SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kalecisi Yıldızlaştı, Kayseri Puan Aldı

0
Güncellendi - 2021-04-07 00:19:51
Kalecisi Yıldızlaştı, Kayseri Puan Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı HES Kablo Kayserispor, deplasmanda 1-1 berabere kalarak rakibinden 1 puan alırken, Trabzonspor'un 2 topu direkten döndü. Kayserispor'un 18 yaşındaki kalecisi Doğan Alemdar ise maç boyunca yaptığı 10 kurtarışla, takımını farklı mağlubiyetten kurtardığı gibi maçın yıldızı oldu.

Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu "Her şeyden önce bugün Trabzon'da Trabzonspor ile oynayıp, aldığımız 1 puan bizim için çok çok kıymetli." dedi. Maçın başında skoru yakalayarak öne geçtiklerini ifade eden Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

"Bu bizi geride oynamaya mecbur bıraktı. Trabzonspor üzerimize geldi. Biz koruyarak, onlar hücum ederek oynamaya çalıştılar. 1-1’den sonra da galibiyet için yüklendiler. Biz de kontrataklarla gol aradık. Rakibin direkten dönen topları vardı. Doğan oldukça iyi günündeydi. Her şeye rağmen 1-1'lik sonuç olumlu. Geçen hafta sahamızda şimdi burada. Yenilmeden devam edersek arada bazı maçları kazanacak gücümüz var. Kayseri'ye Kayserispor'a hayırlı olsun."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, "Bütün rakamlar, oyuncuların oyun içinde hissettirdikleri, yaptıkları, kaybettiği yerdeki baskıları, tekrar topu geri almaları, sabırlı oynamaları, kenarları doğru kullanmaları, sayısı fazla şutları, topa sahip olmaları var. Bugün oyunda her şeyi denedik. İkinci yarının başlangıcında 10-15 dakika oyun bizim elimizdeydi. Ama sonra oyun yönünü değiştirmede ağırlaştık. Ardından tekrar vitesi yükselttik. Bütün rekorlar kırıldı. Direkten dönenler, şutlar, kalecinin kurtardığı şutlar var. Bu tür oyunda her şeyi yaparsın ama ön tarafın vuruşu, pası, yapacağı doğru orta becerisi belirleyici oluyor. Elimize gelen gol fırsatlarını değerlendiremedik." diye konuştu.

Trabzon, AA- iha-  malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız