SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Şüphelisini 'Kaleci Eldiveni' Yakalattı

0
Güncellendi - 2019-10-10 00:09:45
Cinayet Şüphelisini 'Kaleci Eldiveni' Yakalattı
A- A+ PAYLAŞ

1. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki plastik tesisinde bıçakla öldürülen İsmet Balıkçı’nın (77) katil zanlısı olduğu bildirilen ve aynı fabrikada işçi olarak çalışan şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklandı. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi ise serbest bırakıldı.

Malatya Valiliği’nce, katil zanlısının yakalanması ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Yeşilyurt İlçesi Fatih Mahallesi 1.OSB’nde faaliyet gösteren Balıkcı Plastik isimli işyerinde 05 Ekim 2019 günü gece bilinmeyen saatlerde, İ.B. isimli şahıs bilinmeyen nedenlerden dolayı, kimliği belirsiz kişi/kişilerce karın bölgesinden bıçaklanarak öldürülmüştür.

Malatya İl J.K.lığınca, olay yerinden kaçan şüpheli/şüphelileri yakalamak ve olay yerinde gerekli emniyet tedbirlerini almak maksadıyla İlçe J. Komutanı emir komutasında (5) J.Asyş. Timi, (3) İsth unsuru, (1) JASAT Timi, (1) KOM Unsuru ve (1) OYİ Timi sevk edilmiştir.  Yapılan araştırma ve incelemeler neticesinde, olay yerine 100 metre uzaklıkta üzerinde kan lekeleri olan kaleciler tarafından kullanılan eldiven, olay mahallinde ise bu eldivene ait bir parça tespit edilmiştir. Bahse konu fabrikada işçi olarak çalışan Y.H. alınan beyanı esnasında kollarında ve vücudunun diğer bölgelerindeki yaralanma izleri görülerek araştırmalara bu doğrultuda devam edilmiş, şahsın halı saha maçlarında kalecilik yaptığı, evine sabaha karşı 05:05’te gittiği öğrenilmiştir. Evinde saat 13:30 sıralarında arama gerçekleştirilmiş, yeni yıkanmış kıyafet ve spor ayakkabı (incelenen kamera kayıtlarında şahsın üzerinde olan kıyafetler) ile olayda kullanılmış olabileceği değerlendirilen iki adet ekmek bıçağı ele geçirilmiştir. Olay yeri yakınında bulunan başka bir fabrika güvenlik görevlisi tarafından, gece saat 01:00 sıralarında Y.H.’nın olay yerine ait fabrikanın bahçesinde gördüğü, kendisini fark eder etmez şüphelinin kaçtığı beyan edilmiştir. Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatları doğrultusunda Y.H. ve aynı fabrikada çalışan, olay ile bağlantısı olduğu değerlendirilen Z.A. isimli şahıs gözaltına alınmıştır. Y.H. isimli şahıs tutuklanarak Malatya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş olup, Z.A. serbest bırakılmıştır.”

Bülten- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız