SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kahtalı'dan Emniyet Müdürüne.. "Kendinizi Hissettirdiniz"

0
Güncellendi - 2020-01-02 06:12:32
Kahtalı'dan Emniyet Müdürüne..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, kentin huzuru ve güvenliği için 24 saat görevde olan polis teşkilatına teşekkür etti.

AKP'nin bazı il yöneticileri ile birlikte Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'i makamında ziyaret eden Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, yeni görevinde Dağdeviren'e hayırlı olsun dileklerini iletti. Malatya'nın huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu ifade eden Kahtalı, “Malatya'ya geldiğiniz ilk günden itibaren bir dinamizm kazandırdınız. Tüm teşkilatınız ile gerçekten sahada kendinizi hissettirdiniz” dedi.

Malatya çok önemli bir merkez modern bir kent olduğunu dile getiren Kahtalı, “Malatya'mız bir sanayi kenti, bir marka şehir. Huzurlu sakin bir kentimiz. Sizin gösterdiğiniz gayret bizim için çok önemli. Bugüne kadar gördüğümüz izlenimler, her kesimden yaptığınız çalışmalar destek alıyor. Yaptığınız uygulamalar ile önemli bir görev icra ediyorsunuz, bu kapsamda size ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürü Dağdeviren ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İnşallah sizlerin de verdiği bu destekler, moral motivasyon olarak 2020 yılında şehrin huzurunu daha da artırabileceğimiz umudumuzu artıracaktır. 2020 yılının tüm halkımıza ve sizlere hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • muharrem (4 yıl önce)
    Sayın vekilim keşke side az biraz kendinizi hissetirseniz sanki geçerken uğramış gibi memlekete geliyorsunuz . Bir önce emniyet ziyaretinizde ki söyledikleriniz dün gibi aklımızda bu ne tutarsızlık siz bile belki yaptıklarınıza söylediklerinize inanmıyorsunuz ..Allah Yardım Ede..
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    ilk geldiğinde eleştirmiştim takım elbiseyle ortalıkta dolaşmak marifet değil icraat yapın yaptırın halk korkarak sokağa çıkar oldu demiştim ama gördüm icraat var asayiş işliyor banada HELAL OLSUN demek düşüyor durmak yok aynen devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Sayın Emniyet müdürümüzün farkı farkediliyor.Yeni göreve gelmesine rağmen Nerde görsem tanırım Yanlız ben sizi tanımıyorum.Bır yorumcunun yazdığı gibi yolda görsem tanımam.
    0
    0
    Yanıtla
  • dinamo4 (4 yıl önce)
    Sayın Kahtalı keşke sizde kendinizi hissetirebilseniz sokakta görsem tanımam sizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (4 yıl önce)
    Malatyanın kimyasını bozanlar kesinlikle milletvekilleridir. Tüm kurumlara liyakatsiz bir şekilde ahbap çavuş ilişkisi ile atamalar yapan milletvekilleridir. Kurumlarım tüm işleyişine müdahele eden, en basiti görevini beğenmeyen referanslı personelin yerini değişmesi için kurumlara baskı yapan, tüm personel alımlarına ilgisiz alakasız adamları dolduran milletvekilleridir. Onun için bir bakın etrafa örneğin hastaneler berbat, gıda sektörü berbat, belediyeler berbat, yollar, yeşil alanlar her yer berbat. Adaletin, hakkın hukukun olmadığı hiç bir yerden hayır gelmez, vesselam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)Tahir isimli kullanıcı yorumuna
    Tahir bey çok doğru şeyler yazmissin eline sağlık eğer sayın müdür bizimkilerin dümen suyuna girerse hemen biter eminim birileri bu müdürden rahatsızdır ama biz halk bu müdürden memmunuz Diyarbakır nasıl Rahmetli Gaffar Okkan i Erzincanlı Rahmetli Recep yazicioglunu unutmadiysa böyle devam eder sayın bakan soyluda bizimkileri değilde halkın sesini duyarsa bu müdür Malatya'da ebediyyen hatırlanır diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (4 yıl önce)
