SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleci Emrah MYB'yle Anlaştı

0
Güncellendi - 2019-07-18 00:01:48
Kaleci Emrah MYB'yle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Malatyalı kaleci Emrah Tuncel'i kadrosuna kattı.

Yeni sezonda TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Turuncu yeşilliler, transfer çalışmaları kapsamında Malatyalı kaleci Emrah Tuncel'i kadrosuna kattı.

Transferle ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz deneyimli file bekçisi Emrah Tuncel ile anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Malatyalı kaleci ise "11 yıl önce ayrıldığım memleketimden şimdi çok mutlu bir şekilde geri dönüyorum. Malatya’m için hedefim var hedeflerimiz var. İnşallah o sene bu sene olacak" açıklamasını yaptı.

Malatyaspor, Manisaspor, Tarsus İdmanyurdu, Boluspor, Şanlıurfaspor, Tuzlaspor, MKE Ankaragücü, Adana Demirspor, Akhisarspor ve Kahramanmaraşspor’un formalarını giyen Tuncel’in hem Spor Toto Süper Lig hem de Spor Toto 1.Lig tecrübesi bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    2006-2007 sezonunda Malatyaspor kadrosundaydı. Ayrıca Bore körk de kadrodaydı. Sezonu bu iki kaleci ile oynasak geri Süper Lige çıkardık. Ancak anlamsız şekilde Şenol Karagöl transfer edildi ve takımını bütün dengesi bozuldu. Emrah Tuncel çok iyi bir kaleci ve çok iyi bir şahsiyettir. Başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla