SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kamıştaş Yolu Asfaltlandı

0
Güncellendi - 2020-09-26 02:36:34
Kamıştaş Yolu Asfaltlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi İlçesi Kamıştaş Mahallesi’nde 10 km uzunluğundaki yolda asfalt çalışmalarına devam ediyor. 10 km asfalt çalışmasının yanı sıra Kamıştaş Mahallesi’nde Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri yol genişletme çalışması da yaptı.

Uzun yıllardır ilk defa asfaltlama çalışmasının mahallelerine yapıldığını belirten Kamıştaş Mahalle Muhtarı Şevket Canseven, “ Yıllardan buyana atıl durumda olan Kamıştaş mahallemizin yolu yazın toz ve topraktan kışın ise yağmurdan ve çamurdan çok sıkıntı çekiyorduk. Özellikle atıl durumda olan bu yolumuzun yapılmasında emeği geçen Yol Asfalt Daire Başkanlığı’na, bizleri bu sıkıntılardan kurtaran, bizlerin her zaman yanında olan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a özellikle teşekkür etmek istiyorum. Allah kendisinden razı olsun. Eksik olan yollarımızda da Başkanımızın hizmetlerini bekliyoruz” dedi.

Kamıştaş Mahalle sakinlerinden Mehmet Al ise yıllardır yol sıkıntısı çektiklerini ve bu sorunu çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiklerini ifade etti.

Mahalle sakinlerinden Emin Canseven ise Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, yıllardır çekilen yol sıkıntısından kurtarıldıklarını belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı İlçeler Asfalt Şefi Ahmet Burak Baran, Kamıştaş Mahallesi’nde 10 km uzunluğunda asfaltlama çalışması yaptıklarını belirterek, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan Bey’in talimatları doğrultusunda Battalgazi İlçesi Kamıştaş Mahalle yolundan yaklaşık olarak 6-7 metre genişliğinde, 10 km uzunluğunda asfalt imalatını tamamlamış bulunmaktayız. Çalışma arkadaşlarımıza verdikleri desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a teşekkür ederiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız