SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Geçireceğim Sezon Kariyerimi Etkileyecek"

0
Güncellendi - 2020-08-24 12:15:12
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Jody Lukoki, sarı-siyahlılarda kendini göstererek büyük takımlara transfer olmak istediğini söyledi.

Demokratik Kongolu oyuncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süredir Süper Lig'i takip ettiğini belirtti.

Birçok transfer teklifi almasına rağmen hedefleriyle örtüştüğü için BtcTurk Yeni Malatyaspor'u tercih ettiğini anlatan 27 yaşındaki kanat oyuncusu, iyi bir sezon geçireceklerine inandığını kaydetti.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da kendisini daha fazla geliştireceğine inandığını vurgulayan Lukoki, "Hem Malatyaspor'un hem de benim planlarımız var. Bu konuda ortak noktada buluşabildiğimizi düşünüyorum. Bu yüzden Malatya'yı seçtim." ifadelerini kullandı.

Lukoki, sarı-siyahlı ekibe katılmanın kendisini çok mutlu ettiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Garry Rodrigues ve Ryan Donk ile Hollanda'dan arkadaşız. Onlarla sürekli konuşuyoruz. Onlar bana Süper Lig'in kariyerim açısından büyük önem arz ettiğini söyledi. Zaten kafamda buraya gelmek gibi bir hayal vardı. Çok şükür gerçekleşti ve buraya geldim. Tabii ki ben de büyük takımlara transfer olmak istiyorum. Kendi takımıma faydalı olarak kariyerimi ilerletmek istiyorum."

- "Hayalim tarihi takımlarda oynamak"

Lukoki, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Türkiye tarihine geçmiş büyük ekipler olduğunu söyledi.

Öncelikli hedefinin Malatya'da iyi bir performansa imza atmak olduğunu aktaran Lukoki, "Fenerbahçe ve Galatasaray Türkiye'de tarihi olan büyük takımlar. Burada geçireceğim iyi sezon benim kariyerimi etkileyecek. Bunun farkındayım ve ondan dolayı tek odaklandığım nokta bu. Büyük, tarihi takımlarda oynamak benim hayalim." diye konuştu.

- "Ferdi Kadıoğlu çok kaliteli futbolcu"

Jody Lukoki, Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu'nu çok beğendiğini belirtti.

Ferdi'yi Hollanda'dan tanıdığını anlatan Lukoki, "Genç olmasına rağmen onu izlediğiniz zaman çok deneyimli bir futbolcuymuş gibi davranıyor. Genç ama kaliteli bir oyuncu." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'yi ve Malatya'yı çok beğendiğini de kaydeden Lukoki, sözlerini şöyle tamamladı:

"Afriyie Acquah ve Youssouf Ndayishimiye ile yeni gelmeme rağmen çok samimi olduk ve beni takıma adapte ettiler. Şu anda yüksek kalitede antrenmanlara başladık. Yüksek seviyede bir takım istiyoruz, tabii bunu sezonun gidişatı bize gösterecektir. Ligin 21 takımla oynanacak olması bizim için büyük şans çünkü böyle olunca ligde kaldık. Bizim için daha çok maç demek. Bunun için fit olmamız lazım. Birçok futbolcu arkadaşımız şans bulacak ve bu futbolcular için çok güzel bir durum."

Düzce, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    EEEEEEE daha di, seni de bi görek.......bizim acelemiz yok gardaş............DİA yı bekledik. seni de beklerik daha di...............
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Sen zaten büyük bi takıma transfer oldun lukoki
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (3 yıl önce)
    Acelen ne gardaş daha garpuz keseceyidik
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Zaten bizim kulüp deneme tahtasıydı bu arkadaş atlama tahtası olarak görüyor.nasıl olsa acemi birliğiyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat alkan (3 yıl önce)
    editor : sezon basında avrupa kupalarına katılan sonra lıgden dusen , TFF kararıyla lıge gerı donen vs. haber baslıgında yer vermeyı unutmussunuz :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (3 yıl önce)
    Hele malatyanın bi hakkını ver ondan sonra nereye gidersen git Daha uçmadan sinme peşinde bu nasıl bi hal hacı dayı
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    Yaş 27 Bugüne kadar kendini gösterememiş bu yaştan sonramı gösterecek Biraz iyi depdirirse Bjk belki alır Takavutlar Takımına
    0
    0
    Yanıtla
  • ORHAN TOPSÖĞÜT (3 yıl önce)DONDURMACI isimli kullanıcı yorumuna
    süper süper süper
    0
    0
    Yanıtla