    Sayın müdürümüze saygılar inşallah uzun yıllar kalır Malatyamızda.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Keşke biraz da siz milletvekilleri olarak hissettirseniz de Malatya'nın makus talihi değişse.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kahtalı kurumları gezmeyi bırakında malatya ya bir çivi çakın malatyaya yaptığınız bir pröjeyi medyada gösterin sizin ve diğer vekillerin yüzünüzü görmek istemiyoruz bu millet sizden bıktı
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın Kahtalı in varlığı yokluğu belirsiz sahi benimde çok şey yapacağından emin olduğum bir sayın mücahit Fındıklı vekilimiz vardı hiç Malatya'da gören varmı ben şahsen önceki bir çok vekil gibi işi bittikten sonra hiç birini goremiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gölge etmeyin (4 yıl önce)
    Mutlu insanlar lar şehri siz kendi aranızda mutlusunuz Habire birbirinizi ziyaret edipsuruyorsunuZ Vekiller haftalık çınarı sırayla ziyaret edin biribirinizi Mutlu edin sakın halkın içine girmeyin Malatyayı bu hale protokol müdürü ömer bey getirdi SiZin peşinizden koşmaktan iş yapmıyordu adam Ercanbey işini yapıyor inş köstekılmazmısın yada Göndermezsiniz millet razı siz vekiller gölge etmeyin Yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezai (4 yıl önce)
    Sayın vekilim Emniyet müdürümüze vermiş olduğunuz desteklerden dolayı malatya adına teşekkür ederiz. Emniyet müdürümüzün arkasında sizin gibi güçlü vekiller oldukça malatyamızın sırtı yere gelmez. Rabbim yeni yılda ülkemizi ve milletimizi her türlü beladan ve müsibetten korusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (4 yıl önce)
    Ercan müdür malatya ya huzur getirdi Allah tırnağına taş değdirmesin inşalla bu şekilde devam eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (4 yıl önce)
    Bir önceki Emniyet müdürünü ziyaretinde Huzurun Başkenti demişti sayın vekil ne olduda bir anda kendinizi hissettirdiniz diyor hani sorun yoktu Huzurun Başkentiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (4 yıl önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    ??? helal kardeşim böyle kapak zor bulunur
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    her toplantıda eski emniyet müdürünü görünce biriniz deseydiniz sayın müdürüm mesainizi memleketin huzuru için harcayın şuan müdürüm uğraşıyor evet ama memlekette çivi çıktı bir kere minibüsçülerle beyaz gömlek kırmızı kravat şovu yapıldı ama bir mobeseden izlesinler bakalım nasıl terör estiriyorlar en büyük keşmekeş trafikte sıkı bir trafik denetimi asayişte-de büyük oranda rahatlama sağlayacaktır. öyle bir şehiriz ki mutlu kentler sırasında 70. olduk insanlar mutsuz kaldırımlar işgal altında, her cadde başı otobüs ve minibüs duraklarıyla tıkanmış ak parti bir tane otopark yapmadı şehre millet cezmi kartayı kaldır derken 2. 3. cezmi kartaylar oluşuyor sayın vekiller kendisine hoş görünen müdürler ve amirler aradıkça memleket bitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (4 yıl önce)
    Sayın Ercan Müdürüm Aman Dikkat Seviyoruz Sizi...?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Keşke bundan önceki emniyet müdürleride kendini hissettirebilselerdi.Makamlarından çıkıpta bu memleketin hangi sorunları var diye sorsalardı.Malatyamız cok daha farklı olurdu diye düsünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)
    Siyasiler rahat bırakırsa sayın müdür kendisini daha iyi hissettirecek tek korkumuz siyasilerin işlere karışması ama ümidimiz sayın cumhurbaskanimin ve sayın soylunun müdüre sahip çıkacağından kuşkumuzun olmaması.
    0
    0
    Yanıtla
  • Müdurumuz ve emniyet teskilatinin calismalari takdire şayan elinize emeginize saglik rabbim esirgesin ....malatya adanayi gecti diyenlere gelsin emniyetin calismalari...
    0
    0
    Yanıtla