanlar vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (6 yıl önce)
    her gün kadın cinayeti oluyor bu ülkede o zaman neden sesiniz çıkmıyor bundan bile siyasi çıkar peşindesiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersay (6 yıl önce)
    Birgunde cikin issizlik isin zamlar icin konusun
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali elmas (6 yıl önce)
    GÜLÜYORUZ AĞLANACAK HALİMİZE SUÇA BAK SUÇLUYA BAK
    0
    0
    Yanıtla
  • black (6 yıl önce)
    Kadınlar sokağa çıkmasınlar, gülmesinler, mini giyersen tecavüze uğrarsın, 6 yaşındaki kızlar evlenebilir diyenlere, çocuk istismarcılarına niye tepki göstermediniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • atakan (6 yıl önce)
    Bu bayanlara sesleniyorum. tacizci kurbanlarına, öldürülen kadınlara ne kadar sahip çıktınız da Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU ' na karalama yapıyorsunuz.Siyasi rant çok acı bir durum.Belki bir kaç kurum gelir de reklam olur.Saygılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Mustafa Şahin hatırlıyorsanız seçimde bir görevliyi darp etmişti ozaman nerdeydiniz siyasi dernek???
    0
    0
    Yanıtla