SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale'de Kompozisyon Yarışması Yapıldı

0
Güncellendi - 2021-04-09 01:43:56
Kale'de Kompozisyon Yarışması Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Kale Kaymakamı Abdulselam Bıçak, "Vatan ve Şehit" temalı kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Vatan ve Şehit" temalı lise öğrencileri arasında kompozisyon yarışmasında dereceye giren İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine ödülleri verildi.

Kaymakam Bıçak, çok büyük bedeller ödenerek vatan kılınan bu toprakların, gençler tarafından özümsenmesinin önemli olduğunu dikkat çekerek, ülkenin geleceği için gençlerin bilgili ve donanımlı olması gerektiğini söyledi.

Bıçak, konuşmasının ardından öğrencilere ödüllerini verdi.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akkaya, Şube Müdürü Kasım Ayhan ile dereceye giren öğrenci ve öğretmenler katıldı.

AA

NOT: Yarışmada derece alan öğrencilerin isimleri AA'nın haberinde yer almadığı için yazılamamıştır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (3 yıl önce)
    Kale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akkaya yaptığı çalışmalar gelecek açısından umut vadediyor... Tebrik eder başarılarının devamını dilerim...
    0
    0
    Yanıtla